ako je on vrhunski napadac RVP je bogmajestic24 je napisao/la:Onda bi bilo najbolje da vam damo Berbatova +10 ak mill za Nasrija. U ovom slucaju barem cete imati vrhunskog napadacaBosco je napisao/la:Ruiz nije napadač nego prosječno krilo, nadam se da ne dolazi.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Sir Matt je napisao/la:
Jhebo klip od neki dan .

Prejako života mi

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Scott Dann je borben igrac, covjek gine za loptom sto i ne bi bilo lose, svakako da je Cahill bolji ali 2 klase to ipak nije, ima i ovaj svojih prednosti .. I svejedno bilo koji da dodje bolji je od Squillacija, a to treba Arsenalu, samo da se ovaj vise ne pojavljuje na terenu i sve ce biti uredu jer vec imas 2 dobra stopera Kos,Tv i nek imas 2 prosjecna to je dobra ekipa...
Celik!3,2,2.
Male ćemo pare dobiti za Cesca, 34 miliona odmah plus 6 na rate. Jebote pa jedan Caroll je plaćen više, Pastore itd, a oni Cescu ne mogu pera odbit. Za više para bi ga utušili braća Mamić nego naša bijedna i nesposobna uprava.
Još ode Nasri i to se sve događa dva dana prije početka sezone, Arsenal nije ozbiljan klub, nimalo. Znate kako Wenger govori da je završiti četvrti ravno osvajanju trofeja, e pa ove godine slažem se sa njim, ako završimo četvrti mozemo se šutat nogom u guzicu od sreće.
Što se tiče Cesca ne bih puno komentarisao, pokazao je on svoje pravo lice. Nasri je barem ko čovjek reko što neće da produzi ugovor i svaka mu čast na tome.
@majestic
Odlična zamjena bi to bila, vi što se varate da je Berbatov loš igrač vi veze nemate, Berba je bolji od sve ijednog našeg napadača u zadnjih 5 godina sem RvP-a.
Još ode Nasri i to se sve događa dva dana prije početka sezone, Arsenal nije ozbiljan klub, nimalo. Znate kako Wenger govori da je završiti četvrti ravno osvajanju trofeja, e pa ove godine slažem se sa njim, ako završimo četvrti mozemo se šutat nogom u guzicu od sreće.
Što se tiče Cesca ne bih puno komentarisao, pokazao je on svoje pravo lice. Nasri je barem ko čovjek reko što neće da produzi ugovor i svaka mu čast na tome.
@majestic
Odlična zamjena bi to bila, vi što se varate da je Berbatov loš igrač vi veze nemate, Berba je bolji od sve ijednog našeg napadača u zadnjih 5 godina sem RvP-a.
Fabregas iz prošle sezone i nije neki gubitak,.Iskreno ja bi uvjek prihvatio 40 milki,želi otići i to se moglo primjetiti i na terenu prošle sezone,.Nasri je po meni mnogo veci gubitak,on je tip igraca koji igra konstantno bez neki vecih oscilacija u igri,što zna zna,i to se od njega može očekivati u svakoj utakmici,.Arsenal bi za njih trebao dobiti nekih 60 miliona u funtama,na Wengeru je da ih iskoristi najbolje moguče,ako je sacuvao bar toliko razuma,.
svako ima svoje misljenje, meni je lik licno krampa koja povremeno bljesne i zabije koji gol, dok je rvp konstantan sto se tice golova, ali imamo dovoljno napadaca sad, rvp,vela,chamackh, mogu i walcott ili gervihno, pa cak i asrhavin, uvijek se moze nesto iskombinovat, imamo dovoljno igraca na poziciji napada,krila i aBd ako cesc ode bice neki dobar playmaker na njegovom mjestu, mozda bi nam dobro dosao jedan solidan zadnji vezni, lijevi bek i stoper, golmane imamo odlicneBosco je napisao/la:
@majestic
nisam navijac arsenala al mislim da bi vam najbolje bilo da napokon ode ces. puno bitniji vam je nasri po meni a za lovu od ces. mozete dovesti dobrih igraca...a sto se tice rvp mislim da bi on bio ubjedljivo najaci napadac da ga povrede nezajebavaju steta pa samo vidite proslu sezonu kad se oporavio i koliko je zabio golova odmah u startu , jel i on to povrjedjen opet i hoceli biti spreman za pocetak sezone 

