FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

senci-071
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la senci-071 » 10 avg 2011, 19:02

UPS je napisao/la:Irfan zna sta radi u to budite sigurni! Nakon dugo godina konacno imamo covjeka koji na toj poziciji zna sta radi. Samo polako. A i za te 'cugere', rjesice se i to. Vi zaboravljate ko je desna ruka Irfanu ;) ;)

Sreca pa Mesi nije potpisao za nas,sad bi postavili sliku sa jahte sa cigaretom u ruci. :lol:

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 10 avg 2011, 19:05

UPS je napisao/la:Irfan zna sta radi u to budite sigurni! Nakon dugo godina konacno imamo covjeka koji na toj poziciji zna sta radi. Samo polako. A i za te 'cugere', rjesice se i to. Vi zaboravljate ko je desna ruka Irfanu ;) ;)
za ovo da nakon dugo god imamo covjeka koji zna sta radi kad dovodi igrace...potpis
valjda ce mo i hajrovati kad pocne prodavati

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 10 avg 2011, 19:10

senci-071 je napisao/la:

Sreca pa Mesi nije potpisao za nas,sad bi postavili sliku sa jahte sa cigaretom u ruci. :lol:
Ti ocito ne znas irfana :D :D

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 avg 2011, 19:17

Ko nastavi sa cuganjem i slicno zavrsice ko bijeli baloteli ;) Sve ce to Plisani da sredi.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 10 avg 2011, 19:25

@UPS
Mislim da nam je svrsishodnije dovoditi igrace na poziciju na kojoj trenutno imamo samo jednog igraca. I da budemo posteni , osrednjeg kvaliteta. Sta u slucaju kartona ili povrede ?? Ove stvari nam se ponavljaju iz godine u godinu ..i nravno onda zapjenimo na upravu , a mi" posmatraci" na pocetku XY prvenstva to vidjeli-prepoznali i onako iz ljubavi prema klubu i zeljom za uspjehom , ljudski recimo savjetovali. Naravno , necemo mi krojiti igracku krizaljku ali imamo pravo reci sta mislimo,
OK , vjerujem Irfanu i do sada je pokazao nekoliko finih poteza. Vidjecemo i ubuduce sta i kako radi...pa ce mo poslije god dana dati konacan sud o njemu i njegovom radu ;) ;)

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 10 avg 2011, 19:53

Dosta outa je vec ponovljeno danas,al eto da i ja kazem volio bi da smo doveli jednog zadnjeg vezno ili desnog beka,nego spica,al pod uslovom da ce nam Skoro doci uskoro.Opet nesto kontam Skoro i da dodje nije u formi,pa mozda kontaju ovog Dzfica stavit do polusezone i onda ga kome prodat,a Skorinjo od polusezone da zauzme mjesto u spicu.Realno nama skripi sa ovim kadrom i u spicu,imamo samo Haskica i Obucu,Haskic jos ne provjeren,a Obuca u godinama.Kad se nase stanje pred pocetak sezone sagleda,nismo imali nilg od okosnice pod ugovorom,a o pojacanjima ni sanjali nismo ovo je sve extra.I jos da dodam da se ja pitam ja bi i Ledeta vratio,al pod uslovom da potpise na najmanje 2 godine.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 10 avg 2011, 20:02

@kupus army
ima dosta istine i realnosti u ovom tvom postu
aferim

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 11 avg 2011, 12:06

Imal trening danas i u koliko je ???

Cocin Bubanj
Kontakt:

Post Postao/la Cocin Bubanj » 11 avg 2011, 13:04

Imam osjecaj da ce Sarajevo uzeti ove godine i ako ce Borac naravno biti jedan od najvecih problema...Nikad nisam vako na pocetku al sad imam neki osjecaj...Idu nam fine tekme taman da ucvrstimo dok se ostali umore mi igramo sa laganim i onda sa njima :D ABD ! Msm da Sarajevo i u sljedecoj utakmici uzima 3 BODA !

