Vidim razmiješ se u te stvariDRHAUSE je napisao/la:Jesu li se angažovali ovi vaši da uzmu šta para od Želje , jer ako misle čekati na Žujinu dobru volju neče dobiti ni kifle.
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- neutralan__
- Kontakt:
Re: F.K.Buducnost Banovici
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ukoliko Višća potpiše za Istanbul BB Budućnost dobiva 90 000 €!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- neutralan__
- Kontakt:
E ako je tako ti si za muštuluka.Nisu to male pare.Bianconeri1988 je napisao/la:Ukoliko Višća potpiše za Istanbul BB Budućnost dobiva 90 000 €!
-
VisokoTM87
- Kontakt:
Nema Sanse da dobiju toliko...oko 30 000 €neutralan__ je napisao/la:E ako je tako ti si za muštuluka.Nisu to male pare.Bianconeri1988 je napisao/la:Ukoliko Višća potpiše za Istanbul BB Budućnost dobiva 90 000 €!
- neutralan__
- Kontakt:
Ako se Žujo bude pitao mi ćemo dobiti jednu pozitivnu nuluVisokoTM87 je napisao/la:Nema Sanse da dobiju toliko...oko 30 000 €neutralan__ je napisao/la:E ako je tako ti si za muštuluka.Nisu to male pare.Bianconeri1988 je napisao/la:Ukoliko Višća potpiše za Istanbul BB Budućnost dobiva 90 000 €!
-
VisokoTM87
- Kontakt:
najvise 5 % sve zavisi koliko godina je proveo kod vas...neutralan__ je napisao/la:Ako se Žujo bude pitao mi ćemo dobiti jednu pozitivnu nulu .Samo vi meni recite koliko od tog transfera pripada nama,u procentima ?
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja sam čuo ukupan transfer 450 hiljada €, a od toga 90 € ide Budućnosti...
Ž '21!
Eto vam još para, i prilika da se još više finansijski stabilizujete, što će biti ključno u borbi za vrh... 
- neutralan__
- Kontakt:
Nadam se da si ti upravuBianconeri1988 je napisao/la:Ja sam čuo ukupan transfer 450 hiljada €, a od toga 90 € ide Budućnosti...
@AlemC85 Još ako te pare odu u prave ruke i pravilno se iskoriste.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
- neutralan__
- Kontakt:
Pa realno gledajući i nisu to neke pare.Za Premijer ligu je potrebno mnogo,mnogo više.Ljumani_Banovici je napisao/la:ako je tako ima da se kupamo u parama
-
Elmar78430
- Kontakt:
Kakve su ambicije da se vratite?
- Arsenalisation
- Kontakt:
Ambicije navijaca su uvijek PL,a ako pitas kakvo je stanje u upravi,to ce ti vise reci @neutralni,@hodza,@Ljumani...Elmar78430 je napisao/la:Kakve su ambicije da se vratite?
A sto se tice same ekipe mislim da je solidna za Prvu ligu a ako udjemo sljedece godine morali bi,znaci morali dovesti jace igrace jer bi nam 100% slijedila ista sudbina kao prosle sezone,-ekspresni povratak u Prvu...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- neutralan__
- Kontakt:
Kao što @Arsenalisation reče ambicije navijača su uvijek visoke odnosno ambicije sada trenutno su Premijer liga,a sada da li se ambicije uprave i navijača poklapaju,to je teško odgovoriti.Elmar78430 je napisao/la:Kakve su ambicije da se vratite?
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Danas sam bio sa trenerom prve ekipe i rekao je da su jedine ambicije OSVOJITI STO VISE BODOVA.
U uz ovo da dodam Muamer Salibasic sutra nastupa i upisat ce prvu utakmicu za svoj novi klub FK Buducnost Banovici
U uz ovo da dodam Muamer Salibasic sutra nastupa i upisat ce prvu utakmicu za svoj novi klub FK Buducnost Banovici
1947!
- neutralan__
- Kontakt:
Nešto mi je on skroman sa tim izjavama.Nadam se samo da ne želi letiti pred rudu.Ljumani_Banovici je napisao/la:Danas sam bio sa trenerom prve ekipe i rekao je da su jedine ambicije OSVOJITI STO VISE BODOVA.
Sutra poslije utakmice sa Famosom ćemo dosta toga znati.
