Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Adebayor ne dolazi, pa Mourinho je sam rekao da neće doći... 
Nije,vecina novina je pogrešno prevela ono što je Mou rekao..anonymousHD je napisao/la:Adebayor ne dolazi, pa Mourinho je sam rekao da neće doći...
a rekao je da se uvijek može vratiti u Real..
a opet taj 3 napadač ce doci,pa sad Ema se čini kao najizglednija opcija.
btw evo Arshavin govori da ne bi nikad igrao za Real,ko te šta pit´o
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Saće ga Perez dovest da mu začepi ustaRaul_64 je napisao/la:Nije,vecina novina je pogrešno prevela ono što je Mou rekao..anonymousHD je napisao/la:Adebayor ne dolazi, pa Mourinho je sam rekao da neće doći...
a rekao je da se uvijek može vratiti u Real..
a opet taj 3 napadač ce doci,pa sad Ema se čini kao najizglednija opcija.
btw evo Arshavin govori da ne bi nikad igrao za Real,ko te šta pit´o
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ma netreba nama Falcao a ni Ema a pogotov taj Arshavin.Imamo 2 vrlo dobra napadaca ,Benz koji je u strasnoj formi aBd pa bude raseto u nradenoj sezoni,i provjereni Higuain koji vrijedi oko 40 mil EU
i imamo mladog Moratu znaci lik je madridski dijamant i bilo bi najj kada bi on 3 zamjenski napdac ,decko ima veliki potencijal

i imamo mladog Moratu znaci lik je madridski dijamant i bilo bi najj kada bi on 3 zamjenski napdac ,decko ima veliki potencijal
Imali ste strašno teške pripremne utakmice , sve najjači timovi na svijetu , svaka častek0 je napisao/la:Benzema najbolji strijelac predsezone u Europi sa 8 pogodaka. Ronaldo 7. Najbolja predsezona u zadnje 24 godine. Posljednji put smo 1987/88 pobjedili sve pripremne utakmice.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Reci to Chivasu.messilla je napisao/la:Imali ste strašno teške pripremne utakmice , sve najjači timovi na svijetu , svaka častek0 je napisao/la:Benzema najbolji strijelac predsezone u Europi sa 8 pogodaka. Ronaldo 7. Najbolja predsezona u zadnje 24 godine. Posljednji put smo 1987/88 pobjedili sve pripremne utakmice.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Eto vidiš koji si ti kloc , ja o jednom , a ti o nečem sasvim drugom.Edin TM87 je napisao/la:Reci to Chivasu.messilla je napisao/la:Imali ste strašno teške pripremne utakmice , sve najjači timovi na svijetu , svaka častek0 je napisao/la:Benzema najbolji strijelac predsezone u Europi sa 8 pogodaka. Ronaldo 7. Najbolja predsezona u zadnje 24 godine. Posljednji put smo 1987/88 pobjedili sve pripremne utakmice.
Ili mi odg. na ono što sam napisao ili ne citiraj bezveze.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Al su pobjedili sve tekme to je jako bitno.Znači da su ozbiljno pristupili novoj sezoni.Stvarno mi nije jasno šta je tebi smiješnomessilla je napisao/la:Imali ste strašno teške pripremne utakmice , sve najjači timovi na svijetu , svaka častek0 je napisao/la:Benzema najbolji strijelac predsezone u Europi sa 8 pogodaka. Ronaldo 7. Najbolja predsezona u zadnje 24 godine. Posljednji put smo 1987/88 pobjedili sve pripremne utakmice.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ja sam napisao svaka čast i btk šta mi je smiješnoLBJ MVP je napisao/la:Al su pobjedili sve tekme to je jako bitno.Znači da su ozbiljno pristupili novoj sezoni.Stvarno mi nije jasno šta je tebi smiješnomessilla je napisao/la:Imali ste strašno teške pripremne utakmice , sve najjači timovi na svijetu , svaka častek0 je napisao/la:Benzema najbolji strijelac predsezone u Europi sa 8 pogodaka. Ronaldo 7. Najbolja predsezona u zadnje 24 godine. Posljednji put smo 1987/88 pobjedili sve pripremne utakmice.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Zašto ovaj smajlimessilla je napisao/la:
Ja sam napisao svaka čast i btk šta mi je smiješno
A pogledaj sta je meni napiso, oj vidi se da navija za anamone.
Roger Federer the greatest of all time!
Pa šta da ti napišem malju kad skrečeš na drugu temu , eto vidiš kako mi je gore čovjek lijepo odg .Edin TM87 je napisao/la:A pogledaj sta je meni napiso, oj vidi se da navija za anamone.
Btw šta te to toliko zanima , javi se na pp pa ću ti objasnitZašto ovaj smajliJa njega upotrebljavam kad mi je nešto smiješno jer je očigledno da se kesla
![]()
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Postavit cu jos nekoliko starijih utakmica Reala.
Stadion: La Rosaleda
Málaga CF - Real Madrid CF
Datum: Nedjelja 21. Septembar 2003
Početnih jedanaest:
Málaga CF - Francesc Arnau, José Miguel González Rey, Carlos Litos, Vicente Valcarce, Fernando Sanz Duran, Garcia León Gerardo, Marcelo Romero, Ivan Leko, Duda Sergio Paulo Barbosa Valente, Miguel Ángel Lozano Ayala,Ballesta Salva.
Real Madrid CF - Iker Casillas, Míchel Salgado, Roberto Carlos, Raul Bravo, Francisco Pavón, Zinedine Zidane Luis Figo, Esteban Cambiasso, David Beckham, Gonzalez Raul, Ronaldo.
[youtube][/youtube]
Stadion: La Rosaleda
Málaga CF - Real Madrid CF
Datum: Nedjelja 21. Septembar 2003
Početnih jedanaest:
Málaga CF - Francesc Arnau, José Miguel González Rey, Carlos Litos, Vicente Valcarce, Fernando Sanz Duran, Garcia León Gerardo, Marcelo Romero, Ivan Leko, Duda Sergio Paulo Barbosa Valente, Miguel Ángel Lozano Ayala,Ballesta Salva.
Real Madrid CF - Iker Casillas, Míchel Salgado, Roberto Carlos, Raul Bravo, Francisco Pavón, Zinedine Zidane Luis Figo, Esteban Cambiasso, David Beckham, Gonzalez Raul, Ronaldo.
[youtube][/youtube]
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- Air Commodore
- Kontakt:
@eko bravo majstore 
[youtube][/youtube]
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Cigo nastavlja sa busenjem.
[youtube][/youtube]
Zabio ga i zutokljunac, ali ne mogu video da nadjem.
[youtube][/youtube]
Zabio ga i zutokljunac, ali ne mogu video da nadjem.
Ronaldo asist i gol, Coentrao gol u repci. 
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
- Air Commodore
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Air Commodore
- Kontakt:
La segunda camiseta de la Champions es roja

Jao koje sranje, dabogda odmah ispali iz LP da se ne brukamo u tim sramotnim krpama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

.jpg)