Ti navijaš za Slobodu a voliš Želju ili obrnuto .deset je napisao/la:AROGANTNI
Vidi se da si dobro upućen u sve stvari Želje,samo izgleda nešto ti plaho smeta što je Zubanovoć uzeo malog Višču.Ja kako pratim fudbal Zubanović je živa legenda Želje -momak o kopjem smo čitali svi pa i mi u Tuzli da je svoj život stavio na kocku da bih uhvatio lopova,a koji je pokrao nekog stranca .Ja imam želju upoznati tog momka-čovjeka-ljudinu i žalosno je što Željini navijači dozvoljavaju da se vrlo često njegovo ime blati.Šta bi ti reko za sve druge naše menadžere koji nam djecu uništiše.Najveći primjer je Husejnović,Bekić,mali Pandža,eto živi primjer DŽafić imnogi,mnogi drugi.Čuo sam da je pored Samira Avdića jedan od najpoštenijih menadžera BiH,samo što nemože isplivati od "nekih,i što smeta mnogima njihov pošten rad.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Znam drug da je tako ali i ovi potpisi na dvije godine su za nase uslove dosta dobri a o potpisima na 5,6,7,8 godina necemo ni pricati vjeruj mi da u skorije vrijeme neces vidjeti ugovor sa takvim detaljima u BiH pogotovo sa mladim talentima...mozes ti ponuditi nekome takve uslove hladno ce te odbiti otice u neki drugi klub koji ce prihvatiti drugacije uslove i sta si onda dobio,tesko je danas prevariti nekoga i obecati mu svasta a nisi u stanju to da ispostujes jer nisi sigurno finasiski do te mjere stabilan..mozda ce iz nekog drugog kluba napraviti manji trasfer po pitanju novca nego iz Želje ali svejedno ce ga napraviti a ti ostade kratikih rukava,prolaze ti talenti jer ih ucijenjujes drzeci se pravila potpisa na visegodisnji ugovor.dino lj je napisao/la:@ legenda79
Jarane Viscu sam spomenuo u kompletnom kontekstu da je samo jedan od onih koji ode a sto se tice ugovora klub se treba u tim ugovorima zastititi da nebi svaki balavac koji je svjestan da samo preko Zelje moze dalje napredovati nebi mogao raditi sta hoce,u svijetu imas ugovore na sedam osam godina sa mladjim igracima, ponudi im isti takav ako nece netreba mu dati i da potpise,neka ide gdje misli da mu je bolje.
@ Stole iz Bora
Stole nisam pisao post da kritikujem Upravu i strucni stab,naprotiv samo sam zelio ukazati na njihove izjave od prije par godina koje su kontradiktorne onome sto se sada radi,od obecanih pet godina vec treca tece.Ja licno najvise bih volio da forsiramo nasu djecu pa makar zavrsavali nekoliko sezona na sedmom osmom mjestu ali da od te djece stvorimo ekipu sa kojom cemo se ponositi.Uvjek sam govorio da bi se postigao neki veci uspjeh u Evropi klub mora imati najmanje pet sest igraca koji su placeni najmanje 500- 600 hiljada eura godisnje,objektivno kakva je situacija u nasoj zemlji to ni jedan klub nemoze postici pa i dalje mislim da su nasa djeca nasa perspektiva.Predhodni post sam napisao samo u kontekstu da netreba nista obecavati sto nije realno,a moras priznati da se nemoze ocekivati i obecati neki veci uspjeh prodajom najboljih igraca.Pozdrav i tebi i legendi79.
Mislim i siguran sam da je ova prodaja igraca prava stvar ukoliko ne bude nekih malverzacija,prevara koje nama bosnjacima prve padaju na pamet cim se ugleda malo veca svota na gomili.Ukoliko je ovo sve poslovni plan i strateska prodaja u cilju jacanja cijele strukture kluba a ne pojedinaca onda sam veoma ponosan na sve ovo i nek se tako nastavi imaju od mene i nadam se vecine bezrezervnu podrsku u svemu sta rade..!!
