Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 avg 2011, 01:40

guber90 je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Zato ja ne mogu izbrisat particiju kad instaliram windows? ono dodjem do onog djela sa odabirom particije, pritisnem d i nista, izbaci mi neki screen da pritisnem enter i vrati me nazad :?
Pogledaj dobro koju particiju brises, jer jedna od njih je sistemska koja ti treba i ona nije velika, ako je XP ona je 8 MB, a ako je Vista/7 100 MB, a u svakom drugom slucaju mora da radi.
Najbolje bi ti bilo da Bootas tj. instaliras Windows sa Cd/dvd-a i tako neces imati problema ni sa jednom particijom..
Celik!3,2,2.

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 11 avg 2011, 02:22

LudLo 4 je napisao/la:Dajte ljudi pomozite :cry: nasao sam font,skinuo ga sa neta,i sad hocu da ga ubacim ne moze,tamo gdje su fontovi nema sanse ubaciti,i idem na ono install new font uopste ne prikaze da imam font koji trreba instalirati,do cega je ?
I kako uopste ubaciti font kad ga download sa neta kako ga ubaciti u funkciju ?
Instaliraj ga u Control Panel --> Fonts
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 11 avg 2011, 08:33

QUARESMA 18<<< je napisao/la:e guberu, samo da si malo vise aktivniji na ovoj temi, da pomognes ljudima :mrgreen:

eto ljudi, covjek zna, pa se obracajte njemu, na mene zaboravite, osim ako vam je nesto hitno.... samo malo njega napdajte :lol: :twisted:
Ma blizu sam da batalim ovu temu, brate mili ima pitanja za koja bi se odgovor nasao u roku 10 sekundi na google :mrgreen: .
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 11 avg 2011, 11:16

guber90 je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:e guberu, samo da si malo vise aktivniji na ovoj temi, da pomognes ljudima :mrgreen:

eto ljudi, covjek zna, pa se obracajte njemu, na mene zaboravite, osim ako vam je nesto hitno.... samo malo njega napdajte :lol: :twisted:
Ma blizu sam da batalim ovu temu, brate mili ima pitanja za koja bi se odgovor nasao u roku 10 sekundi na google :mrgreen: .
google, sta je to :?: :mrgreen:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 avg 2011, 11:46

Odjednom mi se zamjenili na tastaturi Z I Y :twisted:
I jos neki znakovi :evil:
Kako to da vratim u normalu
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 11 avg 2011, 12:20

Dylan Dog je napisao/la:Odjednom mi se zamjenili na tastaturi Z I Y :twisted:

dole pored sata ima ono kao EN,BS,HR..zavisi sta si odabrao...moras tu odabrati ili BS ili HR,da bi namjestio "nasu" tastaturu(to 'e to,sa tim znakovima,z i y se promjene. :D )

Valjda sam pomogao.. :D

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 11 avg 2011, 12:35

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
guber90 je napisao/la:

google, sta je to :?: :mrgreen:
Ma to se jede :mrgreen: .

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 avg 2011, 12:36

alacious je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Odjednom mi se zamjenili na tastaturi Z I Y :twisted:

dole pored sata ima ono kao EN,BS,HR..zavisi sta si odabrao...moras tu odabrati ili BS ili HR,da bi namjestio "nasu" tastaturu(to 'e to,sa tim znakovima,z i y se promjene. :D )

Valjda sam pomogao.. :D
jesi,hvala
:D
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 11 avg 2011, 12:45

guber90 je napisao/la:

Vjeruj druze da i mene to nervira. Pola stvari koje se ovdje postavljaju se pronalaze na google-u u veoma kratkom vremenskom periodu. Najgore sto pitanje ne postave kako treba, i najvjerovatnije znas odgovor, ali pitanje je skroz neadekvatno. :?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 11 avg 2011, 12:55

Raja, moze li predstavljati smetnju, bilo kakvu, ako se ima instalirana i Mozilla, G. Chrome i Internet explorer ? Mislim, da npr. sada uspori otvaranje Mozille i to ? Ima li to kakve veze :mrgreen:
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 11 avg 2011, 12:56

romeo je napisao/la:Raja, moze li predstavljati smetnju, bilo kakvu, ako se ima instalirana i Mozilla, G. Chrome i Internet explorer ? Mislim, da npr. sada uspori otvaranje Mozille i to ? Ima li to kakve veze :mrgreen:

nema...slobodno instaliraj sva 3..i ja ih imam.. :D,cak imam pored tih i operu :D

