Hadis je i kriv zasto Visca igra ovako lose, punio mu je glavu nekim glupostima i to se odrazilo da Viscinu igru, tipa igracina si moras se prodat negdje u dobar klub bla bladeset je napisao/la:Sad gledam na jednom portalu Višćine golove.Strašan momak.Sve čestitke Zubanoviću (kako neko reče njegovom mendžeru)na nadam se uspješnom transferu.Višća je za mene uvijek bio igračina i nadam se da će i tako nastaviti,a Amaru i ovdje nekima trajno začepiti usta.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
deset je napisao/la:Sad gledam na jednom portalu Višćine golove.Strašan momak.Sve čestitke Zubanoviću (kako neko reče njegovom mendžeru)na nadam se uspješnom transferu.Višća je za mene uvijek bio igračina i nadam se da će i tako nastaviti,a Amaru i ovdje nekima trajno začepiti usta.
ForzaZeljo87 jesil to ti?

Kako te nije stid da tako pricas? Visca ce dobrim igrama zacepiti usta Amaru? Zbog cega, sta je to Amar rekao ili uradio njemu?
Aj nebalavi djecace mali...
Koje sr*nje majko moja.Kako jadno otići će za nešto jada para i tako iz godine u godinu igrači idu,a nama navijačima se laže i sr*nja pričaju dok klub stalno u istim g*vnima.Dok ne bude država u boljoj situaciji neće ni klubovi.Ja se samo divim sebi i ostalim poput mene kada možemo pratiti naše klubove,ne samo pratiti nego mnogo više od toga a stalno nam se laže i klubovi prodaju igrače buzašta i tavore na dnu iz godine u godinu.Ovako će biti uvijek jel' mlad eto ga prekuco ligu ajmo dalje i prodamo ga za siću.JADNO
Ali taka nam realnost,zato šutit i trpit. 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
http://sportsport.ba/ino_fudbal/zeljezn ... cima/62284" onclick="window.open(this.href);return false;
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Željezničar je večeras u Hadžićima odigrao prijateljski susret protiv Radnika, a Plavi sa Grbavice u susretu u kojem su dominirali svih 90. minuta slavili su sa 8:0.
Već u prvih desetak minuta Željezničar je vodio sa 2:0. Dvostruki strijelac bio je Smajić. Kod prvog gola Smajić je prošao dva-tri igrača Radnika i savladao golmana, a kod drugog asistirao mu je Adilović nakon što je ukrao loptu jednom stoperu.
Zeba je povisio na 3:0, prilikom čega je izblamirao golmana ekipe iz Hadžića.Selimović je pogodio za 4:0, dok je Radnik prije odlaska na odmor postigao auto gol.
U nastavku, Željezničar je postigao još tri pogotka. Strijelci u drugom poluvremenu bili su Drakul, Jamak i Čolić. Plavi su u ovom susretu igrali sa nešto izmijenjenom formacijom. Osim je igrao sa dva napadača, Selimović je dao gol, dok je Adilović asistirao.
Željezničar: Karić, Marković, Bogičević, Nyema, Stanić, Smajić, Savić, Stančeski, Zeba, Selimović, Adilović.
Osim je u drugom poluvremenu izveo putpuno drugi sasatv, a igrali su: Kjosevski, Baljić, Vasilić, Alić, Drakul, Čolić, Svraka, Prutina, Zolotić, Jamak i Ramić.
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 10 avg 2011, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
kvesic i visca igrali u crnoj gori prije 20 minutaBianconeri1988 je napisao/la:Željezničar je večeras u Hadžićima odigrao prijateljski susret protiv Radnika, a Plavi sa Grbavice u susretu u kojem su dominirali svih 90. minuta slavili su sa 8:0.
Već u prvih desetak minuta Željezničar je vodio sa 2:0. Dvostruki strijelac bio je Smajić. Kod prvog gola Smajić je prošao dva-tri igrača Radnika i savladao golmana, a kod drugog asistirao mu je Adilović nakon što je ukrao loptu jednom stoperu.
Zeba je povisio na 3:0, prilikom čega je izblamirao golmana ekipe iz Hadžića.Selimović je pogodio za 4:0, dok je Radnik prije odlaska na odmor postigao auto gol.
U nastavku, Željezničar je postigao još tri pogotka. Strijelci u drugom poluvremenu bili su Drakul, Jamak i Čolić. Plavi su u ovom susretu igrali sa nešto izmijenjenom formacijom. Osim je igrao sa dva napadača, Selimović je dao gol, dok je Adilović asistirao.
Željezničar: Karić, Marković, Bogičević, Nyema, Stanić, Smajić, Savić, Stančeski, Zeba, Selimović, Adilović.
Osim je u drugom poluvremenu izveo putpuno drugi sasatv, a igrali su: Kjosevski, Baljić, Vasilić, Alić, Drakul, Čolić, Svraka, Prutina, Zolotić, Jamak i Ramić.
Odmarali su Bešlija i Kvesić...Kvesić je odigrao u 10 dana 3 teške utakmice, zaslužio je odmor, zaigrat će valjda protiv Rudara...Višća nije bilo ni u kakvim kombinacijama...

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
jarane oni su danas igrali za mladu repkuBianconeri1988 je napisao/la:Odmarali su Bešlija i Kvesić...Kvesić je odigrao u 10 dana 3 teške utakmice, zaslužio je odmor, zaigrat će valjda protiv Rudara...Višća nije bilo ni u kakvim kombinacijama...Željezničar je večeras u Hadžićima odigrao prijateljski susret protiv Radnika, a Plavi sa Grbavice u susretu u kojem su dominirali svih 90. minuta slavili su sa 8:0.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Titula nam negine, prosetat cemo se ligom, jos cemo osvojit i kup
Plavi su u ovom susretu igrali sa nešto izmijenjenom formacijom. Osim je igrao sa dva napadača, Selimović je dao gol, dok je Adilović asistirao.
Eksperimentise brko.