Mislim da Zola igra na opciju , ovaj trenutni ugovor mu je prenizak (plata) da bi bio duži, te hoće da u što skorije vrijeme potpiše novi znatno jači ugovor.To je radio i Šehić ali Savić.aleksandar_veliki je napisao/la:Drugovi, kakvi ugovori od sest, sedam godina. Pa ljudi Zola mali je potpisao na dvije godine. Frajer ima menadzera i covjek rekao ili dvije ili nikako. Bilaje i godina u opciji, ali eto smuntali ga na dvije. Ne ide to tako kako se ovdje misli.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
o tome ja i pricam svo ovo vrijeme...jos uvijek mi nismo ti koji mogu ucijenjivati menadzere nego nazalost samo oni nas ali eto opet kazem i ugovor na dvije godine je dobro isposlovana stvar kao sto se i vidi iz predhodno realizovani trasfera koje smo napravili..neki o tome mogu jos uvijek samo sanjati..!!!aleksandar_veliki je napisao/la:Drugovi, kakvi ugovori od sest, sedam godina. Pa ljudi Zola mali je potpisao na dvije godine. Frajer ima menadzera i covjek rekao ili dvije ili nikako. Bilaje i godina u opciji, ali eto smuntali ga na dvije. Ne ide to tako kako se ovdje misli.
- spielführer_21
- Kontakt:
to je tako, jbga.. ali teško ljudima objasniti, misle da je ovo FIFA Manager..aleksandar_veliki je napisao/la:Drugovi, kakvi ugovori od sest, sedam godina. Pa ljudi Zola mali je potpisao na dvije godine. Frajer ima menadzera i covjek rekao ili dvije ili nikako. Bilaje i godina u opciji, ali eto smuntali ga na dvije. Ne ide to tako kako se ovdje misli.
P.S. čini mi se da je B.Čolić jedini potpisao na više? Možda sam i sanjao..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Mislim da je Čola na 4 potpisospielführer_21 je napisao/la:to je tako, jbga.. ali teško ljudima objasniti, misle da je ovo FIFA Manager..aleksandar_veliki je napisao/la:Drugovi, kakvi ugovori od sest, sedam godina. Pa ljudi Zola mali je potpisao na dvije godine. Frajer ima menadzera i covjek rekao ili dvije ili nikako. Bilaje i godina u opciji, ali eto smuntali ga na dvije. Ne ide to tako kako se ovdje misli.
P.S. čini mi se da je B.Čolić jedini potpisao na više? Možda sam i sanjao..
Pu majku mu u 21 tekma valjda cu stici
Mislio sam nakon što odradi sezonu , sezonu ipo da zatraži bolje uvjete.A ne da potpiše ugovor dug 6 godina na 500 KM i da se buni ko Šeha prošle sezone.aleksandar_veliki je napisao/la:Tek potpisao, kakva opcija, nece za mjesec novi potpisivati.DRHAUSE je napisao/la:Mislim da Zola igra na opciju , ovaj trenutni ugovor mu je prenizak (plata) da bi bio duži, te hoće da u što skorije vrijeme potpiše novi znatno jači ugovor.To je radio i Šehić ali Savić.aleksandar_veliki je napisao/la:Drugovi, kakvi ugovori od sest, sedam godina. Pa ljudi Zola mali je potpisao na dvije godine. Frajer ima menadzera i covjek rekao ili dvije ili nikako. Bilaje i godina u opciji, ali eto smuntali ga na dvije. Ne ide to tako kako se ovdje misli.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
deset je napisao/la:AROGANTNI
Vidi se da si dobro upućen u sve stvari Želje,samo izgleda nešto ti plaho smeta što je Zubanovoć uzeo malog Višču.Ja kako pratim fudbal Zubanović je živa legenda Želje -momak o kopjem smo čitali svi pa i mi u Tuzli da je svoj život stavio na kocku da bih uhvatio lopova,a koji je pokrao nekog stranca .Ja imam želju upoznati tog momka-čovjeka-ljudinu i žalosno je što Željini navijači dozvoljavaju da se vrlo često njegovo ime blati.Šta bi ti reko za sve druge naše menadžere koji nam djecu uništiše.Najveći primjer je Husejnović,Bekić,mali Pandža,eto živi primjer DŽafić imnogi,mnogi drugi.Čuo sam da je pored Samira Avdića jedan od najpoštenijih menadžera BiH,samo što nemože isplivati od "nekih,i što smeta mnogima njihov pošten rad.
Legenda nije prije svega, jer zna se ko su legende: Osim, Katalinski, Bazdarevic, Bukal, Kmoh i jos par njih...
