FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

rossoner
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la rossoner » 10 avg 2011, 20:54

"Plavi su u ovom susretu igrali sa nešto izmijenjenom formacijom. Osim je igrao sa dva napadača, Selimović je dao gol, dok je Adilović asistirao."

Još samo Ramić ili Baljić umjesto Selimovića i ja ću svršavati svaki put kad izađu na teren !!! :mrgreen:
Možda Amar čita forum...oprezno momci! :D
Osim - drugo ime za Želju !

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 10 avg 2011, 20:56

Šteta za Višću, ali ionako nije htio produžiti ugovor. Taman ćemo češće Stanića vidjati, koji je veoma brz, istina nema toliko u glavi, ali je brz i igra prilično timski. Igrao je i beka veoma dobro. Što se formacije 4-4-2 , zbog toga sam još više hepi. Dva napadača, Selimović i Adilović, tako da štoperi sada moraju motriti na dva napadača, a tu su i ubojita krila. Ofazivnija formacija, ali šta ono kažu, napad je najbolja odbrana. A još će Ramić i Baljić dobijati više šanse. I da, još nije kasno da se dovede Muslimović i Kerla, prvi ako ne nadje anganzman, a drugi ako bude htio potpisati na 2 godine. Eto, ja sam zadovoljan, nadam se i da će Višća eksplodirati u Istanbulu .

larsson
Kontakt:

Post Postao/la larsson » 10 avg 2011, 21:00

obestecenje za Viscu 300 hiljada eura, solidno.

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 10 avg 2011, 21:03

Pa moze ova formacija sa ovim igracima biti i 4-4-2 i ona stara 4-2-3-1 samo selimovic predje na krilo, zeba u sredinu i samo adil naprijed. Prilagodjavas se stanju na terenu i rezultatu. Najveci su timovi i treneri oni koji se mogu u toku utakmice prilagoditi i napraviti prevagu. Uglavnom za pohvalu.

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 10 avg 2011, 21:04

Edin Visca= 1.000.000,00 KM:slovima (bos: jedan milion konvertibilnih maraka, eng: One milon convertible marks)
U nasim uslovima se za ovo kaze mašala i kucne se dva,triput o drvo (s donje strane obavezno)..!!! :D
Sretno i hvala Edinu,nadamo se da ce u toku par dana i definitivno stici potvrda realizacije transfera i da nece biti daljnih komplikacija...!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 10 avg 2011, 21:05

joey tribbiani je napisao/la:
Hamo je napisao/la:Koje sr*nje majko moja.Kako jadno otići će za nešto jada para i tako iz godine u godinu igrači idu,a nama navijačima se laže i sr*nja pričaju dok klub stalno u istim g*vnima.Dok ne bude država u boljoj situaciji neće ni klubovi.Ja se samo divim sebi i ostalim poput mene kada možemo pratiti naše klubove,ne samo pratiti nego mnogo više od toga a stalno nam se laže i klubovi prodaju igrače buzašta i tavore na dnu iz godine u godinu.Ovako će biti uvijek jel' mlad eto ga prekuco ligu ajmo dalje i prodamo ga za siću.JADNO :!: Ali taka nam realnost,zato šutit i trpit. :roll:
Bravo mačko. Aj sad malo plači, jer si na strašnim mukama. Mi bar uspijevamo prodati igrače..za naše uslove za solidne pare. Višća, kako je odigrao neke tekme u zadnje vrijeme, se dobro i prodao. Trp'o je on ko veliki...sve to stoji, ali nije Ronaldo. Hint: šut protiv Širokog.

Pa bolan ne bio Atletico Madrid proda dva od tri ključan čovjeka u klubu...pa šta? Od toga se živi. Neko će reć oni prodaju za veće pare..to se ne može poredit. Ne može, ali ovo je BiH i naša liga, a ono tamo španija. Prod'o se igrač sa klupe koji je imao puno oscilacija u igri iako je (kad je u top formi) jedno od najboljih krila lige 100%. Nije otiš'o dzaba i zdravo. Da je tu stara garnitura ljudi, tušnuli bi ga ko Štilu za šaku jada...ili ko Jahića za 20.000 eura :lol: smiješno.. Dovedena pojačanja na njegovoj poziciji i zdravo. Ako vam je patnja gledat Želju, bujrum prošetaj po tabeli pa biraj... Ti si Hamo car što si došo iz Livna na Koševo protiv Šerifa...nemoj da me razocaras ba..ne nasjedaj na balavurdiju i njihovo crnačenje.
Stvarno Hamo, druze Hercegovacki opusti se malo... :D Po meni ako ode u ovaj Istanbul za pola miliona ili takvo nesto biće super. Ja cu biti zadovoljan. Postao je sve više meta kritika (i ja sam taj!) navijača i kao takav ne bi dugo izdržao na terenu već bi uslijedila klupica ili tribina. Ovo je bolje i za njega i za nas. Dobićemo lovu, to je bitno i naravno da nije sića. A druže Hamo, ne možemo preko noći postati neko kao Dinamo, polahko slažemo pare od ovih transfera i drugih stvari, nakupljamo i polahko gradimo stabilan i jak klub. Ja uživam u ovome iskreno. Samo da sve bude transparentno, hoću reći da se ne kradu te pare već da se čuvaju u klubu za ono šta nam je bitno i potrebno. Moramo postati najbogatiji u BiH ! To je veliki prioritet. Osim toga, ako bude ovo brisanje dugova od strane Vlade, bićemo k'o na konju. E onda možemo razmišljati o nekoliko "Muslimovića" a ne o jednom, što je realno za mene sada ostvarivo da dovedemo nekog kao što je Muslim, da damo veću platu i da riskiramo napokon... Drago mi je zbog Radnika i što smo ih napravili smiješnima, iako se radi o Radniku ali nedavno ni Sask nismo uspjeli pobjediti tako da je ovo super meni. Nismo ih dobili 2:0 vec 8:0 - ono baš smo pokazali snagu i moć. Ostaje ogroman žal za prokockanim bodom u Širokom ali nadam se da će sve, počevši od igre (na koju sam i sam bio ljut) se popraviti a na to me ohrabruje današnja promjena formacije kod Brke. Možemo uvijek kritikovati, ali ljubav uvijek ispliva odmah nakon tih kritika i kažemo sebi: IDEMO DALJE !

