Nemozes ti to djeci objasnitBa Ze je napisao/la:ŠTA VAM JE, MANIJACI NEMAJU VOĐU !
JEDAN JE DŽEVAD BEGIĆ ĐILDA !!!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
**** te Tarikinvincible je napisao/la:NIKO KAO TARIK SA JUGA....
Robijasi, Žepče, Терор ", Gang Evil, Fighters, Living on the Edge...
- invincible
- Kontakt:
balavac!500 je napisao/la:**** te Tarikinvincible je napisao/la:NIKO KAO TARIK SA JUGA....
Ja pretpostavljam da je tu negdje oko 200-300.000 eura..seha je napisao/la:Sigurno nisu u pitanju male pare za Viscu, zato sto se za njeg zanimo Dinamo i davali su fine pare. Sigurno je ova ponuda jaca od Dinamove
A sad za one koji vole da polete da ponovim ja pretpostavljam znaci ja licno pretpostavljam da je cifra tu negdje oko 200-300.000 eura znaci ja licno znaci moje privatno misljenje..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
I sta je Zeljin "Salary budget" 50.000 eura..? To znaci da moze spasiti Zeljin Business sljedece 5 godina ako dobiju 250.000 eura za Viscu.
A sta mislite kolikvo su Dzekine Pare spasile Zeljeznicara sljedici dvadeset godina
A sta mislite kolikvo su Dzekine Pare spasile Zeljeznicara sljedici dvadeset godina
ti mi kazesinvincible je napisao/la:balavac!500 je napisao/la:**** te Tarikinvincible je napisao/la:NIKO KAO TARIK SA JUGA....
Niko kao Tarik sa juga
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jel jos guli ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
TKC je napisao/la:I sta je Zeljin "Salary budget" 50.000 eura..? To znaci da moze spasiti Zeljin Business sljedece 5 godina ako dobiju 250.000 eura za Viscu.
Jeste jarane salata budzet je oko 50.000 eura a za plate ne znam ali eto nek imamo samo 5 igraca sa mjesecnim primanjima od 2.000KM pada ti sve u vodu ili eto ako hoces 10 igraca sa primanjima od 1.000KM mjesecno pa ti eto sam dodzi do zakljucka
Who is your čampion??
Who is your čampion??
ma ne znam, **** navijacku skupinu ako joj cojek sa sipke nije odgulio koju godinuSarajlijc@ je napisao/la:Jel jos guli ?
gule gaSarajlijc@ je napisao/la:Jel jos guli ?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jbg mora i to nekolisander je napisao/la:ma ne znam, **** navijacku skupinu ako joj cojek sa sipke nije odgulio koju godinuSarajlijc@ je napisao/la:Jel jos guli ?
ti nemas ni tlinest godina garantlisander je napisao/la:ma ne znam, **** navijacku skupinu ako joj cojek sa sipke nije odgulio koju godinuSarajlijc@ je napisao/la:Jel jos guli ?
Vjerovatno ako uzmes sve plate znaci i trenere i ostali onda pricamo oko 300.000 eura godisnje,zeljocity je napisao/la:TKC je napisao/la:I sta je Zeljin "Salary budget" 50.000 eura..? To znaci da moze spasiti Zeljin Business sljedece 5 godina ako dobiju 250.000 eura za Viscu.
Jeste jarane salata budzet je oko 50.000 eura a za plate ne znam ali eto nek imamo samo 5 igraca sa mjesecnim primanjima od 2.000KM pada ti sve u vodu ili eto ako hoces 10 igraca sa primanjima od 1.000KM mjesecno pa ti eto sam dodzi do zakljucka
300.000 i 50.000 nije ista stvar...TKC je napisao/la:Vjerovatno ako uzmes sve plate znaci i trenere i ostali onda pricamo oko 300.000 eura godisnje,zeljocity je napisao/la:TKC je napisao/la:I sta je Zeljin "Salary budget" 50.000 eura..? To znaci da moze spasiti Zeljin Business sljedece 5 godina ako dobiju 250.000 eura za Viscu.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
12 i po, za bajram 13500 je napisao/la:ti nemas ni tlinest godina garantlisander je napisao/la:ma ne znam, **** navijacku skupinu ako joj cojek sa sipke nije odgulio koju godinuSarajlijc@ je napisao/la:Jel jos guli ?
[quote="zeljocity"][quote="TKC"][quote="zeljocity"]
Kad racunas u 3 sata po nocu onda jeste
,,
Kad racunas u 3 sata po nocu onda jeste
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da će neko za onu klocinu dati milion želji. Pa to je SF cifra za onog levata. Fakat ne vjerovatan potez. Nažalost, u klubu nema sposobnih ljudi da naprave ekipu koja bi se barem ovo ligom prošetala i pored tolikog novca za naše prilike. Mi se i dalje tačkamo sa lišticom, stečajem i onom seljadijom iz nekad šeher banja luke. Ja fakat ne znam u čemu je više fol jer evo nije više ni do para. Ima li ikakve šanse da do kraja ovog mjeseca dođe konačno u Želju kakvih par igrača osim ovih propalih džabalanera?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ima dolazi neymarrodom s Mejtaša je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da će neko za onu klocinu dati milion želji. Pa to je SF cifra za onog levata. Fakat ne vjerovatan potez. Nažalost, u klubu nema sposobnih ljudi da naprave ekipu koja bi se barem ovo ligom prošetala i pored tolikog novca za naše prilike. Mi se i dalje tačkamo sa lišticom, stečajem i onom seljadijom iz nekad šeher banja luke. Ja fakat ne znam u čemu je više fol jer evo nije više ni do para. Ima li ikakve šanse da do kraja ovog mjeseca dođe konačno u Želju kakvih par igrača osim ovih propalih džabalanera?
Sto jel ti to krivo sto ce Zeljo dobit pare ? Zna se kako zavrse oni sto ih navijaci nazivaju klocovimarodom s Mejtaša je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da će neko za onu klocinu dati milion želji. Pa to je SF cifra za onog levata. Fakat ne vjerovatan potez. Nažalost, u klubu nema sposobnih ljudi da naprave ekipu koja bi se barem ovo ligom prošetala i pored tolikog novca za naše prilike. Mi se i dalje tačkamo sa lišticom, stečajem i onom seljadijom iz nekad šeher banja luke. Ja fakat ne znam u čemu je više fol jer evo nije više ni do para. Ima li ikakve šanse da do kraja ovog mjeseca dođe konačno u Želju kakvih par igrača osim ovih propalih džabalanera?
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Trenutno korisnika/ca: addebisi, ELDIABLO20 i 34 gosta.