Sevilla FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Dzoni Sevilla
Kontakt:

Re: Sevilla FC

Post Postao/la Dzoni Sevilla » 11 avg 2011, 13:05

Evo lepih vesti za Sevilju povodom glasina o mogucem odlasku Perotija:
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=90467" onclick="window.open(this.href);return false;

evo i sta se pise za Romarica koji je na izlaznim vratima:

"Sevilla midfielder Ndri Romaric has revealed that he could make a switch to Lille this summer.

The Ivory Coast international is looking to leave the club in search for first team football and is currently weighing up his options. Romaric was recently linked with a move to Trabzonspor, and has now revealed that he has several offers.
“I am in talks with several clubs,” Romaric told Le Parisien.
The Ivorian then hinted that he could join French Ligue 1 champions.
“Lille? Yes, it’s a possibility.”
Romaric has been considered a first team regular at Sevilla ever since he arrived from Le Mans in 2008, but has recently lost a starting place, following the arrivals of Ivan Rakitic and Gary Medel."

da ne dodajem novi post, upravo sam iskopao i ovu vest... nasao sam i na domacem sajtu http://www.****.com/news/read/90 ... og-Rodrija" onclick="window.open(this.href);return false;

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 11 avg 2011, 22:32

Sto se tice Gia ,navodno je Udinese ponudio 7 mil eura ,dok Sevilla nudi 3,5 mil eura ako se ne varam?! Ovaj zeli preci u Spaniju kaze da se tu osjeca najbolje i ta mu taj stil odgovara,te da je u Spaniji naucio igrati lopte. Uglavnom Del Nido je obecao navijaciam i Marcelinhu da ce ga dovesti pa ne treba ni sumnjati u to . Jos jedan napadac je i vise nego neophodan .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 13 avg 2011, 21:53

Napadač Tottenhama, Meksikanac Giovani dos Santos, izrazio je želju da napusti White Hart Lane i postane suigrač našeg Emira Spahić u španskoj Sevilli.

Bivši član Barcelone koji je za 7 miliona eura prije tri godine stigao u Tottenham nikako se nije mogao izboriti za mjesto u ekipi, tako da je vrijeme uglavnom provodio na posudbama. Ipswich Town, Galatasaray, te Racing Santander..., a upravo prilikom boravka u Santanderu imao je priliku surađivati s trenutnim trenerom Seville Marcelinom.

"Sevilla je moja najveća želja. Iako imam još ponuda, želim se vratiti u Španiju. Sevilla je veliki klub, a sviđa mi se i mogućnost ponovne saradnje s Marcelinom", izjavio je Dos Santos.

Pregovori između dva klubova traju. Navodno, Harry Redknapp traži šest, a Sevilla nudi četiri miliona eura.

Kako li ce zavristi ne zna se ali jako bi bilo lijepo da dodje dos Santos .

Dzoni od tebe ocekujem najnovije info .
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 13 avg 2011, 22:22

Hoćel Spahić imat zagarantirano mjesto u prvih 11?

Dzoni Sevilla
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni Sevilla » 14 avg 2011, 13:20

Da, to sam i ja procitao, sad jedino mozemo da ocekujemo neku vest kako je dogovor postignut :)
50/50 su sanse po mojoj proceni. dobro u celoj prici je sto su on i trener dobro saradjivali, pa ga ovaj zeli ponovo u timu.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 18 avg 2011, 17:18

Sevilla bi trebala istrcati u ovom sastavu protiv Hanovera >Palop; Coke, Spahic, Escudé, Fernando Navarro; Navas, Medel, Trochoswki, Perotti; Manu del Moral y Negredo.

Iskreno mislim da je Hanover favorit ,tim prije sto im je pocela liga a ako se ne varam startali su pobjedama u BL.

Gledajuci Atletico i Villareal u ovim prvim zvanicnim utakmicama ,jasno je da nisu fizicki najspremniji ,ne vjerujem ni da ce Sevilla nista bolja biti .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 18 avg 2011, 17:26

juznjak> je napisao/la:Sevilla bi trebala istrcati u ovom sastavu protiv Hanovera >Palop; Coke, Spahic, Escudé, Fernando Navarro; Navas, Medel, Trochoswki, Perotti; Manu del Moral y Negredo.

Iskreno mislim da je Hanover favorit ,tim prije sto im je pocela liga a ako se ne varam startali su pobjedama u BL.

Gledajuci Atletico i Villareal u ovim prvim zvanicnim utakmicama ,jasno je da nisu fizicki najspremniji ,ne vjerujem ni da ce Sevilla nista bolja biti .
Ma daj Juzni, kako ce Hanover biti favorit protiv Seville :)
Pa i Mainz je pobijedio obje uvodne utakmice u Bundesligi, kao i Hanover, pa su ispali od u proslom kruga kvalifiakcija za Europa Ligu.
Ovo bi trebala Sevilla rutinski odraditi veceras, al' cudan je nogomet, tako da cemo vidjeti sta ce biti od svega toga veceras...
Joint_fc

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 18 avg 2011, 17:28

Ne mora značiti. Mislim, Hannover jeste nastavio po starom, što se tiče igara u Bundesligi, ali je Sevilla imala perfektnu predsezonu. Mnogima to ne znači mnogo, ali se da primijetiti da je Marcelino već mnogo uigrao tim i manje-više zna na koje će igrati ozbiljno računati. Očekujem atraktivnu utakmicu, pa šta Bog da. I remi je dobar, pred uzvrat.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 avg 2011, 17:30

Ne podcjenjujte Hannover, oni su dobra ekipa, ali ipak, kao sto @kumaleksic napisa, i Mainz je pobjedjivao redom u Bundesligi, a ispali su tamo od nekih Rumuna.
Sevilla je favorit, ali ipak treba biti oprezan, Hannover ima par opasnih igraca (Abdellaoue, Ya Konan, Schlaudraff) .

