luka toni i paragvajski reprezentativac i kraljica zla Larisa rikelme sad zdraohordas1987 je napisao/la:hahahahaha stoo me bas dobroo nasmija !!!larsson je napisao/la:a sto bi nam valjo Zlatan Muslimovic
sutra vam i messi dolazi !!!!![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja sam čuo tek u ponedjeljak, nakon što se oprosti časno u dresu Barce protiv Reala...hordas1987 je napisao/la:hahahahaha stoo me bas dobroo nasmija !!!larsson je napisao/la:a sto bi nam valjo Zlatan Muslimovic
![]()
Ti očigledno imaš šturije inforamcije od mene...
Hvala ti što si nas prosvijetlio!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- KB-TM87
- Kontakt:
što su se kitice uzbudile, vratite se virslama
ne čudi me transfer, mada sam skeptik što se tiče novih dolazaka, ko bi i na kojoj bi poziciji neko eventualno došao, ali sve je na šefu, nemam brige. 1921
ne čudi me transfer, mada sam skeptik što se tiče novih dolazaka, ko bi i na kojoj bi poziciji neko eventualno došao, ali sve je na šefu, nemam brige. 1921
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
_____________________Karić__________________
Marković_______Bogičević_____Nyema_____Kvesić
_____________________Savić__________________
Smajić_____________Stančeski_____________Zeba
___________Adilović_________Selimović_________
Laički gledano, ova ekipa je danas istrčala(izuzev Kvesića) ? I da, drago mi je što Kjosevski sve više i više brani u ovakvim utakmicama, ipak je još u kadetima, što dokazuje da je ogromni potencijal i talenat.
Marković_______Bogičević_____Nyema_____Kvesić
_____________________Savić__________________
Smajić_____________Stančeski_____________Zeba
___________Adilović_________Selimović_________
Laički gledano, ova ekipa je danas istrčala(izuzev Kvesića) ? I da, drago mi je što Kjosevski sve više i više brani u ovakvim utakmicama, ipak je još u kadetima, što dokazuje da je ogromni potencijal i talenat.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Savić i Stančeski su u liniji, a ne jedan iz drugog...
Mislim da je ovo danas bila klasična 4-4-2 formacija...
Ž '21!
Aha, pa vidim i meni čudno na ovoj mojoj formaciji, s jednim zadnjim veznimBianconeri1988 je napisao/la:Savić i Stančeski su u liniji, a ne jedan iz drugog...
nema messi mjesta u zeljinick je napisao/la:luka toni i paragvajski reprezentativac i kraljica zla Larisa rikelme sad zdraohordas1987 je napisao/la:hahahahaha stoo me bas dobroo nasmija !!!larsson je napisao/la:a sto bi nam valjo Zlatan Muslimovic
![]()
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pa trenutno imamo takve igrače prema naprijed da mogu igrati više pozicija, nadam se da će to Amar skontati i da će se tokom utakmice mjenjati igrači na pozicijama...Omar500 je napisao/la:Aha, pa vidim i meni čudno na ovoj mojoj formaciji, s jednim zadnjim veznimBianconeri1988 je napisao/la:Savić i Stančeski su u liniji, a ne jedan iz drugog...
Mislim da je ovo danas bila klasična 4-4-2 formacija.... Veoma veoma zanimljivo, a i tako trebamo igrati, mijenjati taktiku, formacije... Tako se i protivnik zbuni, jel
To je odlika današnjih najbolji ekipa i Barce i Reala i Man. Utd-a...
Važno je da protivnik nikad ne znaš šta da očekuje od nas...
Ž '21!
Samo se nadam da Višća nije otišao za male pare 
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
evo ja zivim ovde u hrasnici i danas sam gledo ovaj mec između famosa i sarajeva rezultat je bio 2:2 famos ih nadigrao, za sarajevo igrali iz ovog prvog tima škoro,maksumic,handzic, hadzic ... samo da kazem da je škoro gola k'ta nista on danas nije pokazo osim sto je dao gol iz penala !
Da nisi pogriješio temu, ili što bi jedan od naših vrlih vođa rekao BOLI NAS K.....lopta je napisao/la:evo ja zivim ovde u hrasnici i danas sam gledo ovaj mec između famosa i sarajeva rezultat je bio 2:2 famos ih nadigrao, za sarajevo igrali iz ovog prvog tima škoro,maksumic,handzic, hadzic ... samo da kazem da je škoro gola k'ta nista on danas nije pokazo osim sto je dao gol iz penala !
FEDERER= KLOC
vodza koji je pred utakmicu izasao iz zatvora ....aaaa jes "vrli" al hajde otom potom...na Kosevu je bio aplauz kad je Zeljo prosao...al isto tako otom potom..nismo svi normalni...Iker C je napisao/la:Da nisi pogriješio temu, ili što bi jedan od naših vrlih vođa rekao BOLI NAS K..... ;)lopta je napisao/la:evo ja zivim ovde u hrasnici i danas sam gledo ovaj mec između famosa i sarajeva rezultat je bio 2:2 famos ih nadigrao, za sarajevo igrali iz ovog prvog tima škoro,maksumic,handzic, hadzic ... samo da kazem da je škoro gola k'ta nista on danas nije pokazo osim sto je dao gol iz penala !
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Bio je isto aplauz kad ste vi nerijeseno odigrali sa svedjanimamma_hz je napisao/la:vodza koji je pred utakmicu izasao iz zatvora ....aaaa jes "vrli" al hajde otom potom...na Kosevu je bio aplauz kad je Zeljo prosao...al isto tako otom potom..nismo svi normalni...Iker C je napisao/la:Da nisi pogriješio temu, ili što bi jedan od naših vrlih vođa rekao BOLI NAS K..... ;)lopta je napisao/la:evo ja zivim ovde u hrasnici i danas sam gledo ovaj mec između famosa i sarajeva rezultat je bio 2:2 famos ih nadigrao, za sarajevo igrali iz ovog prvog tima škoro,maksumic,handzic, hadzic ... samo da kazem da je škoro gola k'ta nista on danas nije pokazo osim sto je dao gol iz penala !![]()
NO PYRO NO PARTY
nisam mislio na sve navijace Zelje zato sam i napisao "nismo svi normalni"
misleci na pojedince ...koji podrzavaju te horsashe na obje strane ...

FK SARAJEVO.
Zna li neko kad je tačno utakmica sa Rudarom? Pozdrav.
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
- KB-TM87
- Kontakt:
9.00 pmHemuli je napisao/la:Zna li neko kad je tačno utakmica sa Rudarom? Pozdrav.
Željezničar - kult glavnog grada
ŠTA VAM JE, MANIJACI NEMAJU VOĐU !mma_hz je napisao/la:vodza koji je pred utakmicu izasao iz zatvora ....aaaa jes "vrli" al hajde otom potom...na Kosevu je bio aplauz kad je Zeljo prosao...al isto tako otom potom..nismo svi normalni...Iker C je napisao/la:Da nisi pogriješio temu, ili što bi jedan od naših vrlih vođa rekao BOLI NAS K..... ;)lopta je napisao/la:evo ja zivim ovde u hrasnici i danas sam gledo ovaj mec između famosa i sarajeva rezultat je bio 2:2 famos ih nadigrao, za sarajevo igrali iz ovog prvog tima škoro,maksumic,handzic, hadzic ... samo da kazem da je škoro gola k'ta nista on danas nije pokazo osim sto je dao gol iz penala !![]()
JEDAN JE DŽEVAD BEGIĆ ĐILDA !!!
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI
THC U KRVI
Sigurno nisu u pitanju male pare za Viscu, zato sto se za njeg zanimo Dinamo i davali su fine pare. Sigurno je ova ponuda jaca od Dinamove 
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Visca u Istanbul bb=Jos jedan representivac napravljen u zelji.
I kad Subasic predze u russiju dobi ce mo jos jedan representivac.znam da nije zeljina skola za njega.
Sto je tolikva mrznja prema Kerla..? Sto ga necete nazad..?
I kad Subasic predze u russiju dobi ce mo jos jedan representivac.znam da nije zeljina skola za njega.
Sto je tolikva mrznja prema Kerla..? Sto ga necete nazad..?
- invincible
- Kontakt:
NIKO KAO TARIK SA JUGA....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.