Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
_Arsenalovac_
- Kontakt:
Re: Arsenal
lažu... 
- -Paja
- Kontakt:
Cigani katalonski u svojoj nemoci plasiraju lazne informacije koje mediji u engleskoj prenose.
Dio Arsenala
Ne znam baš Pajo, BBC je jako pouzdan.
-Paja je napisao/la:Cigani katalonski u svojoj nemoci plasiraju lazne informacije koje mediji u engleskoj prenose.
reci zbogom kapitenu
Por que ? Por que somos los mejores...
- Air Commodore
- Kontakt:
El Barcelona pagará 40 millones por Cesc
Skup ovaj Keks
Ukoliko Wenger pusti još i Nasrija onda je baš kloc und štange.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Sir Matt
- Kontakt:
A i ne znam koji će vam khurac igrač koji navodno sam doplaćuje Barcinu ponudu kako bi otišao iz kluba u kojem je trenutno . Protjerat to čim prije pobogu .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
Za Nasrija se i ranije znalo da 100% ide, ali ovo sa Cescom je novost, i to neugodna.Saurman je napisao/la:Ukoliko Wenger pusti još i Nasrija onda je baš kloc und štange.
Pichka ti je on velika , to će svi potvrdit, ali STRAŠAN igrač. Arsenal je bez njega duplo slabija ekipa, nadao sam se da će ostati još malo, ali eto sretan mu put.Sir Matt je napisao/la:A i ne znam koji će vam khurac igrač koji navodno sam doplaćuje Barcinu ponudu kako bi otišao iz kluba u kojem je trenutno . Protjerat to čim prije pobogu .
http://www.as.com/futbol/articulo/barce ... ftb_42/Tes" onclick="window.open(this.href);return false;
Izgleda ovo stvarno ozbiljno... nista, ako je zadovoljan klupom, napravio je potez karijere.
Izgleda ovo stvarno ozbiljno... nista, ako je zadovoljan klupom, napravio je potez karijere.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Megamon
- Kontakt:
Niko sretniji od mene da mu vidim ledja.Konacno Van Persie kapiten.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Paja ode vam kapiten
Ne bi me cudilo da vam neki klub iz 3-4 lige i vodju pokupi

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ako je stvarno istina da ce Fabregas sam platiti 4.5 miliona, tacnije odreci se tih svojih bonusa, onda mi je totalno pao u ocima. Ovo je uvreda i to teska.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Najgori mogući kraj svega ovoga bi bio kada bi se Wenger, poslije odlazaka Nasrija i Fabregasa, samo oslonio na Chamberlaina i Ramseya. Aaron mi jeste mnogo drag igrač, i da nije bilo one teške povrede, vjerujem da bi se i prije razvio od Wilsherea, ali se nekakva zamjena za Cesca mora dovesti. Nasri bi se i kako-tako mogao krpiti sa već postojećim igračima, no jedan plejmejker je neophodan.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
I sve to da bi bio na klupi... toliko o veličini ArsenalaTrasimaco je napisao/la:Ako je stvarno istina da ce Fabregas sam platiti 4.5 miliona, tacnije odreci se tih svojih bonusa, onda mi je totalno pao u ocima. Ovo je uvreda i to teska.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Teska uvreda na racun Arsenala naravno, biti na klupi Barce i odreci se Arsenalove kapitenske trake pokazuje njegovu nezahvalnost sto su mu pruzili sve.Trasimaco je napisao/la:Ako je stvarno istina da ce Fabregas sam platiti 4.5 miliona, tacnije odreci se tih svojih bonusa, onda mi je totalno pao u ocima. Ovo je uvreda i to teska.
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- thenaturalone
- Kontakt:
Nesto kontam, mogu mislit kako mu je bilo grozno u Arsenalu i kakva ljubav prevladava prema Barceloni kad je se spreman taliti za transfer.
Ako se ne varam, nesto slicno se samo desava u nasoj ligi, doduse kod nas igraci oprastaju dugovanja za ciste papire i siguran odlazak, a ovdje se Cesc tali nekoliko miliona od plate samo da dodje u Barcu.
COOL
Ako se ne varam, nesto slicno se samo desava u nasoj ligi, doduse kod nas igraci oprastaju dugovanja za ciste papire i siguran odlazak, a ovdje se Cesc tali nekoliko miliona od plate samo da dodje u Barcu.
COOL
E sto i ti znas ubost'Virtu4l je napisao/la:I sve to da bi bio na klupi... toliko o veličini ArsenalaTrasimaco je napisao/la:Ako je stvarno istina da ce Fabregas sam platiti 4.5 miliona, tacnije odreci se tih svojih bonusa, onda mi je totalno pao u ocima. Ovo je uvreda i to teska.
Sta li ce Pajser rec' na sve ovo, bas me zanima
Ma ne bih rekao da je to istina, ali ako jest to više govori o njemu nego o Arsenalu. Da ga Wenger nije uzeo pod svoje sad bi igrao u Alavesu ili Celti, priliku u Barci ne bi dočekao. A i treba ovo da se desi Wengeru, da taj čovjek malo progleda konačno, da shvati neke stvari.Trasimaco je napisao/la:Ako je stvarno istina da ce Fabregas sam platiti 4.5 miliona, tacnije odreci se tih svojih bonusa, onda mi je totalno pao u ocima. Ovo je uvreda i to teska.
Već je počeo da stvara englesku jezgru za budućnost i to mu se sviđa, sljedeće sezone ćemo imati po 3-4 Engleza u prvih 11 i to je naznaka da je konačno okrenuo se igračima koji su lojalni i koji znaju sta znači igrat za engleskog velikana. To su Lansbury i Jackie najviše pokazali.
Wenger i kompanija jedino mogu ublažiti ovaj udarac dovođenjem Snijdera jer imaju pare za takvo nešto pošto je ovo u domenu naučne fantastike čisto me zanima koje će biti zamjene za ovu dvojicu,što se tiče Fabregasa bolje je da ide jer ovako se ponašati prema klubu u kojem je proveo 8 godina je ispod svakog nivoa,za Nasrija mi je čudo da je ovoliko zapeo za odlaskom ne vjerujem da je u pitanju samo novac prije će biti nedostatak ambicija Wengera što Samiru ne odgovara,,ne znam šta uprava radi dok se tim unazađuje oni šute.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ako je istina sretan mu put. Gubimo odlicnog igraca, ali kako je i Bosco rekao pichku od covjeka. Neka ide sretan mu put. Ja sretan da se konacno zavrsila i ova saga. Nezahvalno od njega al barem nam nece niko furati pete protiv Barce u LP. Nego ja sam misljenja da ko god ne igra za klub sa srcem i da se nest kurchi treba ga odma prodat. Znaci li njegov odlazak, dolazal Mate?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

.jpg)