Forum
- underground
- Kontakt:
Re: Forum
ma uzivaju ljudi u raspravi steta je ono prekidat

UNITED CONVICTS ! ! !
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Ko kaze.skyisthelimit je napisao/la:zanimljivo nijedan moderator nije budan
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ja ne znam koji qratz idete tamo i odgovarate debilu. Ne bi mogao sam sa sobom pricati. Onaj pise o dedi ustasi, pa onda kaze:"Ne treba raspravljati sa budalama, spuste te na svoj nivo pa te dotuku.." E moj pasa, na istom ste vi nivou. 
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Onaj jedan kao da se reg. samo da vrijedja!underground je napisao/la:ma uzivaju ljudi u raspravi steta je ono prekidat![]()
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- skyisthelimit
ma ovu u startu se moralo prekinuti, naravno oni znaju ko je najbolje doba dana, u ovom slucaju noci najbolje za ovako nesto..Jer sutra tj danas, za nekoliko sati ce vec biti kasno. Oni koji su dosli tu s namjerom da vrijedjaju ispunili su misiju
jer oni ce do ranih jutarnjih sati ciniti sto im je volja 
15.10 - 15.06 ...
Suspenzovati rodjacealan_kardec je napisao/la:Moderacijo, temu o Širokom treba zaključati neko vrijeme a par likova suspenZovati što bi Šojić reko.![]()
Ne stvarno, budalaštine se pišu tamo!
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- underground
- Kontakt:
noc krije mnoge tajne
odo jos koju ispusit pa zapostit lagano a ovim idolima zazelit lahku noc
odo jos koju ispusit pa zapostit lagano a ovim idolima zazelit lahku noc
UNITED CONVICTS ! ! !
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
ako odgovorim istom mjerom onom ko me nazove bez nekog povoda debilom,hoću li zaraditi ban?
hoćeš. i ti i on.
nije ovo divlji zapad, niti sam ja Hamurabi, pa da vrijedi zakon "oko za oko, zub za zub."
nije ovo divlji zapad, niti sam ja Hamurabi, pa da vrijedi zakon "oko za oko, zub za zub."
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
admin je napisao/la:hoćeš. i ti i on.
ok,eno ti tema sport i tv,čovjek me nazva debilom iz čista mira,banuj ga ako je to tako kao što kažeš
ne sekiraj se ti za moj posao. prijavio si post, to je dovoljno. zaboravi, klikaj dalje kroz forum i uživaj 
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
admin je napisao/la:ne sekiraj se ti za moj posao. prijavio si post, to je dovoljno. zaboravi, klikaj dalje kroz forum i uživaj
hvala
Pohvale za clanak o legendi Bubbi Smithu na "drugoj strani sporta".
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Megamon
- Kontakt:
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... ead#unread" onclick="window.open(this.href);return false;
Mozete li ovo prebaciti u pdf virtuelni sport

Mozete li ovo prebaciti u pdf virtuelni sport
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Trebao si ovo @juve0244(valjda sam po redu brojeve napisaoMegamon je napisao/la:http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... ead#unread
Mozete li ovo prebaciti u pdf virtuelni sport![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nemam ja ta ovlaštenja, ja samo po potrebi nešto uradim, ja sam mod zbog pes 6 lige, vidis da mi ni ne pise moderator ispod nikaLBJ MVP je napisao/la:Trebao si ovo @juve0244(valjda sam po redu brojeve napisaoMegamon je napisao/la:http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... ead#unread
)On je ja mislim zadužen za virtuelni sport
Ma znam tojuventus 0244 je napisao/la:Nemam ja ta ovlaštenja, ja samo po potrebi nešto uradim, ja sam mod zbog pes 6 lige, vidis da mi ni ne pise moderator ispod nikaLBJ MVP je napisao/la:Trebao si ovo @juve0244(valjda sam po redu brojeve napisaoMegamon je napisao/la:http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... ead#unread
)On je ja mislim zadužen za virtuelni sport
!
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Counter nije sport, pa ni virtuelni. u cilju uozbiljivanja foruma i podizanja kvalitete diskusija, tema je zaključana.
BH FUDBAL => Ostalo:admin je napisao/la:Counter nije sport, pa ni virtuelni. u cilju uozbiljivanja foruma i podizanja kvalitete diskusija, tema je zaključana.
Kakve veze ima tema o kupo-prodaji salova sa "Ostalim ligama BH" i tako neke kvazi teme..
Mislim, ako ste u planu nekada "ubacivati" i nize lige BiH kako si sam naveo u jednom od postova malo se mora "Ushminkati" ovaj naveden podforum radi preglednosti i lakseg pracenja iste... Hvala!
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
podforum se ne zove "Ostale lige BH", već "Ostalo". šalovi bh. klubova su "ostalo".Tihi je napisao/la:BH FUDBAL => Ostalo:admin je napisao/la:Counter nije sport, pa ni virtuelni. u cilju uozbiljivanja foruma i podizanja kvalitete diskusija, tema je zaključana.
Kakve veze ima tema o kupo-prodaji salova sa "Ostalim ligama BH" i tako neke kvazi teme..
Mislim, ako ste u planu nekada "ubacivati" i nize lige BiH kako si sam naveo u jednom od postova malo se mora "Ushminkati" ovaj naveden podforum radi preglednosti i lakseg pracenja iste... Hvala!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.