Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ma svi ti šutevi, te činjenice što vuče 2-3 igrača meni nisu važne kad samo vidim da više ne šeta dok se odbrana protivnika dodava (i ono njegovo glava prema podu) nego da konstantno ganja. Stvarno sam se iznenadio, konstantno je vrsio pritisak i na odbranu a i na defanzivne vezne od Grčke. Popravlja se keDžo 

- Principatus
- Kontakt:
Dzeko je jednostavno zvijer. 
Covjece kad stoji pored nekih protivnickih igraca, kao pored djece. Jednostavno nije ugodno igrati protiv jedne reprezentacije sa takvim igracom. Nosao je 2-3 igraca, otimao loptu, drzao je, vracao se nazad po loptu, i uz to su ga stalno faulirali...etc. etc. Svaka cast.

Covjece kad stoji pored nekih protivnickih igraca, kao pored djece. Jednostavno nije ugodno igrati protiv jedne reprezentacije sa takvim igracom. Nosao je 2-3 igraca, otimao loptu, drzao je, vracao se nazad po loptu, i uz to su ga stalno faulirali...etc. etc. Svaka cast.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Prvi put da je dobro odigrao za reprezentaciju od Slovacke ja mislim. Protiv Rumunije na svom je se dobro borio, ali nije ga islo, iako je dao gol na kraju. Nadam se da ce ovako nastavit do Bjelorusije, i da ce se Ibisevic vratit. Jer Zec je razocarao, a Muslimovic ocito nije u formi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Dzeko je bio odlican u sinocnoj utakmici,fakat se vraca u svoju staru formu kada je razvaljivao!... samo naprijed!
- NoName
- Kontakt:
Samo je pokazao ono što bi svi trebali znati: Da je jedan sasvim drugi nivo u odnosu na sve ostale koji su sinoć bili na terenu. Nevjerovatno je koliko je ojačao u City-u, a ako tome dodamo njegovu tehniku, prijem lopte, šut objema nogama, visinu, ma momak je jednostavno kompletan da ne može biti kompletniji.
Primjetno je i da mu je pao teret sa leđa od kada je počeo da zabija i za svoj klub.
Primjetno je i da mu je pao teret sa leđa od kada je počeo da zabija i za svoj klub.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Dzeko sinoc nije igrao. Vise mi je licilo na elegantni ples sa i izmedju Grka 

Dzeko i Spahic su opet u dobroj formi,to je odlicna vijest pred odlucujuce utakmice protiv Bjelorusije!
TO JE DŽEEEEEKOOOO"!I TAKAV TREBA DA BUDE:SVAKAA ČAAAST DIJAMANTU:
Edo ih je sve sinoc pravio budalama. Beton, institucija, ...
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
- Goalgetter
- Kontakt:
Vratili se golovi, vratilo se i samopouzdanje izgleda. Utakmica za 10 jucer, samo da je utakmicu mogao krunisati golom, onda bi bilo perfektno.
- Megamon
- Kontakt:
Sta pisu o njemu po bluemoon-u 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
sinoć pravo pozitivno iznenađenje od Džeke.. Trčao je na štopere, trudio se, nosao trojicu u istom trenu
perfektno, falio mu je samo neko iza da mu podbaci loptu..
izgleda da je i on malo čuo da je raja nezadovoljna nezalaganjem

perfektno, falio mu je samo neko iza da mu podbaci loptu..
izgleda da je i on malo čuo da je raja nezadovoljna nezalaganjem
Nil Satis Nisi Optimum
Opet pljuju? Ma to je manji dio hejtera, vecinom vjeruju u Dzeku.Megamon je napisao/la:Sta pisu o njemu po bluemoon-u
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Megamon
- Kontakt:
Ne znam nisam cit'o zato i pitam.tanzla je napisao/la:Opet pljuju? Ma to je manji dio hejtera, vecinom vjeruju u Dzeku.Megamon je napisao/la:Sta pisu o njemu po bluemoon-u
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Vecinom pozitivni komentari, smatraju da pocinje pokazivati svjetsku klasu, i da ce samo biti bolji. I kad ono postaju sastave pred neku tekmu, 90% njih stavlja Dzeku u vrh napada. Smatraju da je pripremne i ovu utakmicu superkupa odigrao na visokom nivou. Ocekuju puno od njega u predstojecoj sezoni.Megamon je napisao/la:Ne znam nisam cit'o zato i pitam.tanzla je napisao/la:Opet pljuju? Ma to je manji dio hejtera, vecinom vjeruju u Dzeku.Megamon je napisao/la:Sta pisu o njemu po bluemoon-u
Ima i levata koji pljuju, ali hej, haters gonna hate.

Bgm mi ga dobro hvale, ev upravo citam neke postove. Gledali su nasu utakmicu cijelu hvale i SpahuMegamon je napisao/la:Ne znam nisam cit'o zato i pitam.tanzla je napisao/la:Opet pljuju? Ma to je manji dio hejtera, vecinom vjeruju u Dzeku.Megamon je napisao/la:Sta pisu o njemu po bluemoon-u

http://forums.bluemoon-mcfc.co.uk/viewt ... &start=480
HZ87
Ja mislim da su ti sto hvale Spahica momci sa ovog foruma.
A opet, mozda i nisu.

A opet, mozda i nisu.
- Principatus
- Kontakt:
Vidim da je MCFC forum tesko infiltriran. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ma nema, izvukli smo tesku artiljeriju.Principatus je napisao/la:Vidim da je MCFC forum tesko infiltriran.
Sad ozbiljno, mnogo se promijenio stav o Dzeki na tom forumu, nabolje naravno.
Kad se sjetim sta su prije pisali, bio sam spreman traziti izgrednike po ip adresama i primjenjivati raznorazne neisprobane metode mucenja na njima.