VOLIM TE ŽELJO !

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 10 avg 2011, 21:06

larsson je napisao/la:obestecenje za Viscu 300 hiljada eura, solidno.
To i nije losa cifra (ako je istina). Mozda on vrijedi vise, ali s obzirom da mu istice ugovor, da je nestandardan u zadnje vrijeme i da oscilira u formi uz obostrano nezadovoljstvo (i njegovo i sefovo), pristojna cifra.

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 10 avg 2011, 21:07

legenda79 je napisao/la:Edin Visca= 1.000.000,00 KM:slovima (bos: jedan milion konvertibilnih maraka, eng: One milon convertible marks)
U nasim uslovima se za ovo kaze mašala i kucne se dva,triput o drvo (s donje strane obavezno)..!!! :D
Sretno i hvala Edinu,nadamo se da ce u toku par dana i definitivno stici potvrda realizacije transfera i da nece biti daljnih komplikacija...!
larsson je napisao/la:obestecenje za Viscu 300 hiljada eura, solidno.
otkud vama ove provjerene informacije :?: :?
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 10 avg 2011, 21:11

nime_tm87 je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:do sada ste objavljivali visinu obestecenja..zadnji primjer Sehic
sta je sa ovim transferom ??
KAd se realizuje bice info
i da spominjalo se da Žujo krade pare bla bla, sumnjam čisto jer je račun kluba blokiran kao i većini u PLBiH, tako da sve ide na Amarov račun, meni odmah duša mirnija. :)
Ako je ovo istina, ja iskreno cvijetam !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 avg 2011, 21:27

višća kao vrlo malen i ne pretjerano brz lik sa čudnim mentalitetom može vrlo lako totalno propasti i u roku par godina igrati u prvoj federacije. a opet je dovoljno talentovan da može ako neke stvari sredi postati igračina evropskog kalibra. i to će samo vrijeme pokazati, niko sad u ovom trenutku ne zna šta će od njega biti.

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 10 avg 2011, 21:50

sve pare idu na amarov racun to je istina... i to 100 posto provjereno!!!!

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 10 avg 2011, 22:04

Treba samo uporediti pristup u dvije prijateljske utakmici da se vidi da stručni štab nije sjedio skrštenih ruku.Nevažno ko je protivnik bitno je da je pristup bio maksimalan.Višća je očigledno negdje " zapeo" i možda je ovo naj riješenje i za nas i za njega .Bruka je ako je i pola stvari tačno za njegovog menađera

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 10 avg 2011, 22:05

Dobar je ovo fol sa amarovim računom. Samo postoji problem, sve uplate-isplate preko 30 milja KM podlijezu provjeri SIPA

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 10 avg 2011, 22:08

FCS-FCS je napisao/la:Dobar je ovo fol sa amarovim računom. Samo postoji problem, sve uplate-isplate preko 30 milja KM podlijezu provjeri SIPA

pa sta :) znaci ti kupis stan i provjerava te sipa ili prodas nebitno. ako je cist poso po ugovoru moze i kgb provjeravat
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 avg 2011, 22:11

Šta je ovo, sve Željovci u reprezentaciji...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 avg 2011, 22:11

Virtu4l je napisao/la:Šta je ovo, sve Željovci u reprezentaciji...
Uvijek bili :mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 avg 2011, 22:14

nime_tm87 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Šta je ovo, sve Željovci u reprezentaciji...
Uvijek bili :mrgreen:
A da ih vidi baboooo... :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

larsson
Kontakt:

Post Postao/la larsson » 10 avg 2011, 22:36

a sto bi nam valjo Zlatan Muslimovic

tuborg_na_mozgu
Kontakt:

Post Postao/la tuborg_na_mozgu » 10 avg 2011, 22:42

jug-onostalgicar je napisao/la:sve pare idu na amarov racun to je istina... i to 100 posto provjereno!!!!
hahahahahahhaha :lol:
SARAJEVO JADNA LI VAM SUDBA, JADNE VAS STVORI UDBA!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 10 avg 2011, 22:42

tuborg_na_mozgu je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:sve pare idu na amarov racun to je istina... i to 100 posto provjereno!!!!
hahahahahahhaha :lol:
?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ferroviere1987, mavi, Napaceni87 i 43 gosta.