FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
jedno malo drugacije pitanje, moze li se uci na sjever radnim danima, na tribinu, i na koji ulaz, da ne idem skroz sa juga 
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ulazi na sjever su zaključani, možeš preko zapada ući...bliže ti je neko preko juga... 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Mo's vala i sa Istoka 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Šta je sa Đipom?DRHAUSE je napisao/la:Samo što naša druga liga nije za one slabog srca i inače Zolotić je dobar igrač još nije izgubio pravo nastupa za juniore.Sretan sam zbog ove informacije o Đipu tom novom Džeki.posmatrac sa juga 87 je napisao/la:Nije mi jasno sta ste se ufatili zole da igra u prvom timu kad je lik nula,treba njemu iskustva u drugoj ligi
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Ukratko oko radova na Jugu. Danas je bilo planirano malterisanje kompletnog zida gdje stoje transovi(podrazumjeva se da bi se malterisao zid i ostalih sektora na Jugu). S tim kiša baš i ne pomaže u tim poslovima, radovi su otkazani dok se vrijeme ne poboljša.
Ako neko zna sa malterom, neka se javi na pp. Što više majstora ima, brže će radovi biti završeni.
Ako neko zna sa malterom, neka se javi na pp. Što više majstora ima, brže će radovi biti završeni.
borovina lupa gluposti stadion skoro zavrsen na otoci ce se igratitanzla je napisao/la:Olimpic i Željezničar u 5. kolu igrat će u Lukavici!?![]()
Sa drugog foruma.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
Sutra najvaljuju oblačo dok već prekosutra najavljuju vedro i sunčanoInkognito je napisao/la:Ukratko oko radova na Jugu. Danas je bilo planirano malterisanje kompletnog zida gdje stoje transovi(podrazumjeva se da bi se malterisao zid i ostalih sektora na Jugu). S tim kiša baš i ne pomaže u tim poslovima, radovi su otkazani dok se vrijeme ne poboljša.
Ovo za Žuju ako je tačno u SUBOTU MAKSIMALNO PRUŽITI PODRŠKU AMARU!
"kralj_je_mrtav"]Cujem veliki preddsjednik napao Amara, ovaj mu rekao sazovi predsjednistvo pa da raspravimo o svemu. Kuha se pravo, a vi kako god hocete. Situacija nije dobra i ne bi me cudilo da i ovi ovdje ordiniraju po nekim zadacima.
ovo ne treba olako shvatit, doslo se do para a zujo ne moze da "posluje" ko prosli put...
eh vidjet cemo
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
amaru treba dati svakako podrsku, SVAKU UTAKMICU, a ne kada ima nesuglasica... 
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Što Žujo traži belaja 
Ž '21!
Pa i svaku utakmicu dobije podršku, ali sad mu treba dati ono iznad svegatm84 je napisao/la:amaru treba dati svakako podrsku, SVAKU UTAKMICU, a ne kada ima nesuglasica...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Trebalo bi neku parolu finu napisati...ali imaju već momci koji su zaduženi za te stvari...
Ž '21!
Sad prelazimo neke granice kojima na ovom forumu nije mjesto zna se gdje se to predlaze i ko je zaduzen za isto.Bianconeri1988 je napisao/la:Trebalo bi neku parolu finu napisati...ali imaju već momci koji su zaduženi za te stvari...
Ja se nadam da ovdje neko ima da je blizak udruzenju ili takvo sto:Mora se na adekvatan nacin staviti do znanja da ne damo Amara, napraviti neki transparent koji bi stajao cijelu tekmu protiv Rudara, skandirati ime... Neko mora to pokrenuti. Za naseg Zelju diranje u Brku je kao diranje u klub! Samo LUUUD moze podrzati Zuju umjesto Amara.
Taj Zujo da znate pravi vikendicu u Ribicima-selo kod Konjica(info od lika koji mu je radio nesto),i ne bih me cudilo da munta pare jer je dokazani lazov i nesposobnjakovic. Kaze jedne prilike u 1 intervjuu da on ne smije pogrijesiti jer bi ga odmah nasi 'razapeli',kao lafo on radi posteno i vrijedno. Pa ljudi moji haj' realno gledajte taj lik nije ispunio maltene ni jedno jedino obecanje koje je dao!
Ili mi vec imamo Fan shop za koji nismo culi, ili smo odigrali trening-utakmice pred praznim tribinama sa Galatasarayem, Schalke-om,Milanom...
MORAMO MALO ZAGALAMITI NA NJEGA! Znamo svi da smo mi za njega samo 'najbolji kupci'...
Taj Zujo da znate pravi vikendicu u Ribicima-selo kod Konjica(info od lika koji mu je radio nesto),i ne bih me cudilo da munta pare jer je dokazani lazov i nesposobnjakovic. Kaze jedne prilike u 1 intervjuu da on ne smije pogrijesiti jer bi ga odmah nasi 'razapeli',kao lafo on radi posteno i vrijedno. Pa ljudi moji haj' realno gledajte taj lik nije ispunio maltene ni jedno jedino obecanje koje je dao!
Ili mi vec imamo Fan shop za koji nismo culi, ili smo odigrali trening-utakmice pred praznim tribinama sa Galatasarayem, Schalke-om,Milanom...
MORAMO MALO ZAGALAMITI NA NJEGA! Znamo svi da smo mi za njega samo 'najbolji kupci'...
Osim - drugo ime za Želju !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pročitaj boldani dio...nime_tm87 je napisao/la:Sad prelazimo neke granice kojima na ovom forumu nije mjesto zna se gdje se to predlaze i ko je zaduzen za isto.Bianconeri1988 je napisao/la:Trebalo bi neku parolu finu napisati...ali imaju već momci koji su zaduženi za te stvari...
Ono što si ti meni napisao ja sam napisao indirektno u mom postu...
@rossoner
Ja mislim da ako mi to i uradimo da će njega i dalje libo racku...takvi ljudi su ljudi bez srama i morala...
Ž '21!
Ako može neko pojasniti šta se dešava, to Žujo ima nešto protiv Osima i hoće da ga tjera ?
navodno priča se.Omar500 je napisao/la:Ako može neko pojasniti šta se dešava, to Žujo ima nešto protiv Osima i hoće da ga tjera ?
Nego nemojte odma trčat pred rudu jeb.iga lik direktor Farmavite i predsjednik Želje i pravi vikendicu moral odmah značit da krade ?
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Mesarsku!MuhamedTM je napisao/la:Zujo nemoj da ti opalim cvoku![]()
AMAR AMAR OSIM OSIM
Ž '21!
Ozbiljno taj tip je lazov (zujo) ,ako je istina da Amaru pravi problema odma mu cvoku lupitBianconeri1988 je napisao/la:Mesarsku!MuhamedTM je napisao/la:Zujo nemoj da ti opalim cvoku![]()
AMAR AMAR OSIM OSIM![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 10 avg 2011, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 20 gostiju.