Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 avg 2011, 02:25

Bosco je napisao/la: Manchester i više nego zasluženo uzeo titulu.
Hajde mani se zasluga, nije bitna zasluga bitan je rezultat, i vec sam ti napisao sta ja o tome mislim na nekom drugom forumu.. Zasluzio je i Arsenal da pobijedi Sunderland oba puta, pa se to nije desilo..
Celik!3,2,2.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 10 avg 2011, 10:22

Evo govori se o mogucem dolasku Bruna Mange iz Lorienta http://bleacherreport.com/articles/7987 ... nsive-woes" onclick="window.open(this.href);return false;

takodjer opet se govori o Mertesackeru http://www.footybunker.com/arsenal-in-s ... ender/9211" onclick="window.open(this.href);return false;

A flopina Chamakh kaze da ce otici Nasri i Fabregas http://www.espnstar.com/football/news/d ... tem653935/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 avg 2011, 10:26

I Mirror piše kako je Nasri za 22 miliona funti City-jev igrač. Da se razumijemo, nije još potpisao, al' za ovu sumu imaju dozvolu da pregovaraju sa Nasrijem. S druge strane, već pročitah da bi njegova plata u City-ju bila oko 120k sedmično, tako da...Btw, koliko on trenutno zarađuje u Arsenalu?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 10 avg 2011, 10:28

AllGunsBlazing je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pa niste vi tolike zrtve koliko se predstavljate i da sudeci po sudijskim greskama(kojih mora biti i uvjek ce ih biti) niste uzeli titulu(nju niste zasluzili iz kamaru drugih vaznijih razloga).
Neke su sudijske greske bile i u vasu korist(tokom sezone),a neke i nisu.

Sunderland vs Arsenal
Sudija vas pokrao sto se je igralo duze 12 sekundi.
:lol: :lol: :lol:
Sudija kada da nadoknadu vremena istu moze i produziti(ovisno o tome sta se je desavalo za vrjeme iste),a 12 sekundi nije puno(ni da se nista nije desavalo) ako je protivnik imao loptu u svojim nogama tako da ako je gol pao zbog produzene nadoknade vremena za 12 sekundi i nije sudijska krada ili greska nego vasa losa sreca ili opustenost.

Arsenal vs Liverpool

Kuyt,pratite ga od pocetka drzi ruku u onom polozaju(sto je sudija i vidio),a pri tom ga lopta i nije cjelom povrsinom pogodila u ruku nego i u rebra tako da ni tu ne bi reko da je penal.
U toj utakmici je bilo produzeno 8 minuta(sa razlogom) u toj nadoknadi je dosuden penal kojeg je RvP pogodio i slavio minutu/ama tako da kao sto sam vec rekao i sudijska nadoknada se moze produziti(ovaj put je bila sa razlogom),a sudija nam je pustio napad(mislim da nakon Arsenalovog penala nismo izgubili loptu) u kojem smo prvo izborili slobodan udarac opasan po gol pa nakon njega opravdani penal.
Ove se utakmice dobro sjecam tako da neizgleda sve crno-bjelo kao sto izgleda na klipu(da sudija nije svirao kraj dok nedamo gol) nego je i sudijska nadoknada sa razlogom produzena.

Arsenal vs Tottenham i Wigan vs Arsenal

Razlika izmedu pogodene ruke Fabregasa i igraca Wigana je ogromna.
Polozaj ruke Fabregasa u momentu kada ga je lopta pogodila je bio skoro za citavu duzinu ruke iznad glave tako da i da ga je lopta pogodila u dio ruke koji je stitio glavu(a ne zrak) u brzini kojom lopta putuje sudiji nije lako vidjeti tacno mjesto udaranja lopte(stajao je blizu) tako da bi i ja u ovoj situaciji svirao penal.
Eh Wiganov igrac nema tako visoko podignutu ruku(sto sudiji i ne upada u oci kao u situaciji Fabregasa) i ruke su tacno u visini glave.
Tako da je smjesno porediti situaciju sa Wiganovim igracem i Fabregasom.

Ovo su neki djelovi klipa koji su mi upali u oci i koji mi se cine smjesni(da je sudija pokrao Arsenal).
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

Air Commodore
Kontakt:

Post Postao/la Air Commodore » 10 avg 2011, 10:29

Japanac Ryo Miyaich (18) novo je pojecanje Arsenala.
Japanac je jos u Januaru dosao iz Chūkyōdai Chūkyō High School, sad kad je dobio radnu dozvolu prikljucit ce se prvom timu.
Bio je na posudbi u Feyenoord-u..

slika

Obskurni
Kontakt:

Post Postao/la Obskurni » 10 avg 2011, 10:43

Miyachi je dobio radnu dozvolu tako da ce vjerovatno ostati u Arsenalu.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 10 avg 2011, 11:02

Najjace su mi ove izjave Wenger dao dozvolu zamisli ljudi prenesu Wengerovu izjavu u kojoj kaze da ce Nasri ostati da bi nakon par dana ovakve gluposti pisali :lol:
Dio Arsenala

Air Commodore
Kontakt:

Post Postao/la Air Commodore » 10 avg 2011, 11:06

-Paja je napisao/la:Najjace su mi ove izjave Wenger dao dozvolu zamisli ljudi prenesu Wengerovu izjavu u kojoj kaze da ce Nasri ostati da bi nakon par dana ovakve gluposti pisali :lol:
@Paja sta te muci :lol: :mrgreen:

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 10 avg 2011, 12:26

Gervinho, Aaron Ramsey, Sagna, Nasri, Szczesny, RvP, Djourou, Arshavin, Rosicky, Bendy, Traore.
Igraci koji igraju sa repkama. Nadam se da nece biti kakve ozljede.
Zadnja izmjena: Profesor, dana/u 10 avg 2011, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 10 avg 2011, 12:27

Zar nije odgođena Engleska - Holandija ?