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 11 avg 2011, 13:28

Pobjeda protiv goska fakat donosi puno. Osim prvog mjesta koje bi zadržali , ekipa bi još vise dobila na samopouzdanju i u vedroj atmosferi bi dočekali Veleeez. Mislim da je plisek ove hefte osvjezio ekipu i ukazao na greške iz tekme sa slobodom. Ona igra u polju se ne smije ponoviti iako smo dominirali i stvarali šanse.
Možda pocnemo tekmu sa goskom sa 2 napadača, a iskreno bih to i volio....da zabijemo jedan odmah na početku tekme i jedan u drugom pol.Ako odigraju čvrsto na sredini terena uzimamo ABD jer će iz takve igre sjevnuti i pas igra pred golom goska a to je ono sto svi prizeljkujemo

SAMO BORDO
Kontakt:

Post Postao/la SAMO BORDO » 11 avg 2011, 14:02

Pozdrav bordo raji!! Da nam ova sezona ako bog da bude sampionska!
A protiv goska,ako bog 3boda da uknjizimo! ;)

hordas1987
Kontakt:

Post Postao/la hordas1987 » 11 avg 2011, 14:44

samo da ne bude i ove sezone skandala kao prosle godine i imam neki dobar osjecaj a i imamo fin raspored ova sezona je nasa aBd !!! ;) ;) ;)

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 11 avg 2011, 14:52

Ove sezone nema "familije" pa nema ni problema. Uprava je stabilna i sa Irfanom rade dobar posao.Zaradile su se neke pare a već se zna da se igračima redovno isplacuju obaveze. Sve u svemu za sada je sve ok i InsAllah da se tako nastavi.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 11 avg 2011, 14:57

FCS-FCS je napisao/la:Ove sezone nema "familije" pa nema ni problema. Uprava je stabilna i sa Irfanom rade dobar posao.Zaradile su se neke pare a već se zna da se igračima redovno isplacuju obaveze. Sve u svemu za sada je sve ok i InsAllah da se tako nastavi.
I da potraje dugo a ne nakon prvog problema (a bice ih sigurno) odustati i povuci se.

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 11 avg 2011, 15:27

FCS-FCS je napisao/la:Ove sezone nema "familije" pa nema ni problema. Uprava je stabilna i sa Irfanom rade dobar posao.Zaradile su se neke pare a već se zna da se igračima redovno isplacuju obaveze. Sve u svemu za sada je sve ok i InsAllah da se tako nastavi.
ma kakve pare jarane, mi smo kokuzi teski, a tesko da cemo u skorije vrijeme doci do vece kolicine novca, u dugovima smo do guse, plus kad tu dodamo da nemamo stadion niti cemo ga kad imati, onda je jasno da puno zaostajemo za nekim klubovima u ligi i da su u velikoj prednosti u odnosu na nas...al opet se dobro drzimo kakva je situacija, samo ne znam do kad

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 avg 2011, 15:28

burek pita je napisao/la:
ma kakve pare jarane, mi smo kokuzi teski, a tesko da cemo u skorije vrijeme doci do vece kolicine novca, u dugovima smo do guse, plus kad tu dodamo da nemamo stadion niti cemo ga kad imati, onda je jasno da puno zaostajemo za nekim klubovima u ligi i da su u velikoj prednosti u odnosu na nas...al opet se dobro drzimo kakva je situacija, samo ne znam do kad
Pola klubova nema svoj stadion pa igraju ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 11 avg 2011, 15:30

Naravno, biće problema kao i svugdje ali BP su stabilizirajuci faktor i njima ( pored uprave) treba u svakom trenutku dati podršku. Problemi se moraju rješavati koliko je moguće "na vrijeme" da se ne bi gomilali a uprava ne smije dozvoliti ponovno ubacivanje stakora iz familije.Kontam, da će mo u narednih par mjeseci ili najkasnije u junu iduće god od Irfana dobiti radosne vijesti i punu klupsku kasu. Ja tipujem na Suljica i Dupovca a mislim da bi i Torlaka mogao prodati već na zimu !!!!!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 11 avg 2011, 15:40

@ sarajlic
skontaj kako je bilo prije par mjeseci i kako je SAD ...
Stadion ne placamo ili plaćamo neku simbolicnu cifru a sve to zahvaljujući Dz. Becirevicu, clanu naše uprave.Para se ima puno vise nego u januaru ove god...npr pred orebro ti se isplatila jedna plata( čini mi se junaka)...sad se zaradilo od Uefe , ulaznica , sponzora, tv-prava..ako pitas koliko...ne znam ali za uefinu lovu svi znamo da je 180 000 eura.Nemoj gledati pesimisticno jer evidentno su koraci naprijed. Tacno je da sve sporo ide ali i kroz to moramo proći, slozni i jedinstveni. Familija samo čeka nas razdor i da uzjase ponovo...al, racku, toga vise neće biti

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 11 avg 2011, 15:43

Sorry ovaj predhodni post je bio za @burek pita

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 11 avg 2011, 16:29

Neka bude rezultat isti kao zadnji put kad smo igrali u Citluku :)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Jadnimi i 72 gosta.