Taman da mi je otac ali je uradio losu stvar po Zelju, sta je falilo da kaze Visci da potpise na makar jos jednu godinu, da Zeljo zbog duzeg ugovora dobije vise para... Makar je na taj nacin mogao pomoci Zelji sto ga je afirmisao u igraca, na ovaj nacin se gujicom vrata i zatvaraju...
Iskoristi dok mozes a kasnije odbaci kada ti vise ne treba...
To sto je spasio plijen od lopova je za svaku pohvalu... i za to mu od mene ide kapa do poda...
A za slucaj sa Viscinim ugovorom palac dolje...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sve bi ovo bilo u redu kad bi Burdush prodavao igrace koje je on strucno odabrao i doveo poput Popovica, Culuma, Radovanovica, Nikolica a ne igraca koji su stasali u Zelji ili vec bili dio ekipe. Popovic je dosao za 50.000 na ruke + plate + premije + pare za hranu + pare za smjestaj a otisao dzaba. Ko ce to nadoknaditi i snositi odgovornost. Nije jedini kojeg je Burdush doveo, Zeljo dobro placao, a na kraju samo nestao.
Ne bi me zacudilo da uskoro digne sidro pa nam se uz velika zvona vrati kad se opet nakupi dovoljno Seha, Cocalica, Kerli, Bekrica i slicnih.
Ne bi me zacudilo da uskoro digne sidro pa nam se uz velika zvona vrati kad se opet nakupi dovoljno Seha, Cocalica, Kerli, Bekrica i slicnih.
aleksandar_veliki je napisao/la:Dobro zboris, kod nas frajer da gol Sarajevu i odmah je legenda. To nikako ne kontam, no i nema veze, takvi smo kakvi smo. Ali, post ti je za deset i palac gore.Arogantni je napisao/la:deset je napisao/la:AROGANTNI
Legenda nije prije svega, jer zna se ko su legende: Osim, Katalinski, Bazdarevic, Bukal, Kmoh i jos par njih...
Taman da mi je otac ali je uradio losu stvar po Zelju, sta je falilo da kaze Visci da potpise na makar jos jednu godinu, da Zeljo zbog duzeg ugovora dobije vise para... Makar je na taj nacin mogao pomoci Zelji sto ga je afirmisao u igraca, na ovaj nacin se gujicom vrata i zatvaraju...
Iskoristi dok mozes a kasnije odbaci kada ti vise ne treba...
To sto je spasio plijen od lopova je za svaku pohvalu... i za to mu od mene ide kapa do poda...
A za slucaj sa Viscinim ugovorom palac dolje...
To je sva sustina, da Pitarima 1 gol, doduse super vazan i bitan, i raja ga odmah dize i kuje u zvijezda govoreci o njemu hvalospjeve kojih se i Ivica Osim nebi postidio...
Dok budemo ovako razmisljali i prosjecne igrace dozivljavali kao zivuce legende od nas nikad nece biti nista...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Danas se svako voli praviti pametan:ohr je napisao/la:Sve bi ovo bilo u redu kad bi Burdush prodavao igrace koje je on strucno odabrao i doveo poput Popovica, Culuma, Radovanovica, Nikolica a ne igraca koji su stasali u Zelji ili vec bili dio ekipe. Popovic je dosao za 50.000 na ruke + plate + premije + pare za hranu + pare za smjestaj a otisao dzaba. Ko ce to nadoknaditi i snositi odgovornost. Nije jedini kojeg je Burdush doveo, Zeljo dobro placao, a na kraju samo nestao.
25.09.2009.
Edin Višća potpisao ugovor sa Željom
Napokon! S ponosom možemo objaviti da je naš nogometni dragulj postao član jednog velikog kluba s naših prostora. Višća je danas u prostorijama kluba potpisao trogodišnji ugovor sa Željezničarom čiji će dres nositi u narednom periodu. Dogovor je postignut na obostrano zadovoljstvo. Edin nije krio radost što će postati član najtrofejnijeg kluba u Bosni i Hercegovini,a poznato je da navija za Želju još od malih nogu.
„ Veoma sam zadovoljan sa potpisanim ugovorom i što sam konačno postao član svog najdražeg kluba. Ispunio se moj san, san da jednog dana obučem dres sa Željinim grbom. Najboljim navijačima na svijetu mogu obećati da ću dati sve od sebe na terenu i da ih neću iznevjeriti, a stručnom štabu ću pokazati da nisu pogriješili kada su odlučili da me dovedu . Nadam se da ću ispuniti očekivanja i navijača i stručnog štaba.“ – istakao je mladi Višća.