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 11 avg 2011, 13:01

romeo je napisao/la:Raja, moze li predstavljati smetnju, bilo kakvu, ako se ima instalirana i Mozilla, G. Chrome i Internet explorer ? Mislim, da npr. sada uspori otvaranje Mozille i to ? Ima li to kakve veze :mrgreen:
Apsolutno nikakve veze nema ;)
Izdržati, to je temelj vrline!

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 11 avg 2011, 14:37

Opet ja sa problemom :D . Znaci ovako,kada upalim kompjuter sve uredu ono CPU Usage se krece izmedju 0% i 4%.Ali cim pokrenem PES 2011 CPU Usage skoci na 95%! :? E sad, sta da radim, kako da znam sta u onome processes smijem da diram i da zatvaram? Hvala...
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 11 avg 2011, 14:40

raul-zakon je napisao/la:Opet ja sa problemom :D . Znaci ovako,kada upalim kompjuter sve uredu ono CPU Usage se krece izmedju 0% i 4%.Ali cim pokrenem PES 2011 CPU Usage skoci na 95%! :? E sad, sta da radim, kako da znam sta u onome processes smijem da diram i da zatvaram? Hvala...
De ti fino prvo napisi karakteristike svoga racunara, a ono sto ne smijes zatvoriti u 99% slucajeva ti windows ne dopusta.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 11 avg 2011, 14:57

Što se toga tiče, nemaš nikakvih problema vjeruj mi.
Ja već dugi niz godina imam nekoliko browswera instalirano i sve funckioniše na istom nivou kao i kada bih imao samo jedan od njih.

Mozilla, Chrome i (explorer).
Ovaj treći samo radi ovi microsoft updejta imam, za ništa drugo :D
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 11 avg 2011, 15:18

guber90 je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la:Opet ja sa problemom :D . Znaci ovako,kada upalim kompjuter sve uredu ono CPU Usage se krece izmedju 0% i 4%.Ali cim pokrenem PES 2011 CPU Usage skoci na 95%! :? E sad, sta da radim, kako da znam sta u onome processes smijem da diram i da zatvaram? Hvala...
De ti fino prvo napisi karakteristike svoga racunara, a ono sto ne smijes zatvoriti u 99% slucajeva ti windows ne dopusta.
Ama nisu karakteristike racunara problem, bar mislim. RAM 2GB,Graficka 1GB.VAljda to nije problem
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

HALA MADRID !

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 11 avg 2011, 15:38

raul-zakon je napisao/la:
guber90 je napisao/la:
Ama nisu karakteristike racunara problem, bar mislim. RAM 2GB,Graficka 1GB.VAljda to nije problem
Znas sta si mi rekao sa time? Nista :D. Niti je jedina karakteristika RAM-a njegova memorija, niti graficke, medjutim, to dvoje bi trebalo bez problema da ispune zahtjeve, ali problem je procesor, jer ti CPU Usage skoci na 95%, a ne RAM (barem nisi rekao da je to situacija). Slicna je situacija i kod mene, jer mi je procesor ispod nekog dozvoljenog minimuma, a ostale komponente su uredu i dolazi do povremenog stopanja u igri, a inace ide ko podmazano :D.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 11 avg 2011, 16:04

A jbg onda nista...gledat kako stopa i sutit...sta mogu !?

HALA MADRID !

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 11 avg 2011, 16:17

@raul-zakon mozda imas kakav virus na kompjutoru jer ja kad sam imao pes 2010 mi je stopalo daok nisam srusio i digao iznova sistem pa sam onda instalirao PES i radilo je kao podmazano.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 11 avg 2011, 16:38

kompjutoru :lol: vala cut ces svasta na ovom forumu

dzaba njemu formatiranje, ako nema dovoljan jak pc, ako nista jak procesor dovoljan da pokrene pes

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 43 gosta.