de bolan suti..neko ti je slag'o...nisam to bio jaEmir ZENICA je napisao/la:Mozda bi te neka i htjela da imas jos one vodke
sarajlijice..
ne'as vozacku B kategorije..ovako k'o ja..tu je moja prednost...
Moderator/ica: insider
de bolan suti..neko ti je slag'o...nisam to bio jaEmir ZENICA je napisao/la:Mozda bi te neka i htjela da imas jos one vodke
đes ovog nesto pitat..legenda reala je napisao/la:pa nema ja ništa ,pa se otimaju za mnom![]()
![]()
ma u tebi je ba neki problem jel tako Emire
Normala da te nijedna treba nece kad si satro komunista ovamo se zalaze za partiju , a tamo postiT-MAC je napisao/la:đes ovog nesto pitat..legenda reala je napisao/la:pa nema ja ništa ,pa se otimaju za mnom![]()
![]()
ma u tebi je ba neki problem jel tako Emire
urotio se protiv mene..siri negativne vibracije..i siri lazi o mojoj licnosti...
partija uvijek..Sarajlijc@ je napisao/la: Normala da te nijedna treba nece kad si satro komunista ovamo se zalaze za partiju , a tamo posti
cuj kakve...Sarajlijc@ je napisao/la:Kakve grijehe kad te nijedna picoka nece
Mora neko i **** da jedelegenda reala je napisao/la:joj niko ne zna jesti **** ,ko ovaj mali sarajlijica ,mali ne seri bogati više sa tim pričama o komunizmu i vjeri itd ,pa komunisti bili za javnost ,a klanjali i sve ostalo u kući krijući ,pusti se tih priča bolan
Očigledno me još nije fino upoznaolegenda reala je napisao/la:joj niko ne zna jesti **** ,ko ovaj mali sarajlijica ,mali ne seri bogati više sa tim pričama o komunizmu i vjeri itd ,pa komunisti bili za javnost ,a klanjali i sve ostalo u kući krijući ,pusti se tih priča bolan
Po kojoj cijeni radišCitizen-X je napisao/la:kome treba savjetnik da mu isproba curu nek mi se javi
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], invincible1921 i 9 gostiju.