Plavi su u ovom susretu igrali sa nešto izmijenjenom formacijom. Osim je igrao sa dva napadača, Selimović je dao gol, dok je Adilović asistirao.
Eksperimentise brko.
NO PYRO NO PARTY
- Bianconeri1988
- Kontakt:
E zaboravio sam na to...
Provalih se bezveze...
Morao sam malo urediti onaj post..

Provalih se bezveze...

Morao sam malo urediti onaj post..

Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 10 avg 2011, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!
Karić, Marković, Bogičević, Nyema, Stanić, Smajić, Savić, Stančeski, Zeba, Selimović, Adilović.
Ovako u subotu vjerovatno
Ovako u subotu vjerovatno
-
- Kontakt:
Bravo mačko. Aj sad malo plači, jer si na strašnim mukama. Mi bar uspijevamo prodati igrače..za naše uslove za solidne pare. Višća, kako je odigrao neke tekme u zadnje vrijeme, se dobro i prodao. Trp'o je on ko veliki...sve to stoji, ali nije Ronaldo. Hint: šut protiv Širokog.Hamo je napisao/la:Koje sr*nje majko moja.Kako jadno otići će za nešto jada para i tako iz godine u godinu igrači idu,a nama navijačima se laže i sr*nja pričaju dok klub stalno u istim g*vnima.Dok ne bude država u boljoj situaciji neće ni klubovi.Ja se samo divim sebi i ostalim poput mene kada možemo pratiti naše klubove,ne samo pratiti nego mnogo više od toga a stalno nam se laže i klubovi prodaju igrače buzašta i tavore na dnu iz godine u godinu.Ovako će biti uvijek jel' mlad eto ga prekuco ligu ajmo dalje i prodamo ga za siću.JADNOAli taka nam realnost,zato šutit i trpit.
Pa bolan ne bio Atletico Madrid proda dva od tri ključan čovjeka u klubu...pa šta? Od toga se živi. Neko će reć oni prodaju za veće pare..to se ne može poredit. Ne može, ali ovo je BiH i naša liga, a ono tamo španija. Prod'o se igrač sa klupe koji je imao puno oscilacija u igri iako je (kad je u top formi) jedno od najboljih krila lige 100%. Nije otiš'o dzaba i zdravo. Da je tu stara garnitura ljudi, tušnuli bi ga ko Štilu za šaku jada...ili ko Jahića za 20.000 eura

Zadnja izmjena: joey tribbiani, dana/u 10 avg 2011, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
auu sta ce ovo biti ako budemo igrali sa 2 napadaca..
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Sta je s Amarom izgleda da je pod stresom nakon obracuna sa zujom
.Ubacio Pericu i igra sa dva spica sutra snijeg 

svoj ti pos'o !
E cujte klasicni primjer pitarske price , cuj rasipa se igracki kadar, pa zar mislis da bi Osim doveo smajica bezveze ????senci-071 je napisao/la:Rasipa se igracki kadar!!
Edin Višća potpisuje petogodišnji ugovor sa Istanbulom.Željezničar je prihvatio ponudu turskog kluba, a ostalo je samo da Višća dogovori svoje uslove, kako bi postao Hasagićev saigrač.
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...
meni se vise cini da je selimovic i danas igrao krilo , jer ne mogu da zamislim formaciju u kojoj je smajic na jednom krilu a na drugom nema nikoga , osim ako nije zeba na jednom a smajic na drugom a ova dva naprijed 

Nije se džaba igrala ova tekma, hoće AMAR da proba slocuje koje su najbolje i ja smilsim da je dva napadača odlična solucija vrijedi pokušat ...
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Perica i Savic pleyevilottdogg je napisao/la:meni se vise cini da je selimovic i danas igrao krilo , jer ne mogu da zamislim formaciju u kojoj je smajic na jednom krilu a na drugom nema nikoga , osim ako nije zeba na jednom a smajic na drugom a ova dva naprijed

svoj ti pos'o !
ma bitna je pobjeda sad cete me svi napast cuj radnik ali bilo kakva pobjeda od 8:0 nije bezveze a pogotovo ne u ovakvom trenutku. samopouzdanje je bilo poljuljano a sad smo se malo oporavili od serije losih rezultataaleksandar_veliki je napisao/la:Sad sa tekme. Formacija 4-4-2. Zeba ljevo ordinirao, a Smajke desno, Perica i Savic po sredini, Adil i Selimovic dva spica. Nije lose izgledalo, ali koliko je mjerilo Radnik. Medjutim, bio je i Famos neki dan pa nista s nicim. U drugom dijelu mali Zola opet solidan, u prvom Zeba i Smajke daleko iznad svih.Grbavica moj zivot je napisao/la:Perica i Savic pleyevilottdogg je napisao/la:meni se vise cini da je selimovic i danas igrao krilo , jer ne mogu da zamislim formaciju u kojoj je smajic na jednom krilu a na drugom nema nikoga , osim ako nije zeba na jednom a smajic na drugom a ova dva naprijed
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nama neko zabije u dvije tekme 8 komada, a mi nekom u jedoj... 
Izgleda da je tekma protiv Rudara u 21:00...

Izgleda da je tekma protiv Rudara u 21:00...

Ž '21!
Radnik dozivio Tel Aviv u HadžićimaBianconeri1988 je napisao/la:Nama neko zabije u dvije tekme 8 komada, a mi nekom u jedoj...

1. Željo
2. Liverpool
2. Liverpool