FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Fkr.87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Fkr.87 » 10 avg 2011, 01:39

sarajlija89 je napisao/la:
656 na istoku i nekih 200 do 300 na zapadu je bilo tako je spiker rekao to su informacije koje ja znam.A termin je po meni najbolji nedjelja ljudi ne rade i ko radi dosao je kuci s posla ili cega vec ne vraca se kasno kuci tako da... al nebitno
Ta cifra je broj prodatih ulaznica + godisnje, te standardano se djeca nekako uvuku :mrgreen: ...bilo je 2000 milje najmanje...2500...

Druga stvar, Ramazan je, napravio si mali previd oko "idealnog" termina hehe, a i los rezlutat sa Spartom je utjecao na posjetu....ocekivana posjeta, uglavnom su to standradne 2000 bolesnika koji idu svaku.... Sa boljim rezultatima i to ce se popravit...
bolesnici? ne, to su iskreno navijaci koji su tu i kad je dobro i kad je lose, to se postuje. Te derbi navijace zajebi.
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 avg 2011, 01:44

Fkr.87 je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:
656 na istoku i nekih 200 do 300 na zapadu je bilo tako je spiker rekao to su informacije koje ja znam.A termin je po meni najbolji nedjelja ljudi ne rade i ko radi dosao je kuci s posla ili cega vec ne vraca se kasno kuci tako da... al nebitno
Ta cifra je broj prodatih ulaznica + godisnje, te standardano se djeca nekako uvuku :mrgreen: ...bilo je 2000 milje najmanje...2500...

Druga stvar, Ramazan je, napravio si mali previd oko "idealnog" termina hehe, a i los rezlutat sa Spartom je utjecao na posjetu....ocekivana posjeta, uglavnom su to standradne 2000 bolesnika koji idu svaku.... Sa boljim rezultatima i to ce se popravit...
bolesnici? ne, to su iskreno navijaci koji su tu i kad je dobro i kad je lose, to se postuje. Te derbi navijace zajebi.
Mi kazemo bolesnici u pozitivnom smislu ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 10 avg 2011, 01:54

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ne mogu da vjerujem sta nam ove sarajlije pisu .. pa vi ste najgori jad i cemer, komercijala mrtva .. gledam vas na kosevu nema vas ni 300, a danas gledam slike, pa cojk bi reko ima vas 1000 .. bolje da nas ima 10 i da skandiramo neke gluposti, nego ko vi, slikanje, snimanje i cao
E budale majko.
Na Kosevu oko 3000 gledatelja sto i nije lose sa obzirom da se znalo da i vi dolazite sa slabijom ekipom (i to utice malo) plus 2 bolna poraza protiv Sparte su jos vise utjecala na ukupnu posjetu

I na Sjeveru je bilo preko 1000 ljudi. Spiker je izjavio 918 ali tu nisu racunati oni sa clanskim(djeca i djevojke)...usuti se molim te.

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 10 avg 2011, 07:58

Vitalis je napisao/la:rdjavom kurcu i dlake smetaju
ti si upravu 100 posto :lol: :lol: vidi vam se iz posjete i navijacke tribine samo sto vama pored dlaka smetaju jos mnoge druge stvari :lol: :lol:
Fina Gradska sarajevska raja

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 avg 2011, 11:49

a nevjerovatno....ovaj put ste oborili rekord, dosta ba prepucavanja navijackog sa pitarima , to je proslo ajmo dalje :)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 avg 2011, 11:57

Kadeti i juniori Slobode ove sedmice igraju protiv Kozare.

Ovi i dalje pisu ovdje o posjeti na kosevu,nevjerovatni likovi :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 10 avg 2011, 11:58

harry_90 je napisao/la:Kadeti i juniori Slobode ove sedmice igraju protiv Kozare.

danas se igra kolo juniora i kadeta

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 10 avg 2011, 16:03

seven je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Kadeti i juniori Slobode ove sedmice igraju protiv Kozare.

Ma razbice vas nasi kadeti :)

Kubalionzzale
Kontakt:

Post Postao/la Kubalionzzale » 10 avg 2011, 21:30

Avalanche je napisao/la:
seven je napisao/la:

1-0 :D
[img]http://oi40.tinypic.com/uo8qr.jpg[/img]

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 avg 2011, 23:00

Ibrahim Crnkic propustio dva treninga,zbog ljetovanja na moru.

Na potpise Zrnanovica,Jahica,Slomica,Bekica,Gavarica jos uvijek se ceka !

Svi su igraci zdravi,samo se Divkovic zalio na povredu ramena.

