Wawrinka. Russell...........1....1.25
Gasquet- Bellucci............1....1.25
Njemacka- Brazil...........ddg...1.25
Italija- Spanija.............gdg...1.30
Kvota: 3.50
Sretno!
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Prekid u Montrealu zbog kise kod 3:3 u prvom setu, ali mislim da ce Del Potro ipak slaviti bez problema...Mulder je napisao/la:Del Potro- Cilic (PP).........1....1.40 (ponovo)
Sretno!

Pičonsito.Mulder je napisao/la:Prekid u Montrealu zbog kise kod 3:3 u prvom setu, ali mislim da ce Del Potro ipak slaviti bez problema...Mulder je napisao/la:Del Potro- Cilic (PP).........1....1.40 (ponovo)
Sretno!
Znam da nije ovdje bas popularno objavljivati tikete nakon meceva, al ovo je odigrano na cisti osjecaj, pa nisam htio da se neko zaleti misleci da sam nesto razradjivao i sl...
Na markicu - 110
Devil je napisao/la:Rusija-Srbija 1 2.0![]()
Norveska-CEska x 3.20![]()
Nemacka-Brazil 1 2.40![]()
Slovenija-Belgija x 3.35![]()
Posle bude mozda jos jedan.
Citizen-X je napisao/la:odlicni ste mi svi - Mulder - istjerivac duhova i utjerivac kladionicama

Kod: Označi sve
http://kladionica.biz/770-kladionica-i-prva-oklada-besplatno/Jesam ja x2Titova-Juga je napisao/la:Haj sad pošteno, je li iko bio igr'o na DodiGa ?
felix123 je napisao/la:Jesam ja x2Titova-Juga je napisao/la:Haj sad pošteno, je li iko bio igr'o na DodiGa ?![]()
Iznenadenje je napravio ,3 sata igre ,zato ce dns od Tipse izgubit
E ne bi vjerovao kako sam ja dobio 400KM. Odigrao Tsongu, Monfilsa i BiH 1x, te Dodiga +6.5. Sinoć gubi Dodig 6:1 i 3:1 i ja sjeban odem spavati. Stiže mi poruka jutros oko 11h i ja je ne čitam nego nastavljam spavati. Budim se oko 1 i čitam poruku od druga: Eeeee šta si ono uzeo pare, dobio Dodig Nadala. Ali budući da drug ima običaj zajebavati oko mojih padova na kladionici pošaljem ga u sebi u pm i upalim teletext hrt-a. Na stranici 500 su vijesti iz sporta i prvo što vidim je naslov: Čilić i Karlović u osmini finala. Onda pošaljem drugi put druga u pm jer zaključim da bi sigurno u naslovu bio Dodig, ali onda podignem pogled gore kad na stranici 502 naslov: Dodig preokretom izbacio NadalaTitova-Juga je napisao/la:Haj sad pošteno, je li iko bio igr'o na DodiGa ?
Arma-Sarma je napisao/la:E ne bi vjerovao kako sam ja dobio 400KM. Odigrao Tsongu, Monfilsa i BiH 1x, te Dodiga +6.5. Sinoć gubi Dodig 6:1 i 3:1 i ja sjeban odem spavati. Stiže mi poruka jutros oko 11h i ja je ne čitam nego nastavljam spavati. Budim se oko 1 i čitam poruku od druga: Eeeee šta si ono uzeo pare, dobio Dodig Nadala. Ali budući da drug ima običaj zajebavati oko mojih padova na kladionici pošaljem ga u sebi u pm i upalim teletext hrt-a. Na stranici 500 su vijesti iz sporta i prvo što vidim je naslov: Čilić i Karlović u osmini finala. Onda pošaljem drugi put druga u pm jer zaključim da bi sigurno u naslovu bio Dodig, ali onda podignem pogled gore kad na stranici 502 naslov: Dodig preokretom izbacio NadalaTitova-Juga je napisao/la:Haj sad pošteno, je li iko bio igr'o na DodiGa ?Erupcija oduševljenja u stanu Hasanbegovićevih, skakanje, lupanje glavom u vrata i onda javljanje svim drugovima kako su me Ivan i međugorska gospa pogledali
Mayer 6:1 6:2, a koeficijent 2.20Arma-Sarma je napisao/la:Da ne kažete da vam javljam samo poslije mečeva.
Riba- Mayer 2
Tipsa- Dodig 2
Hvala i doviđenja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.