Kadeti Kozara-Sloboda 1-0 mislim da je tako

Avalanche je napisao/la:Ja bi rado dosao ali u sobotu radim drugu smjenuTaRgEt_ je napisao/la:Hoce li ko od vas dolaziti u Tuzlu slijedece kolo , da sjednemo ljudi jer kod mene sva moja porodica potice iz Gradiske tacnije iz Dubrava odakle je i moje prezime , pa tako svako iz Gradiske je uvijek meni dobro dosao da uzivamo .i hvala na pozivu.
Ebiga bilo mu zao da vas dokusuri ipak je kod vas dugo igraoLaziale je napisao/la:Ono što sam vidio danas od Kozare je slabo.
Imali ste 3 dobre šanse,ali sreća pa je naš bivši igrač Mujić fulao 2 čiste šanse (prazan gol)![]()
S obzirom da su kod nas mahom juniori i kadati slabo je to od vas.
Na osnovu današnjeg meča predstoji vam grčevita borba za opstanak kao i nama
Pozdrav.
Nebi ja podcjenio ni vas ni nasLaziale je napisao/la:Ono što sam vidio danas od Kozare je slabo.
Imali ste 3 dobre šanse,ali sreća pa je naš bivši igrač Mujić fulao 2 čiste šanse (prazan gol)![]()
S obzirom da su kod nas mahom juniori i kadati slabo je to od vas.
Na osnovu današnjeg meča predstoji vam grčevita borba za opstanak kao i nama
Pozdrav.
pa kolega to je nasa realnost, svi smo danas gledali Arsenal - Liverpool pa smo onda dosli gledat nas fudbal i normalno je da smo razocaraniKreKre je napisao/la:Tragedija od fudbala, fudbal danas vidjen u Gradisci vrijedja inteligenciju ljudi koji su dosli da gledaju 1. LIGU JEDNE DRZAVE!
Pa po mom misljenju nema tu sta mozda, to se mora registrovat 3-0 za Kozaru, pa ako se to progura ebes onda i fudbal i sveAlemC85 je napisao/la:izgleda da je nova afera na pomolu u PL, naime igrač GOŠK -a s brojem 17 koji je igrao u subotu, nije bio na zvaničnom spisku igrača, a ipak je nastupao. Ova tekma će imati svoje treće poluvrijeme, mogla bi Kozara za zelenim stolom do tri boda.![]()
Tek usli i odmah ciganluk prave.AlemC85 je napisao/la:izgleda da je nova afera na pomolu u PL, naime igrač GOŠK -a s brojem 17 koji je igrao u subotu, nije bio na zvaničnom spisku igrača, a ipak je nastupao. Ova tekma će imati svoje treće poluvrijeme, mogla bi Kozara za zelenim stolom do tri boda.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.