Još samo Ramić ili Baljić umjesto Selimovića i ja ću svršavati svaki put kad izađu na teren !!!

Možda Amar čita forum...oprezno momci!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Stvarno Hamo, druze Hercegovacki opusti se malo...joey tribbiani je napisao/la:Bravo mačko. Aj sad malo plači, jer si na strašnim mukama. Mi bar uspijevamo prodati igrače..za naše uslove za solidne pare. Višća, kako je odigrao neke tekme u zadnje vrijeme, se dobro i prodao. Trp'o je on ko veliki...sve to stoji, ali nije Ronaldo. Hint: šut protiv Širokog.Hamo je napisao/la:Koje sr*nje majko moja.Kako jadno otići će za nešto jada para i tako iz godine u godinu igrači idu,a nama navijačima se laže i sr*nja pričaju dok klub stalno u istim g*vnima.Dok ne bude država u boljoj situaciji neće ni klubovi.Ja se samo divim sebi i ostalim poput mene kada možemo pratiti naše klubove,ne samo pratiti nego mnogo više od toga a stalno nam se laže i klubovi prodaju igrače buzašta i tavore na dnu iz godine u godinu.Ovako će biti uvijek jel' mlad eto ga prekuco ligu ajmo dalje i prodamo ga za siću.JADNOAli taka nam realnost,zato šutit i trpit.
Pa bolan ne bio Atletico Madrid proda dva od tri ključan čovjeka u klubu...pa šta? Od toga se živi. Neko će reć oni prodaju za veće pare..to se ne može poredit. Ne može, ali ovo je BiH i naša liga, a ono tamo španija. Prod'o se igrač sa klupe koji je imao puno oscilacija u igri iako je (kad je u top formi) jedno od najboljih krila lige 100%. Nije otiš'o dzaba i zdravo. Da je tu stara garnitura ljudi, tušnuli bi ga ko Štilu za šaku jada...ili ko Jahića za 20.000 eurasmiješno.. Dovedena pojačanja na njegovoj poziciji i zdravo. Ako vam je patnja gledat Želju, bujrum prošetaj po tabeli pa biraj... Ti si Hamo car što si došo iz Livna na Koševo protiv Šerifa...nemoj da me razocaras ba..ne nasjedaj na balavurdiju i njihovo crnačenje.
To i nije losa cifra (ako je istina). Mozda on vrijedi vise, ali s obzirom da mu istice ugovor, da je nestandardan u zadnje vrijeme i da oscilira u formi uz obostrano nezadovoljstvo (i njegovo i sefovo), pristojna cifra.larsson je napisao/la:obestecenje za Viscu 300 hiljada eura, solidno.
legenda79 je napisao/la:Edin Visca= 1.000.000,00 KM:slovima (bos: jedan milion konvertibilnih maraka, eng: One milon convertible marks)
U nasim uslovima se za ovo kaze mašala i kucne se dva,triput o drvo (s donje strane obavezno)..!!!![]()
Sretno i hvala Edinu,nadamo se da ce u toku par dana i definitivno stici potvrda realizacije transfera i da nece biti daljnih komplikacija...!
otkud vama ove provjerene informacijelarsson je napisao/la:obestecenje za Viscu 300 hiljada eura, solidno.
Ako je ovo istina, ja iskreno cvijetam !nime_tm87 je napisao/la:KAd se realizuje bice infoFCS-FCS je napisao/la:do sada ste objavljivali visinu obestecenja..zadnji primjer Sehic
sta je sa ovim transferom ??
i da spominjalo se da Žujo krade pare bla bla, sumnjam čisto jer je račun kluba blokiran kao i većini u PLBiH, tako da sve ide na Amarov račun, meni odmah duša mirnija.
FCS-FCS je napisao/la:Dobar je ovo fol sa amarovim računom. Samo postoji problem, sve uplate-isplate preko 30 milja KM podlijezu provjeri SIPA
Uvijek biliVirtu4l je napisao/la:Šta je ovo, sve Željovci u reprezentaciji...
A da ih vidi baboooo...nime_tm87 je napisao/la:Uvijek biliVirtu4l je napisao/la:Šta je ovo, sve Željovci u reprezentaciji...
hahahahahahhahajug-onostalgicar je napisao/la:sve pare idu na amarov racun to je istina... i to 100 posto provjereno!!!!
?tuborg_na_mozgu je napisao/la:hahahahahahhahajug-onostalgicar je napisao/la:sve pare idu na amarov racun to je istina... i to 100 posto provjereno!!!!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ferroviere1987, mavi, Napaceni87 i 43 gosta.