Poželimo sreću i puno zdravlja našem Edinu u novom klubu, a ono što zna o fudbalu on će pokazati sigurno na zelenom terenu.

Nagradno pitanje za tebe glasi: Ko je doveo Višću u Želju?
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- KB-TM87
- Kontakt:
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/po ... ki-magazin" onclick="window.open(this.href);return false;

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
samo da podsjetim cime nas je Hadis zaduzio da ga uvijek postujemo
" onclick="window.open(this.href);return false;
Oni koji su bili tog dana na Koševu znaju o cemu pricam , oni koji pricaju gluposti neka usute
Oni koji su bili tog dana na Koševu znaju o cemu pricam , oni koji pricaju gluposti neka usute
..ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darivao, nego prodao.
Neki pricaju to je "samo" gol,za mene je to SVETI GOL koji ce se pamtiti do kraja zivota kako smo ih samo ponizili mnogi su dozivjeli traumeAkBo je napisao/la:samo da podsjetim cime nas je Hadis zaduzio da ga uvijek postujemo
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- spielführer_21
- Kontakt:
opa, marketing doktori se peru
Puno sreće i da se može kupiti u cijeloj BiH, pa makar i narudžbom!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Koliko se sjecam Visca je skoro pa preotet od Olimpika tj. Gracica i doveden u Zelju. Helem, treba podsjetiti kako je Zeljo bio mali klub velikog srca i sarma u ex Jugi, da su nasi najbolji igraci tipa Bazdarevica, Baljica... koji su usput bili standardni reprezentativci a koji su direktno iz Zelje odlazili u inostranstvo, zavrsili u malim klubovima Soso( tada 2.liga ), Sion i sl. klubove koji su bili ispod rejtinga jugoslovenskog fudbala. Mihajlovic- koji nije bio standardni reprez. zatim Sabanadzovic nakon odlaska iz Zelje u klubove velike cetvorke zavrsili su u bogate klubove Bayern , Olimpiakos. Zasto ovo spominjem? Pa zato sto Zeljo mora izgraditi imidz u BH fudbalu da bude nesto sto je tada bila Zvezda. Al tadasnja Zvezda nije " nesretno" gubila po nekim Pirotama, Lukavicama . Zvezda je samo jednom nudila ugovor i ona je nudila uslove, nisu je koje kakvi papiloni ucjenjivali i fursatili hoce igrati- nece igrati. Mislim da Zeljo ima dobru sansu da to bude, pogotovo uz Amara( cijim je dolaskom Zeljo odmah napravio 5 koraka naprijed, mada se po meni u prosloj vratio korak-dva unazad) koji ima ulogu Dragana Dzajica u tadasnjoj Zvezdi, samo da ne zavrsi ko on 
problem je sto ljudi koji sebe nazivaju navijacima Želje to nikad nisu osjetili jer nika nisu bili na utakmici , nisu plakali kad smo izgubili u kupu na penale od neke Zenice (Jasmin Memišević promašio). Te noci kad je Zuban zabio pobijedli Sarajevo i biti prvak, taj osjecaj se ne moze nikom opisati samo osjetiti.Ad0 je napisao/la:Neki pricaju to je "samo" gol,za mene je to SVETI GOL koji ce se pamtiti do kraja zivota kako smo ih samo ponizili mnogi su dozivjeli traumeAkBo je napisao/la:samo da podsjetim cime nas je Hadis zaduzio da ga uvijek postujemo
Oni koji su bili tog dana na Koševu znaju o cemu pricam , oni koji pricaju gluposti neka usute![]()
![]()
..ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darivao, nego prodao.
http://www.ajansspor.com/futbol/superli ... diasi.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Neznam citati turski ali vidim da pise ovdje nesto oko transfer da ce biti 220.000 eura.
IBB'nin Bosna Hersek'in Jelyezniçar takımına Vişça'nın transferi için yaklaşık 220 bin avro
Neznam citati turski ali vidim da pise ovdje nesto oko transfer da ce biti 220.000 eura.
IBB'nin Bosna Hersek'in Jelyezniçar takımına Vişça'nın transferi için yaklaşık 220 bin avro
Ma samo cu reci HVALA ZUBANE 
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, Lokomotifa i 37 gostiju.