Sloboda prije meca sa Kozarom mora uplatiti vise od 10.000 km savezu zbog snimanja utakmica,te duga sluzbenim licima iz prosle sezone.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 11 avg 2011, 00:34

"Kadetska selekcija tuzlanske Slobode u okviru drugog kola Omladinske lige BiH doživjela je poraz u Bosanskoj Gradišci od ekipe Kozare minimalnim rezultatom 1;0, dok su juniori golom Kenana Hodžića pobijedili istoimenu ekipu 1:0. U trećem kolu Omladinske lige Sloboda će u nedelju na stadionu Tušanj dočekati trebinjski Leotar."

Ovo je sa "vidovitog" portala koji trenutno ne radi. Valjda im je istekao hosting. :)

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 11 avg 2011, 13:14

GDJE STE SLOBODINE LEGENDE.POKAŽITE VEĆ JEDNOM SVOJE LICE.PA ZAR MOŽETE SVE OVO TAKO HLADNOKRVNO GLEDATI I NIŠTA NE URADITI:SRAMOTA!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 11 avg 2011, 13:36

deset je napisao/la:GDJE STE SLOBODINE LEGENDE.POKAŽITE VEĆ JEDNOM SVOJE LICE.PA ZAR MOŽETE SVE OVO TAKO HLADNOKRVNO GLEDATI I NIŠTA NE URADITI:SRAMOTA!
bitno je da su legende na platnom spisku Slobode, a nedoprinose ničemu

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 11 avg 2011, 13:41

seven je napisao/la:
deset je napisao/la:GDJE STE SLOBODINE LEGENDE.POKAŽITE VEĆ JEDNOM SVOJE LICE.PA ZAR MOŽETE SVE OVO TAKO HLADNOKRVNO GLEDATI I NIŠTA NE URADITI:SRAMOTA!
Kakve koristi im što su na platnom spisku kad para nikad nema , možemo i ti i ja na platni spisak . :?:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 11 avg 2011, 14:05

DRHAUSE je napisao/la:
seven je napisao/la:
Kakve koristi im što su na platnom spisku kad para nikad nema , možemo i ti i ja na platni spisak . :?:
Druze za podobne para uvijek ima dok za ove ostale malo manje gotovo nikako .
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 11 avg 2011, 15:21

Avalanche je napisao/la:
seven je napisao/la:

1-0 :D
pa dobro nije bilo razbijanje ali smo pobjedili, eto nas sad sa seniorima da uzmemo koji bod :D

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 12 avg 2011, 13:48

Šta ima novog ,gdje smo šta smo?Jesu li se našle pare?Ono što pročitah na jednom portalu je da čovjek poludi.Pa nemogu da shvatim da su ti ljudi tu i da nas toliko uništavaju.

Laziale
Kontakt:

Post Postao/la Laziale » 12 avg 2011, 14:49

Šta pčekivati protiv Kozare ?
Nije to naivna ekipa,kako je mnogi prikazuju,ne bi me čudilo da nam Mujić zabije gol.

Bez obzira na sve očekujem 3 boda,kao i uvijek gol iz prekida bez igre.

A i ovaj Zahirović će kao i Šabovići,na početku davat a poslije sebi uzimati ..gdje ima logike da on daje a da ne uzima ?
Pa nije to ni Šeik,ni Gates ..

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 12 avg 2011, 14:55

Alden Aljukić karijeru nastavlja u Njemačkoj

Mladi igrač tuzlanske Slobode, Alden Aljukić, svoju će karijeru nastaviti u Njemačkoj...

Polivalentni igrač koji je završio sa juniorskim stažem u tuzlanskoj Slobodi, Alden Aljukić svoju će karijeru nastaviti u Njemačkoj.

Naime već par dana Aljukić boravi u Njemačkoj gdje je u potrazi za novim angažmanom. Prema saznanjima Sportin.ba, za Aljukića su zainteresovani Ahlen, odnosno Dinamo Dresden.

Aljukić je još ranije dobio priliku u prvom timu Slobode, za vrijeme Vlatka Glavaša, a o igračevim kvalitetama ne treba mnogo raspravljati. Ranije je igrao za kadetsku odnosno juniorsku reprezentaciju naše zemlje.

ettoo zasto nije htio prec u prvi tim :roll: ....nek mu je sa srecom ...poznajem ga nije nesto pretjerano dobar igrac aallli znam mali odigrat dobru partiju ...cesto smo igrali fudbala zajedno a Stupinama i ubjedljivo bude najbolji ....saddd je li dovoljno za Njemacku ja bi volio da bude ....mozda ga jednog dana budemo gledali u Bundesligi :mrgreen:
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 12 avg 2011, 15:34

Ma ovo je bila najbolja poslijeratna Slobodina generacija juniora...zaista je zalosno da je sam Mesanovic ostao u Slobodi...Bekic je u Zrinjski otisao, Omerovic u Hoffenheim, Suceska i ALjukic evo u NJemacku isto idu, Jaganjac u Indjiju :S..Ne znam sta je sa Salihovica koji je imao potpisan ugovor sa Slobodom??

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.