PL BiH, 1. kolo: ŠIROKI BRIJEG – ŽELJEZNIČAR 2:1 (1:1)
1. Široki Brijeg 3:1 2 3
2. Velež 2:1 1 3
3. Sarajevo 2:1 1 3
<ŠB_Fidelis je napisao/la:Nisam mogao gledati utakmicu, pa nek netko baci analizu.
Treba ''mi'' jos jedan polivalentni stoper, veznjak i napadac.

http://sportsport.ba/bh_fudbal/sirokobr ... dasa/62305seven je napisao/la:kako su igrali kadeti i juniori jučer ?
ovaj se novinar ludih gljiva najeoDabar je napisao/la:Werder i Schalke 04 žele dovesti Josipa Barišića
Po informacijama koje su objavili najpoznatiji euro portali za nogometne transfere Tuttomercatoweb i njemački Transfermarkt za bivšeg igrača Širokog Brijega, trenutno igrača splitskog Hajduka Josipa Barišića, zanimanje pokazuju njemački klubovi Werder i Schalke 04. Navodno po informacijama ova dva poznata portala ovi su klubovi za njega spremni platiti oko 2 000 000 eura.
ABCportal.info
![]()
![]()
Tko u nas uređuje ovaj portal,ili je mislio da je danas 1.April ili je dobro nafiksan...
Mijenjaj avatara ionako imaš više nickova , niti ti leži taj avatar .bogbatina je napisao/la:a di je uopce sada barisic,nema ga ni medju 20 u hajduku,da nije u stobrecu sad
ovakva sranja mi na PP salji,me kvari temu bezeDRHAUSE je napisao/la:Mijenjaj avatara ionako imaš više nickova , niti ti leži taj avatar .bogbatina je napisao/la:a di je uopce sada barisic,nema ga ni medju 20 u hajduku,da nije u stobrecu sad
Samo ti skini moju sliku i mi smo COOL.bogbatina je napisao/la:ovakva sranja mi na PP salji,me kvari temu bezeDRHAUSE je napisao/la:Mijenjaj avatara ionako imaš više nickova , niti ti leži taj avatar .bogbatina je napisao/la:a di je uopce sada barisic,nema ga ni medju 20 u hajduku,da nije u stobrecu sad
Zato sam sebe mogu prepoznati na tvom avataru , skini moju sliku . Neće ti to valjda biti problem navikao si praviti profile.bogbatina je napisao/la:oh, nisam te prepoznao, Gregory
Trenutno korisnika/ca: GrbavicaHrammm, Marokanci58 i 33 gosta.