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 18 avg 2011, 17:42

Sevilla, po meni, ima bolju momcad od Villareala ili Atletica (@Juznjak ne zamjeri :D ) i bilo bi veliko, veliko iznenadjenje da ispadnu od Hanovera...
I prosle sezone u Europa Ligi jedini su uspjeli parirati, kasnijem osvajacu trofeja Portu, ali su, ponajvise, zahvaljujuci nespretnim intervencijama zadnje linije ispali iz takmicenja...
I ove godine, ja ocekujem da bi ovaj klub mogao daleko dogurati, pa mozda cak i do naslova, mada je tesko o tome sada govoriti...
Joint_fc

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 18 avg 2011, 21:20

Loše, loše, za sada. Hannover vrši ogroman pritisak gotovo svih 45 minuta i to im se vratilo u vidu dva gola, oba Schlaudraffa. Cijela odbrana (osim desnog beka Cokea, koji je po meni i jedini zapaženi igrač gostiju) je odigrala katastrofalno, na čelu sa Spahićem. I vezni red, osim koliko-toliko Navasa, je poprilično loš ali u njemu nedostaju i Perotti i Medel, tako da im se da oprostiti. Gol za Sevillu je inače postigao Kanoute, na asistenciju Negreda, kojeg je prije toga uposlio Coke.

Perotti, što prije, umjesto Armenterosa a ne bi bilo loše i nešto kasnije Del Morala. Sreća što su zabili ovaj gol u gostima. Često bude i zlata vrijedan.
Greatness dies

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 18 avg 2011, 21:28

Tvoje misljenje kume@ :D .
A rekoh vam ja za Hanover ,nadam se da ce Sevilla to preokrenuti ,inace prestao sam pratiti tu tekmu kada je poceo Athletic , treba spomenuti stativu Negreda .

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 18 avg 2011, 23:48

Odgledah utakmicu i jako se razocarah :cry:
Pa se desava sa ove odbrane Seville, ovoliko nesigurnosti i glupih poteza...
Ocekivao sam da ce se to popraviti dolaskom Spahe, ali haman nista. I ovaj trener na klupi drzi Garrya Medela, a u igri drzi Fazia...
Ipak se nadam pobjedi na Pizuanu i prolasku u grupnu fazu Europa Lige.
Bila bi prava steta da ispanu ovako rano, al' vidjet cemo...
Joint_fc

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 18 avg 2011, 23:51

Drži Medela jer se tek vratio, nakon produženog odmora usljed učestvovanja na Copa Americi. Ne želi ništa da rizikuje. Uostalom, Fazio je štoper. Nema razloga da ga forsira u veznom redu.
Greatness dies

Manijac18
Kontakt:

Post Postao/la Manijac18 » 19 avg 2011, 12:34

sta je sa Guaranteom? znam da je prosle sezone bio dugo povrijedjen..

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 19 avg 2011, 17:41

Manijac18 je napisao/la:sta je sa Guaranteom? znam da je prosle sezone bio dugo povrijedjen..
Oporavio se, ne znam zasto nije igrao .

Marcelino :lol:

Sevilla sa onom rupcagom na golu nema sta traziti protiv Hanovera .

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 19 avg 2011, 17:43

De vi nama Perotija proslijedite :mrgreen: 8-)

Kakav je sinoc bio, nasi su ga gledali...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 19 avg 2011, 18:18

sarajlija89 je napisao/la:De vi nama Perotija proslijedite :mrgreen: 8-)

Kakav je sinoc bio, nasi su ga gledali...

Perotti sinoc dosta lose odigrao drugo poluvrijeme u kojem je i nastupio...
Steta to Sevilla proda Capela, mnogo bolje mi je izgledala u utakmicama s njim u momcadi...
Joint_fc

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 19 avg 2011, 18:22

juznjak> je napisao/la:
Manijac18 je napisao/la:sta je sa Guaranteom? znam da je prosle sezone bio dugo povrijedjen..
Oporavio se, ne znam zasto nije igrao .

Marcelino :lol:

Sevilla sa onom rupcagom na golu nema sta traziti protiv Hanovera .
Ma Guarante je, po meni, ionako propali transfer Seville, tako da ne bi bilo cudno da ga i vrate u Italiju do kraja augusta. Mene je vise iznenadilo odsustvo Ivana Rakitica, ali, vjerovatno, je i on povrijedjen, jer ne vidim drugog razloga njegovog izostanka
Joint_fc

Dzoni Sevilla
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni Sevilla » 20 avg 2011, 17:38

Ode Rodri u Barcelonu B, a Sevilja sprema ponudu za Barsinog Afelaja, zeli ga na pozajmicu...

izvor: http://www.goal.com/es/news/21/fichajes ... a-pedir-la" onclick="window.open(this.href);return false;

slabo odradjen prelazni rok po meni, igraci samo odlaze, a niko da dodje. ne govorim da su losi ovi sto su stigli, al mora neko "rasno" ime da bude tu... konkurencija u ligi je mnogo jaca nego predhodne godine, pa ce biti tesko doci do pozicije za Ligu Sampiona. Pojavio se jak tim kao sto je Malaga, a mislim i da su Seviljini glavni konkurenti doveli bolja pojacanja.

Jos malo do kraja prelaznog roka je ostalo...

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.