Sretan rođendan najvećoj legendi.Tritolone je napisao/la:Sretan 38 rođendan voljenom kapetanu.
Il Capitano uno di noi
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Sretan rođendan najvećoj legendi.Tritolone je napisao/la:Sretan 38 rođendan voljenom kapetanu.

Tevez nije do koljena Samuelu.Megamon je napisao/la:Ma ako odo Eto onda sam siguran da vam dolazi Tevez.
Pored toga što nije do koljena Samuelu po ovoj formaciji koju ste igrali protiv Milana ne bi ni imao mjesta u ekipi i da ode Eto'o.Jer i Pazzini je bolji igrač od njegaMister No je napisao/la:Tevez nije do koljena Samuelu.Megamon je napisao/la:Ma ako odo Eto onda sam siguran da vam dolazi Tevez.
Samo treba čekati dok ga uhvati nostalgija za porodicom ili već nečim drugim....
de jos brojeve lota napisiSaurman je napisao/la:Počelo je osipanje igračkog kadra internista Eto ,Sneijder dvojica ključnih igrača već na izlaznim vratima a ukoliko se ne dovedu neke približno dostojne zamjene ovoj dvojici ne gine vam jedna sumorna sezona.
Odlazi jedan od te 2-ce ...koji ? uprava odlucuje ..Sanijder nam je potrebniji ,tako da ....Saurman je napisao/la:Počelo je osipanje igračkog kadra internista Eto ,Sneijder dvojica ključnih igrača već na izlaznim vratima a ukoliko se ne dovedu neke približno dostojne zamjene ovoj dvojici ne gine vam jedna sumorna sezona.
nije mourinho napravio INTER nego MM , nije MM napustio INTER i otisao u REAL, nije mourinho potrosio pola milijarde na pojacanja , i sta sve taj gospodin nije napravio da bi klub bio uspjesan , MM izgleda pocinje napokon razmisljati mozgom a ne srcem , jer prije smo imali igraca koji jednostavno nisu dovoljno dobro igrali u INTERU , ali ih je zadrzavao u timu i placao jer su mu bili dragi , sad razmislja kako da ne ponovi iste greske i ako su planovi da se ova dva vrhunska igraca prodaju onda postoji i plan kako da se ti igraci zamijene , da li ce ti igraci biti velike zvijezde ili igraci koji ce donijeti napredak u ovoj ili u slijedecim sezonama je nebitno bitno je samo da postane konkurentniji i bolji tim , recimo polovina igraca reala ili barce ili manutd nisu zvijeze ali su pobjednici , radnici i cast im je nositi taj dres , sad da li ce uspjeh napraviti manutd sa nekim svojim klincima koji zive za dan da zaigraju u prvom timu ili man city u kojem ce biti tevez ili novih teveza koji igraju samo za sebe , a upravo su obe nase velike zvijezde u mnogo slucajeva prosle sezone igrali upravo tako samo za sebe i zato je ispastao tim , nadam se da ces shvatiti sta ti govorim i sta je INTER jer ja od 89 godine pratim i patim pa je doslo vrijeme i za slavlje . INTER nije nastao od dolaska mourinha ( hvala mu ) ali ce proci jos mnogo igraca i trenera ali INTER ostaje i ostaje porodica MORATTISaras Spa. je napisao/la:otici ce i sneider i etoo,jbt raspadamo se,nisam zapamtio da je ijedan klub na svjetu dozivio ovoliki pad,da je za tako kratko vreme od najboljeg i najjaceg kluba ma svjetu spao na jednu puku prosjecnost te da je nepozeljan kako trenerima tako i igracima,mislim da je vreme da se ozbiljnoi zapitamo sta radi ta matora budaletina moratti i da malo vise kriticki gledamo na sve ovo sto su nam priredili i on i onaj nesposobni branca jadni oni da im nije bilo profesora iz setubala nikada ama bas nikada ni jedan ni drugi uspjeha nebi vidjeli,pogledajmo kako su brzo srusili naizgled neunistivu tvrdzavu koju je mourinho napravio,crkli dabogda,vjerujte dusa me moja boli zadnih mjeseci kada gledam kako vode klub i kakve promasaje prave,srce me moje boli kada vidim da neki prosjecni treneri nece na nasu klupu,da igraci izbjegavaju doci u klub pa cak i oni iz italije a prije im je san bio zaigrati na meazzi,drob me moj boli kada vidim da nam slabiji kojekakvi uzimaju etooa sneidera i druge dusa me boli kada matora izdajica kaze da je sve naprodaju i da postoji neki fair play kojeg jedino on spominje,e gdje si moj klube gdje si moj inter koji me toliko puta usrecio sta ti uradise pomrli dabogda![]()
![]()

Slazem se a ocigledno se i svi ostali slazu ,jer sky i studio sport javljaju da je inter pristao na 23 mil,ovo je ocigledan znak da morrati stvarno nema vise novca jer sta inter moze kupiti za 23 mil a da je priblizno dobar kao eto.Boateng_27 je napisao/la:Apsurdno je traziti za jednog igrača od 30 godina, 30 miliona![]()
ako ode za 22-25 vičite Elhamdulillah
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.