Nek prodje laksi protivnik sarajevuYNWA je napisao/la:u 90 minuti dali golEdo_Majka je napisao/la:Helsingborg 1:2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nek prodje laksi protivnik sarajevuYNWA je napisao/la:u 90 minuti dali golEdo_Majka je napisao/la:Helsingborg 1:2
ultra@rajvosa je napisao/la:Ma helsinborg je los pravo,u 90-toj zabili gol za produzetke,akoBogda prolazimo i njih,a mislim da ce klub obiti 90 000 eura za prolaz
![]()
![]()
Ja bi volio da baš u klubu završe te pare. No, iskustvo mi govori drugačije.a mislim da ce klub obiti 90 000 eura za prolaz
zar nije tako, da se te pobjede i remije racunaju na drzavni koeficijent. a nositelji se odlucuju prema rezultatima samo tog jednog kluba. neznam kako da objasnim pa cu pokusati primjerom:maistor_mo je napisao/la:Čestitke na prolasku. Sada idete u Gruziju- sa njima se također može igrati- bit će teško ali ne i nemoguće. Igrajte za koeficijent, pa dogodine budemo nositelji(ZRINJSKI MOSTAR)
90 000 eura.el-fighter je napisao/la:Čestitke Sarajevu na prolazu dalje. Dokazali su da mogu nešto napraviti u Europi. Sada najvejoravtije protiv Helsinborga rezultat neće biti važan samo da napunite Koševo, SRETNO I JOŠ JEDNOM ČESTITKE.
Zna li neko koliko ste para uzeli što ste prošli dalje.
Sad da ga ovi hoce zabit.Mirza_Hordas je napisao/la:fuj fuj helsinborg prošao koje su nafake mater im ****![]()
ali ima još da se igra valjda će zestafoni iznenaditi
p.s. evo ovdje možete pratiti tekmu: http://www.justin.tv/channeljio_2/popout
Prva se igra na kosevu u cetvrtak aBdamel korman je napisao/la:ako bi helsinborg prosao ko bi bio domacin u prvoj tekmi
Trenutno korisnika/ca: admir1946, Amidzaa, johntravolta123, Krste11, laznokrilo, MSOZ101, Napapijri, nedimmmm1337, sekac i 54 gosta.