Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Motta ne može ni ove bebe čuvati 

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Meni mrsko gledati utakmicu
Pogledat ću video kasnije...
Samo mi je ovo trebalo...da Fiorentina kupi Maxi Lopeza, tako da im Amaurija nećemo moći uvaliti...

Pogledat ću video kasnije...
Samo mi je ovo trebalo...da Fiorentina kupi Maxi Lopeza, tako da im Amaurija nećemo moći uvaliti...

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pogodak koji ga možda proda
! I onda kažu Iaquinta slab, a vidi golčine
.

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nek je ovaj Iaquinta proradio tamam da ga prodamo što prije... 

Ž '21!
Pozdrav dragim Bianconerima od novog člana na forumu . Forza Juve ! 

Love is all you need ? False ! You need water and rations .
Il' Pinturicchio' #10
Il' Pinturicchio' #10
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Aaaa što se pojačavamo...
Dobrodošao!

Dobrodošao!

Ž '21!
Dobrodošao JuventinoJuvèntino je napisao/la:Pozdrav dragim Bianconerima od novog člana na forumu . Forza Juve !

AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Nek' nas je što više, Juve to zaslužuje.
Hvala Bianconeri i Oxygen članu puuno, Juve per sempre !
btw. Izgleda da nam dolazi Vargas za 10 miliona i Amauria. Šta vi mislite o ovome ?

btw. Izgleda da nam dolazi Vargas za 10 miliona i Amauria. Šta vi mislite o ovome ?
Il' Pinturicchio' #10
Il' Pinturicchio' #10
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Neće biti ništa od toga, jer Fiorentina traži isključivo pare, a mi bi da im uvalimo nekog igrača...
Amauri neće u Fiorentinu, oni neće Iaquintu, jedino nekako da im damo Martineza, ili opet da sačekamo da prodamo navedene igrače pa da na kraju ponudimo tih 15 miliona koliko Fiorentina i traži...
Amauri neće u Fiorentinu, oni neće Iaquintu, jedino nekako da im damo Martineza, ili opet da sačekamo da prodamo navedene igrače pa da na kraju ponudimo tih 15 miliona koliko Fiorentina i traži...
Ž '21!
Lično ja sam za igrače tipa Perotti,Elia ,ali pošto je to izgleda vrlo teško izvesti morat ću biti zadovoljan tom opcijom,nikako onom u kojoj se spominje Quagliarella u trade-u.Juvèntino je napisao/la:Nek' nas je što više, Juve to zaslužuje.![]()
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 11 avg 2011, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Prijatelju, ovu letvu više niko neće, a pogotov sa ovo astronomskom platom .Juvèntino je napisao/la:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Vargas je odličan i provjeren igrač za Serie A, po meni je mnogo bolje rješenje od Elie koji je zatvorio vrata Stare dame za sva vremena nakon onih komentara naspram ovog diva. Vargas je puno golova ove sezone namjestio upravo Gilardinu i Viole zavise od ovog brzonogog igrača. Kako čitam Gilardino ih napušta, solucija dovođenja Amaurija ili Iaquinte bi bila odlična u slučaju da ih napusti Gila, jer bi ostali vrlo tanki u napadu.
Danas smo bili dominantni nad B timom Juventusa, ali opet me je razočarao Motta koji je imao problema i sa igračima iz omladinskog pogona. Mislim da je uprava jako pogriješila kada mu je ponudila ugovor, jer već smo doveli na bekovima Zieglera i Lichsteinera i on nam uopšte nije potreban, iako može igrati i u vezi. Bolje da smo pružili šansu nekome iz svog pogona, jer ima zaista mnogo talentovanih momaka koji sigurno jedva čekaju da obuku crno-crni dres.
Nadam se da ćemo do kraja mercata uspjeti dovesti jedno krilo, jer tu smo veoma tanki. Moj pick bi bio Vargas ili kao što kolega navede mladi Diego Perotti iz Seville koji je izuzetno talentovan. Quagliarella nikud ne ide potpisali smo stalni ugovor s njime i polako se vraća u formu što me jako raduje, jer znamo da je Qua izuzetno jak i dobar napadač. Nego danas Iaquinta postignu eurogol koji će ga možda i prodati.
Danas smo bili dominantni nad B timom Juventusa, ali opet me je razočarao Motta koji je imao problema i sa igračima iz omladinskog pogona. Mislim da je uprava jako pogriješila kada mu je ponudila ugovor, jer već smo doveli na bekovima Zieglera i Lichsteinera i on nam uopšte nije potreban, iako može igrati i u vezi. Bolje da smo pružili šansu nekome iz svog pogona, jer ima zaista mnogo talentovanih momaka koji sigurno jedva čekaju da obuku crno-crni dres.
Nadam se da ćemo do kraja mercata uspjeti dovesti jedno krilo, jer tu smo veoma tanki. Moj pick bi bio Vargas ili kao što kolega navede mladi Diego Perotti iz Seville koji je izuzetno talentovan. Quagliarella nikud ne ide potpisali smo stalni ugovor s njime i polako se vraća u formu što me jako raduje, jer znamo da je Qua izuzetno jak i dobar napadač. Nego danas Iaquinta postignu eurogol koji će ga možda i prodati.

