[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
sistem penala donekle promjenjenDylan Dog je napisao/la:Nadam se da ce:
-konacno promjeniti nacin pucanja penala,tj.napraviti da se izvode kao i na play station 2
-da ne bude vise kada je igrac sam ispred gola a on pokusava makazicama i promasi
-da usklade razliku medju ekipama,tj.ja sa odbrambenim igracima Zenita mogu zaustaviti bio koga,ali zato sa napadacima ne mogu dati gol ni Vrbanjusi
-da ne bude vise da u jednoj utakmici par puta te protivnik pokosi kad ides sam prema golu i svaki put dobije samo zuti karton
e sao me interesuje kako sutasTZ_BoY je napisao/la:meni su ovi penali na 11 bas super oni prije bili bezzze sad lijepo svaki panal ide gdje ti hoces [ samo treba znati]
Vidi, sve zavisi kako je kamera okrenuta, ako su penali poslije produzetaka, onda je gledas pravo u gol i kad hoces da sutas pritisnes kocku i onda sto duze drzis desno ili lijevo to ce lopta vise u stranu ici, nakon sto to pritines, ako hoces recimo u raslje onda moras malo, ali veoma malo drzati gore i lopta ce ici u raslje, a ako je penal u toku utakmice onda je kamera drugacije okrenuta i onda umjesto desno lijevo, pritisces gore dole....nadam se da sam ti uspio objasniti.ZELJO DO GROBA je napisao/la:e sao me interesuje kako sutasTZ_BoY je napisao/la:meni su ovi penali na 11 bas super oni prije bili bezzze sad lijepo svaki panal ide gdje ti hoces [ samo treba znati]
ja kiad god opucam lopta ode u pm...ja sutnem i pritisnem strelicu dole, lopta ode iznad gola...sutam u satranu po pravilu ode par metara od stative...izveo sam 30 penala do sad dao 2 gola...
kako sutas samo mi objasni...
a iace 11 nije losa...igram cesto sa Twenteom...najjaci tim..heh
dobio Uniteda, Barcu, Intera, Reala...
Dylan Dog je napisao/la:I nek golmani malo ohane,Casillasu i Buffonu ne mozes dati gola
Pa bez patcha i ne valja igrati.Han!$;Lfc je napisao/la:Ej g*vana neće Anfield da naprave.Od osmice ili devetke ne prave više Anfield. Al' zato postoji patch ... Mislim da je ovo prvi put Alianz Arena na PES-u ?
Moze , samo taj procesor mjenjaj ...Senaid L.F.C je napisao/la:Ja imam comp konfiguracije
Procesor Dual Core 2 Ghz ,2GB rama i grafu. od 512 mb rama imali kakve sanse da mogu igrat PES 12
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.