legenda reala je napisao/la:Pa Keno dragi ,pa mi smo odrasli više ,jbt šta nas pitaš ,haj da je neki dobar crtani nego to ,ko to još gleda (gledaš li ti).Jedino mali Sarajlijica ti može na to odgopvoriti i Dylan Dog ,za ostale ne vjerujem da gledaju
ma najače je pušenje ba svaka pjesma je o nekom iz raje napisana " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false;
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Papastathopoulos je napisao/la:@ludlo aj molim te, da se vise ne gonjamo vođe reci mi ko si, a ja cu im ispricat onu pricu
Djesi "braco"
Ajde ispricaj im pricu, i onda cu ja nesto komentarisati a ti ces znat ko sam
@Boscno , da nema ovog sad sranhja od modernog fudbala nasi klubovi bi bili tik rame uz rame sa evropskim velikanima,a city i chelsea bi igrali kup mahale
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!