Opet ga ne stigose koje kakve kletve.
Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
Eto Meda ponovo na Kosevo da "grana i trazi crvene"

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tipicna situacija gdje je mogao eskivirati njemu sasvim neporeban mec. Al profesionaac je profesionlac !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Principatus
- Kontakt:
Varas se, profesionalizam po pojmu ponekih je izmisljati razloge, da se ne dodje na okupljanja reprezentacije.kimbo je napisao/la:Tipicna situacija gdje je mogao eskivirati njemu sasvim neporeban mec. Al profesionaac je profesionlac !!!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sve vise i vise izrasta u sve boljeg i boljeg igraca, sjajan tehnicar, sjajan pregled igre, moze skoro sve igrat' na sredini, sreca pa ga imamo 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- L' Imperator
- Kontakt:
Medo sve bolji i bolji! mog'o je rijesit utakmicu, al' oprastam mu..,odlican je bio!
#samoRudar #zauvijek
Ovaj momak mora imati zacementirano mjesto u prvoj postavi.
Bas me zanima kako bi Susic poceo utakmacio sa Bjelorusima a da ima na raspolaganju njega,Mravca,Papca,Rahimica,Lulica,Salihovica,Pjanica i Misimovica.
Tko bi ostao na klupi kod naseg vrlog selektora.
Bas me zanima kako bi Susic poceo utakmacio sa Bjelorusima a da ima na raspolaganju njega,Mravca,Papca,Rahimica,Lulica,Salihovica,Pjanica i Misimovica.
Tko bi ostao na klupi kod naseg vrlog selektora.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Goalgetter
- Kontakt:
Medo umjesto Misketa u prvu postavu .. Mada igra dobro i na poziciji zadnjeg veznog, ali sigurno bi nam u ofanzivi mogao vise pomoci 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Naš najbolji vezni igrač 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- senad_flamin
- Kontakt:
Odlicna utakmica,slazem se u potpunosti sa postom iznad,trenutno je nas najbolji veznjak,ako ne i igrac u najboljoj formi
-RIVALDO-
- BH Patriot
- Kontakt:
Iza Džeke .senad_flamin je napisao/la:Odlicna utakmica,slazem se u potpunosti sa postom iznad,trenutno je nas najbolji veznjak,ako ne i igrac u najboljoj formi
Livin' La Vida Loca ;)
- NoName
- Kontakt:
Ovaj momak me iz utakmice u utakmicu impresionira. Ne dirati ga ni slučajno sa pozicije zadnjeg veznog, napokon znamo i iznijeti loptu iz odbrane prema napadu, od kada ovaj momak igra na DM. Naprijed imamo brojna rješenja, na njegovoj prirodnoj poziciji, a ako uzmemo u obzir kakav dribling i pas ima, onda će protivnicima biti jako teško, jer neće znati odakle prijeti opasnost.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Koji pregled igre, koja elegancija.
Zajedno sa Dzeko i Emirom najbolji na terenu.
Bravo Harise.
Zajedno sa Dzeko i Emirom najbolji na terenu.
Bravo Harise.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Onako biti smiren,baratatiloptom i jenostavno se igrati-sve pohvale,a pogotovu što je momak prije par dana zlob povrijedio.Ma BOSANAC je to!
Posebno je dosao do izrazaja kako nije bilo Misketa i Pjanica. Sve akcije su od njega kretale.
Trenutno puno bolji igrac od Misimovica. Pored tog prelijepog pasa, hoce i potrcat zaustavit akciju. Svaka cast
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Naravno da neće eskivirati, ipak bi volio da se proda u neku od liga petice.kimbo je napisao/la:Tipicna situacija gdje je mogao eskivirati njemu sasvim neporeban mec. Al profesionaac je profesionlac !!!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- neutralan__
- Kontakt:
Momak je zabetonirao sebi mjesto u reprezentaciji.A vala i zaslužio je svojim igrama.
Kada se samo sjetim one blijede partije protiv Portugala,mislio sam da je on Ćirina greška,ali momak je pokazao koliko vrijedi i koliko zna.Sjajan pregled igre ima,a takav nam je trebao.
Kada se samo sjetim one blijede partije protiv Portugala,mislio sam da je on Ćirina greška,ali momak je pokazao koliko vrijedi i koliko zna.Sjajan pregled igre ima,a takav nam je trebao.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Mene podsjeca na Rivalda,ljevak i ima onaj laznjak kao Rivaldosenad_flamin je napisao/la:Odlicna utakmica,slazem se u potpunosti sa postom iznad,trenutno je nas najbolji veznjak,ako ne i igrac u najboljoj formi
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Mene više na Maradonu.juznjak> je napisao/la:Mene podsjeca na Rivalda,ljevak i ima onaj laznjak kao Rivaldosenad_flamin je napisao/la:Odlicna utakmica,slazem se u potpunosti sa postom iznad,trenutno je nas najbolji veznjak,ako ne i igrac u najboljoj formi![]()
zasluzuje da igra u nekom klubu iz liga petice .
FEDERER= KLOC
Pa dobro ljudi poslije razvaljivanja Zelje ipak igraju u Evropi tako da mu repka bas i nije neophodna da se dokaze.Virtu4l je napisao/la:Naravno da neće eskivirati, ipak bi volio da se proda u neku od liga petice.kimbo je napisao/la:Tipicna situacija gdje je mogao eskivirati njemu sasvim neporeban mec. Al profesionaac je profesionlac !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Confiance, fukare987, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Honorar, kolezeljovac, Mostarska, Proximic, signalidunapark i 118 gostiju.