-
Elmar78430
- Kontakt:
U svakom slucaju sretno, od Velezovca. Mada vas ne gotivim, ali ja drugacije gledam na neke stvari.
- neutralan__
- Kontakt:
Pa dobro vidi druže nema kluba na svijetu da ga svi gotive,simpatišu,vole,navijaju za njega.A niko nije savršen pa tako ni Budućnost.Elmar78430 je napisao/la:U svakom slucaju sretno, od Velezovca. Mada vas ne gotivim, ali ja drugacije gledam na neke stvari.
Ti razlozi su mi dosta poznati i mnogi na to gledaju sa one druge lošije strane,mada to nije tako,ali dobro svako ima svoje mišljenje,pa tako i ti i svi Veležovci.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
a ta druga strana je veoma poznata kod svih !neutralan__ je napisao/la:Pa dobro vidi druže nema kluba na svijetu da ga svi gotive,simpatišu,vole,navijaju za njega.A niko nije savršen pa tako ni Budućnost.Elmar78430 je napisao/la:U svakom slucaju sretno, od Velezovca. Mada vas ne gotivim, ali ja drugacije gledam na neke stvari.
Ti razlozi su mi dosta poznati i mnogi na to gledaju sa one druge lošije strane,mada to nije tako,ali dobro svako ima svoje mišljenje,pa tako i ti i svi Veležovci.
I hvala ti @Elmar78430
1947!
Velezovci nas ne gotive zato sto su dzaba dali novce Jedinstvu one godine kad smo Jedinstvo dobi li u Bihacu 0:1 za ulazak u Premijer ligu.
Dali novce, ostali u drugoj ligi odnosno u prvoj federacije.
Fakat mi je zao Velezovaca kao navijaca ali njihova uprava je tad uradila najgoru stvar sto su mogli sebi uraditi. Samo neznam da li su dobili od Jedinstva nazad novce
To bi od njih neko trebao znati.
Ima dosta banovicana koji studiraju u mostaru i na svakoj su utakmici Veleza i pravi su "velezovci" al eto ima i izuzetaka koji nas ne podnose sto smo uspjeli dobiti vec potplaceno Jedinstvo.
Sad da li smo mi tu sta krivi pa da nas mrze, neznam bas nit me ne zanima iskren da budem.
Bio sam tad u Bihacu, kakva samo utakmica. A jos bolje navijanje, prije utakmice a Bogami i posle utakmice. Da malo i nju spomenem kad smo kod toga.
Dolazak u Bihac, kisa, tuca sa policijom, ulazak na stadion, navijanje i onda slag na tortu CERGA 0:1. Igraci Jedinstva polomise sudije nizasta krive, da nam je barem penal dosudio al cist gol. Obican centarsut i glavom CERGA.
Onda povratak u Banovice, auuuuu..
Mogla bi se jedna fina knjigica ispisati o gostovanjima.
P.S. Velezovci, fakat neznam zbog cega smo mi krivi sto smo dobili posteno Jedinstvo koje ste vi podplatili.
Dali novce, ostali u drugoj ligi odnosno u prvoj federacije.
Fakat mi je zao Velezovaca kao navijaca ali njihova uprava je tad uradila najgoru stvar sto su mogli sebi uraditi. Samo neznam da li su dobili od Jedinstva nazad novce
Ima dosta banovicana koji studiraju u mostaru i na svakoj su utakmici Veleza i pravi su "velezovci" al eto ima i izuzetaka koji nas ne podnose sto smo uspjeli dobiti vec potplaceno Jedinstvo.
Sad da li smo mi tu sta krivi pa da nas mrze, neznam bas nit me ne zanima iskren da budem.
Bio sam tad u Bihacu, kakva samo utakmica. A jos bolje navijanje, prije utakmice a Bogami i posle utakmice. Da malo i nju spomenem kad smo kod toga.
Dolazak u Bihac, kisa, tuca sa policijom, ulazak na stadion, navijanje i onda slag na tortu CERGA 0:1. Igraci Jedinstva polomise sudije nizasta krive, da nam je barem penal dosudio al cist gol. Obican centarsut i glavom CERGA.
Onda povratak u Banovice, auuuuu..
Mogla bi se jedna fina knjigica ispisati o gostovanjima.
P.S. Velezovci, fakat neznam zbog cega smo mi krivi sto smo dobili posteno Jedinstvo koje ste vi podplatili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.