Megamon je napisao/la:Hajde bolan idi beri pamuk,mora da si ljubomoran sto su pojedini ostvarili kakvu takvu fudbalsku karijeru.Dok ti sjedis kuci i stvaras zuljeve po guzici i pljuejes po momcima koji na barem neki nacin predstavljaju nasu domovinu.Dok pojedinci kao ti samo vazduh trose i zacepljaju kanalizacije.
"Postovi: 4210" ti vjerovatno zasluzujes metak u celo zbog trosenja vazduha i forumskog prostora
Ja za tog tvog pulena prvi-drugi put cujem tako da mu nemam sta biti ljubomoran
A mislim da bi ovi nasi igraci iz PL-a trebali biti crveni od stida zbog pruzenih partija sto klupskih sto reprezentativnih...
Oni bi pred nama trebali obarati glavu zbog sramocenja nacije...Cuj Crna Gora nas satrala

Pa sarajevo samo ima dva puta vise stanovnistava nego cijela njihova zemlja i ljudi nam odrze casove iz fudbala...
A ti tom svom pulenu poflautaj kad dodje ako ti je toliko drag ja bih ga pljunuo kao zadnjeg papka sto i jest...Takvi sportisti su ti kao oni studenti sto studiraju 10 godina i onda na 3 godini napuste fax a roditelji im u kreditima i dugovima do guse zbog tog njihovog studiranja...
Ne vezi srcu nije nista licno...

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "