ako je ko zainteresovan.. braco navalite
Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Valencia Club De Futbol
http://www.****/artikal/1627116/origi ... lencia-cf/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kupi od Soldada ili Mate, mozda predju u RealAdi_Zepce je napisao/la:Slicno je i meni se desilo,uzeo dres Ville nakon par dana on otisao u Farsu.No,barem taj dres cuvam kao uspomenu na jednog velikog napadaca koji je harao u dresu Valencije
Imao sam i ja jedan dres Valencije, i to mi je bio jedan od prvih, 2000-te ga uzeo, na njemu je na ledjima bio broj sest, a iznad je pisalo velikim slovima: MENDIETA. Kakva je to igracina bila, za mene, najbolji Spanski veznjak svih vremena. Stvarno mi je zao sto je sam sebe zayebo pa otisao u Lazio, mogao je ostati na Mestalli jer je i sam znao da nece nikada biti postovan u Laziju kao u Valenciji, pero bueno... Po ovome cemo ga pamtiti:
[youtube][/youtube]
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Ajde obradujte nas veceras pobjedom protiv Liverpoola ,u pitanju je forumski ugled 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Samo da igrace ne zezne umor,jer treca je tekma u sedam dana plus put do Britanije.juznjak> je napisao/la:Ajde obradujte nas veceras pobjedom protiv Liverpoola ,u pitanju je forumski ugled
Imamo tim koji moze do pobjede nad L'pollom,evo i najverovatnije pocetnih jedanaest:Alves,Matheiu,Rami,R.Costa,Miguel,Topal,Parejo(Albelda),Piatti,Mata,Pablo,Soldado (Jonas)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Koliko ja znam Rami nije otputovao u Liverpool.Adi_Zepce je napisao/la:Samo da igrace ne zezne umor,jer treca je tekma u sedam dana plus put do Britanije.juznjak> je napisao/la:Ajde obradujte nas veceras pobjedom protiv Liverpoola ,u pitanju je forumski ugled
Imamo tim koji moze do pobjede nad L'pollom,evo i najverovatnije pocetnih jedanaest:Alves,Matheiu,Rami,R.Costa,Miguel,Topal,Parejo(Albelda),Piatti,Mata,Pablo,Soldado (Jonas)
Otputovao je,nije bio najavljen zbog greske u zapisnikuL_blancos je napisao/la:Koliko ja znam Rami nije otputovao u Liverpool.Adi_Zepce je napisao/la:Samo da igrace ne zezne umor,jer treca je tekma u sedam dana plus put do Britanije.juznjak> je napisao/la:Ajde obradujte nas veceras pobjedom protiv Liverpoola ,u pitanju je forumski ugled
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Vec gubi Valencia..
Jbte onaj Albelda nek svira klavir,nije vise ovo za njega..
Jbte onaj Albelda nek svira klavir,nije vise ovo za njega..
Sad se ukljucih vidim vec gubite , mix sastav pogotovo u odbrani(Bruno
) samo da se ne obije o glavu.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Kako si ti nahvalio Valenciju i Matu ja konto biće 0:5juznjak> je napisao/la:Sad se ukljucih vidim vec gubite , mix sastav pogotovo u odbrani(Bruno) samo da se ne obije o glavu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Lose totalno,necu da branim Valenciu ali glupo je otici u L'pool na dan tekme i tamo stici tek oko 15h,a tekma u 18:30
Sto se igre tice,odbrana nam je katastrofalna.Albelda je legenda kluba,ali mora na klupu.Dealbertu i Bruni nije mjesto u Valenciji.
Sto se igre tice,odbrana nam je katastrofalna.Albelda je legenda kluba,ali mora na klupu.Dealbertu i Bruni nije mjesto u Valenciji.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Uostalom, ovo je prijateljska utakmica i ne znači ništa.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Jarane duzni ste mi i vi i Valencia 90 min zivota !Carlo je napisao/la:Kako si ti nahvalio Valenciju i Matu ja konto biće 0:5juznjak> je napisao/la:Sad se ukljucih vidim vec gubite , mix sastav pogotovo u odbrani(Bruno) samo da se ne obije o glavu.
Adi ovako se to inace radi
[youtube][/youtube]
Ovo se bas pamti sa uzitkomjuznjak> je napisao/la:Jarane duzni ste mi i vi i Valencia 90 min zivota !Carlo je napisao/la:Kako si ti nahvalio Valenciju i Matu ja konto biće 0:5juznjak> je napisao/la:Sad se ukljucih vidim vec gubite , mix sastav pogotovo u odbrani(Bruno) samo da se ne obije o glavu.
goru tekmu nisam gledao poslednjih godina , sve je bila samo ne prijateljska,bilo je par ostrih startova sa obje strane ,nikakvih prilika ,Liverpool je zabio nakon greski odbranbenih igraca Valencie i to je to .
Adi ovako se to inace radi![]()
[youtube][/youtube]
Ma ovo je lose skroz,no pravu Valenciu ocekujem tek protiv Rome u petak na Torfeju Naranje
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Nista od Mangale.Arsenal izgleda prodao Fabregasa Barci ,da sada ne krenu po Matu sa tim novcem 
Molim Boga da je istina da Arsenal kupi Matu za 30 milionajuznjak> je napisao/la:Nista od Mangale.Arsenal izgleda prodao Fabregasa Barci ,da sada ne krenu po Matu sa tim novcem
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Anthony 'Choco' Lozano,jedan od najtalentovanijih napadaca danasnjice postaje novi clan Valencije.Inace Choco ce igrati na posudbi u Alcoyonu,a treba reci da je vec clan reprezentacije Hondurasa 
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Niko se nije na Wengeru obogatio, pa necete ni viAdi_Zepce je napisao/la:Molim Boga da je istina da Arsenal kupi Matu za 30 milionajuznjak> je napisao/la:Nista od Mangale.Arsenal izgleda prodao Fabregasa Barci ,da sada ne krenu po Matu sa tim novcem![]()
Onaj naš Hadžić dobro igra za Valenciu,zabio 1 gol i odradio asistenciju ?!
haha vidim,izgleda je odustao od MateProfesor je napisao/la:Niko se nije na Wengeru obogatio, pa necete ni viAdi_Zepce je napisao/la:Molim Boga da je istina da Arsenal kupi Matu za 30 milionajuznjak> je napisao/la:Nista od Mangale.Arsenal izgleda prodao Fabregasa Barci ,da sada ne krenu po Matu sa tim novcem![]()
Sasvim solidno,odigrao je tri tekme za sada.Zabio jedan gol i imao asistenciju,trener "B" momcadi Valencije Vicente Mir kaze da od njega ocekuje jako puno u sezoni koja pocinje za 7-8 danaLaziale je napisao/la:Onaj naš Hadžić dobro igra za Valenciu,zabio 1 gol i odradio asistenciju ?!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Dobar ovaj mali Bernad (valjda dobro napisah) ima dosta mangupskih fazona sto cjenim najvise kod igraca . 8-)Inace 1-0 vodite protiv Rome ,dobra utakmica ,fantasticna atmosfera .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.