To je još bolje jer RvP neće nikako ni zaigrati onda. :D

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 10 avg 2011, 12:36

Bosco je napisao/la:Zar nije odgođena Engleska - Holandija ?

odgodjena je i FA je to potvrdio jos jucer, nadam se da ce ovi neredi u londonu uskoro zavrsit, opsti haos

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 10 avg 2011, 12:37

Bosco je napisao/la:Zar nije odgođena Engleska - Holandija ?

Odgođena je. Evo sad sam provjerio. Super, barem RvP, koji stvarno nije sklon povrjedama, nece imati mogucnost da dobije koju :D

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 10 avg 2011, 12:37

Ma gotovo 100% se odgađa prvo kolo, sinoć troje ljudi poginulo u birminghamu, a neredi se samo šire. A i sami znami da ako postoji i najmanja šansa da do nereda dođe na tekmi da će one sve biti odgođene. ;)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 avg 2011, 12:50

Bosco je napisao/la:Ma gotovo 100% se odgađa prvo kolo, sinoć troje ljudi poginulo u birminghamu, a neredi se samo šire. A i sami znami da ako postoji i najmanja šansa da do nereda dođe na tekmi da će one sve biti odgođene. ;)
ma ne znam sta ce odgađati utakmice kad su belaji samo po noci :D
You are someone else I am still right here

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 10 avg 2011, 13:33

[youtube][/youtube]

:lol: :lol: :lol:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 avg 2011, 13:54

@lfc.tz
Lopta je na 94.06 bila na sredini terena, znaci kraj se treba svirati, ma ko drzao loptu u svojim nogama, da bi nakon toga primili gol, to je naravno sudijska greska
Lopta je pogodila u ruku i tako promjenila svoju putanju i to je penal, jer ruka je ruka, i to se svira...
A smijesna scena je isto kad Liverpool 3 minuta nakon sto je sudija trebao svirati kraj da gol, naravno tu nema nista cudno svi igraju 3-4 minute nakon sto je sudija trebao svirati kraj, upravu si prava odluka sudije :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Arsenal dao gol u 97. i nek su slavili minutu to je opet samo minuta nadoknade, a ne 3 u kojim je Liverpool dao gol...
Celik!3,2,2.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 10 avg 2011, 14:05

Liverpool i više nego zasluženo odnio bod tada.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 avg 2011, 14:21

Bosco je napisao/la:Liverpool i više nego zasluženo odnio bod tada.
Opet ti i tvoja zasluga, zar ne mislis da je Arsenal svojom igrom zasluzio jedan trofej???? ALI nije osvojio..
Celik!3,2,2.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 10 avg 2011, 14:23

Ruski fudbalski klub Anži Mahačkala sprema se poslati još jednu nemoralnu ponudu. Nakon Samuela Eto’oa Anži želi u svojim redovima i najboljeg ruskog fudbalera Andreja Aršavina.

Anži je već doveo Jurija Žirkova iz Chelseaja, a vrlo blizu su i dovođenju Kamerunca Eto’oa kojem su spremni platiti 20 miliona eura godišnje plate. Nova želja ruskog oligarha Sulejmana Kerimova je Andrej Aršavin, no čini se da mu se ista ovoga puta neće ispuniti.

“To su sve glasine. Uvijek sam govorio da igram tamo gdje želim vrhunskom evropskom klubu. Ako se ikada i odlučim na povratak u Rusiju, moja prva opcija biti će Zenit” rekao je Andrej Aršavin.

Timski kolega Rusa Marouane Chamakh otkrio je da očekuje odlazak dvojice ključnih saigrača ovog ljeta.

“Mislim da će Fabregas i Nasri otići ovog ljeta. Novac koji se traži za njih dvojicu nije problem, već Arsene Wenger želi naći dostojne zamjene prije nego ostane bez dvojice možda i najboljih igrača. Smatram da je to razlog zašto transferi još nisu realizirani” rekao je Chamakh.
U međuvremenu ima i dobrih vijesti za ekipu Arsena Wengera. Naime, mladi japanski napadač Ryo Miyaichi dobio je radnu dozvolu pa će ga menadžer "topnika" Arsene Wenger imati na raspolaganju već ovog vikenda kada kreće nova sezona Premiershipa.

(Izvor:Totalsport)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 10 avg 2011, 14:56

AllGunsBlazing je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Liverpool i više nego zasluženo odnio bod tada.
Opet ti i tvoja zasluga, zar ne mislis da je Arsenal svojom igrom zasluzio jedan trofej???? ALI nije osvojio..
Prema svemu prikazanom nije zaslužio.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.