Il' Pinturicchio' #10
Il' Pinturicchio' #10
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma neće možda nego sigurno njemu je noga, to je Conte jučer rekao...
Motta je ostao u klubu da drži svijeće na klupi normalno, prvu postavu sigurno neće igrati...Ma neće on biti ni među prvih 16 u ekipi...
Ova opcija za slanje Amaurija ili Iaquinte u Fiorentinu izgleda otpada jer je Viola odlučila dovesti Maxi Lopeza...
Motta je ostao u klubu da drži svijeće na klupi normalno, prvu postavu sigurno neće igrati...Ma neće on biti ni među prvih 16 u ekipi...

Ova opcija za slanje Amaurija ili Iaquinte u Fiorentinu izgleda otpada jer je Viola odlučila dovesti Maxi Lopeza...
Ž '21!
Dobro dosaoJuvèntino je napisao/la:Pozdrav dragim Bianconerima od novog člana na forumu . Forza Juve !

Jeste primjetili da je Vidal nosio broj 11 na leđima kad je ušao, Amauri ćaoo
! Ali najjača scena samo ušao i prvi duel odmah klizeći start i odnosi loptu, pravi ratnik
.
Branescu i igrač sa broj 2 su danas po meni bili odlični iz Primavere, i onaj mali crnjo nije bio loš. Dobra utakmica ima materijala u Primaveri samo treba raditi sa njima. Motta ponovo očajan, Iaquinta kako sam već napisao golčinu zabio, nadam se da je bio oproštajni.
Pasquato bi trebao ostati, jer koliko vidim dobro se uklopio u ekipu i dobra je sa svima.
@juventino sretan boravak na ss.ba
!

Branescu i igrač sa broj 2 su danas po meni bili odlični iz Primavere, i onaj mali crnjo nije bio loš. Dobra utakmica ima materijala u Primaveri samo treba raditi sa njima. Motta ponovo očajan, Iaquinta kako sam već napisao golčinu zabio, nadam se da je bio oproštajni.
Pasquato bi trebao ostati, jer koliko vidim dobro se uklopio u ekipu i dobra je sa svima.
@juventino sretan boravak na ss.ba

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pa Pasquato će biti zamjena tom lijevom krilu koje će doći...Sumnjam da će to biti Marchisio...
Desnu stranu će pokrivati Krasić i Pepe...
Ž '21!
Pa ako dodje Vargas (mozda i neko drugi), a ostane Pasquato (jer nije još potvrđen njegovo ostanak 100%), biće mu zamjena, ali i Pepe može obje strane igrati, što je dobro. A Marchisio, mislim samo ako zatreba, a inače on će igrati na prirodnoj pozicijiBianconeri1988 je napisao/la:Pa Pasquato će biti zamjena tom lijevom krilu koje će doći...Sumnjam da će to biti Marchisio...

Sad čitam na juvefans da je ponuda za Vargasa 7 miliona i Amauri, e ovo je već realnija ponuda, jer ona je bila i previše 10 mil + Amauri.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- JuveSissoko
- Kontakt:
"I played my first game for Juventus last Sunday, when the Primavera team played Savona from Serie C2. The game finished 0-0 and I played as a central defender. I had a good game and am very happy with my contribution. After playing my first game in a Juventus shirt I can‘t wait to pull on the shirt again!
Forza Juventus!"
Hörður Björgvin Magnússon

Forza Juventus!"
Hörður Björgvin Magnússon

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- sarajlija89
- Kontakt:
Kazu, Juventus ima najvise navijaca na forumu
Ma dobro, sad nas ima bruku...masAllah. Mislim, znalo se uvijek da nas ima, ali eto, nas 4-5 aktivnih je pojacalo bar jos toliko aktivnih, plus ovi sto manje pisu, ima nas sigurno 20+...
Benvenuti Juventino(ima dosta slicnih nickova sad haha
)
Nisam ovo danas gledo sa Primaverom...jel Del Silvestro igro??? E on je zvijer...
btw...
Bravo Magnússon
ko god da si 

Ma dobro, sad nas ima bruku...masAllah. Mislim, znalo se uvijek da nas ima, ali eto, nas 4-5 aktivnih je pojacalo bar jos toliko aktivnih, plus ovi sto manje pisu, ima nas sigurno 20+...
Benvenuti Juventino(ima dosta slicnih nickova sad haha

Nisam ovo danas gledo sa Primaverom...jel Del Silvestro igro??? E on je zvijer...
btw...
Bravo Magnússon

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Nije i meni čudno, možda neka povredasarajlija89 je napisao/la:Nisam ovo danas gledo sa Primaverom...jel Del Silvestro igro??? E on je zvijer...

Magnusson zna zanje

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.