Fakat kad vidite kakve su cijene drugih igrača,onda je ova prodaja Cecsa "loš" potez.
Nego zar i Nasri ide ?
Mislim,posljednjih dana se o tome dosta pisalo ali nekako sumnjam da će Wenger pustiti obojicu da odu.
Nego zar i Nasri ide ?
Mislim,posljednjih dana se o tome dosta pisalo ali nekako sumnjam da će Wenger pustiti obojicu da odu.

FK Pjetlovi
- CollegeGunner
- Kontakt:
Nasri moze slobodno ici. Ionako ga 99% Arsenalovih navijaca vise ne zeli.reds je napisao/la:Fakat kad vidite kakve su cijene drugih igrača,onda je ova prodaja Cecsa "loš" potez.
Nego zar i Nasri ide ?
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
Ali u koji dio Manchestera ?CollegeGunner je napisao/la:Nasri moze slobodno ici. Ionako ga 99% Arsenalovih navijaca vise ne zeli.reds je napisao/la:Fakat kad vidite kakve su cijene drugih igrača,onda je ova prodaja Cecsa "loš" potez.
Nego zar i Nasri ide ?

Negdje sam pročitao da je već dogovoreno sa Utd-om,a opet i City je u potrazi sa veznjakom.
FK Pjetlovi
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
u plavi dioreds je napisao/la: Ali u koji dio Manchestera ?![]()
Negdje sam pročitao da je već dogovoreno sa Utd-om,a opet i City je u potrazi sa veznjakom.

ser del barça es el millor que hi ha !
- CollegeGunner
- Kontakt:
City ce se zayebati sa Nasrijem kao sto su se i sa Majmunom, Toureom, a i sa Gaelom.
Evo i nas Boro Primorac se oglasio:

"Wenger has targets lined up if Cesc and Nasri leave, that's for sure"
"The media like to paint a picture of the club in turmoil. We are not, we are ready to go, we will shock people this season"

Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
Pa naravno da ima. I sam je u nekoliko slucajeva naglasavo, kako kod transfera nije jednostavno, jer klub mora pronaci prvo zamjenu, da bi tek prodao igraca. Al sad vidjet cemo ko ce to biti.CollegeGunner je napisao/la:City ce se zayebati sa Nasrijem kao sto su se i sa Majmunom, Toureom, a i sa Gaelom.
"The media like to paint a picture of the club in turmoil. We are not, we are ready to go, we will shock people this season"
- Saras Spa.
- Kontakt:
jedva cekam da vas udense nakanta,da su ostali kompletni to bi se desilo sigurno,a ovako imaju samo realne sanse da se domognu lp,usput ako sneider ode u manchester nasri ce sigurno u milano

CollegeGunner je napisao/la:City ce se zayebati sa Nasrijem kao sto su se i sa Majmunom, Toureom, a i sa Gaelom.
I ja sam siguran da će nas šokirati ove sezone.

Sky Sports javlja da bi transfer Fabregasa u Barcelonu mogao biti gotov u sljedećih 48 sati.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Megamon
- Kontakt:
Pajo,je li ovo znaci da Fabregas vise nije najbolji veznjak 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ako smijem u njegovo ime, ne znaci, ali znaci da ce polahko propadati, jer ako oni njeg planiraju tek za godinu ili dvije uvesti u pocetnih 11, to ce ga unistiti...Megamon je napisao/la:Pajo,je li ovo znaci da Fabregas vise nije najbolji veznjak
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.