NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Da li je istina da ste na jednom od gostovanja napali vozaca i bacali petarde pod auta iz suprotnog smjera? Hvala
vozaca nismo nigdje ni na jednom gostovanju napali a petarde to mozda je se koja bacila al cim sam to vidio da rade odma je se prestalo ja i sta sad pa nismo mi hor mi smo navijaci nismo svi perfektni al de mi reci i jedan ozbiljni problem koji smo napravili jer mi to nemozemo bolan i necemo al cemo se uvijek branit kako mozemo i umijemo imamo prijateljske odnose sa pojedinim gupama a znate i sami da je to rijetkost kod nas zato vam kazem opet ne pravimo probleme i necemo dok nas niko ne dira jer ne diramo nikoga i neka nas niko ne dira dodjite u Gradačac navijate fer za svoj klub i svako sebi rahatFMBosnia Admin je napisao/la:Da li je istina da ste na jednom od gostovanja napali vozaca i bacali petarde pod auta iz suprotnog smjera? Hvala

-
- Kontakt:
Svaka cast brate, sretno u ovoj sezoni.Fatko je napisao/la:vozaca nismo nigdje ni na jednom gostovanju napali a petarde to mozda je se koja bacila al cim sam to vidio da rade odma je se prestalo ja i sta sad pa nismo mi hor mi smo navijaci nismo svi perfektni al de mi reci i jedan ozbiljni problem koji smo napravili jer mi to nemozemo bolan i necemo al cemo se uvijek branit kako mozemo i umijemo imamo prijateljske odnose sa pojedinim gupama a znate i sami da je to rijetkost kod nas zato vam kazem opet ne pravimo probleme i necemo dok nas niko ne dira jer ne diramo nikoga i neka nas niko ne dira dodjite u Gradačac navijate fer za svoj klub i svako sebi rahatFMBosnia Admin je napisao/la:Da li je istina da ste na jednom od gostovanja napali vozaca i bacali petarde pod auta iz suprotnog smjera? Hvala

Hvala mislim da sam otprilike ispravno rekao samo kazem nako kako jest i volio bi ovim putem i pozvat raju da nam se pridruze i vidit ce da to nije bas sve tako kako pricajuFMBosnia Admin je napisao/la:Svaka cast brate, sretno u ovoj sezoni.Fatko je napisao/la:vozaca nismo nigdje ni na jednom gostovanju napali a petarde to mozda je se koja bacila al cim sam to vidio da rade odma je se prestalo ja i sta sad pa nismo mi hor mi smo navijaci nismo svi perfektni al de mi reci i jedan ozbiljni problem koji smo napravili jer mi to nemozemo bolan i necemo al cemo se uvijek branit kako mozemo i umijemo imamo prijateljske odnose sa pojedinim gupama a znate i sami da je to rijetkost kod nas zato vam kazem opet ne pravimo probleme i necemo dok nas niko ne dira jer ne diramo nikoga i neka nas niko ne dira dodjite u Gradačac navijate fer za svoj klub i svako sebi rahatFMBosnia Admin je napisao/la:Da li je istina da ste na jednom od gostovanja napali vozaca i bacali petarde pod auta iz suprotnog smjera? Hvala

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Imas neku vecu sliku tvog avatara ?zmaj_Bosne je napisao/la:http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
ne, zašto ti treba?nime_tm87 je napisao/la:Imas neku vecu sliku tvog avatara ?zmaj_Bosne je napisao/la:http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
Dragon Town
tacno je da ne dirate nikog,ali zato kamenujete...Fatko je napisao/la:vozaca nismo nigdje ni na jednom gostovanju napali a petarde to mozda je se koja bacila al cim sam to vidio da rade odma je se prestalo ja i sta sad pa nismo mi hor mi smo navijaci nismo svi perfektni al de mi reci i jedan ozbiljni problem koji smo napravili jer mi to nemozemo bolan i necemo al cemo se uvijek branit kako mozemo i umijemo imamo prijateljske odnose sa pojedinim gupama a znate i sami da je to rijetkost kod nas zato vam kazem opet ne pravimo probleme i necemo dok nas niko ne dira jer ne diramo nikoga i neka nas niko ne dira dodjite u Gradačac navijate fer za svoj klub i svako sebi rahatFMBosnia Admin je napisao/la:Da li je istina da ste na jednom od gostovanja napali vozaca i bacali petarde pod auta iz suprotnog smjera? Hvala

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
hahaha pravi se javio...dosta ba navijaca....tema je NK"ZVIJEZDA"GRADAČACLudLo 4 je napisao/la:tacno je da ne dirate nikog,ali zato kamenujete...Fatko je napisao/la:vozaca nismo nigdje ni na jednom gostovanju napali a petarde to mozda je se koja bacila al cim sam to vidio da rade odma je se prestalo ja i sta sad pa nismo mi hor mi smo navijaci nismo svi perfektni al de mi reci i jedan ozbiljni problem koji smo napravili jer mi to nemozemo bolan i necemo al cemo se uvijek branit kako mozemo i umijemo imamo prijateljske odnose sa pojedinim gupama a znate i sami da je to rijetkost kod nas zato vam kazem opet ne pravimo probleme i necemo dok nas niko ne dira jer ne diramo nikoga i neka nas niko ne dira dodjite u Gradačac navijate fer za svoj klub i svako sebi rahatFMBosnia Admin je napisao/la:Da li je istina da ste na jednom od gostovanja napali vozaca i bacali petarde pod auta iz suprotnog smjera? Hvala
Javio se onaj kome je drug dobro prosao i ostao ziv,a krivi ste vi fini i ugladjeni zmajceki 

||| FKZeljeznicar |||
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Izgleda nije mu ništa ni bilo čim je dobro prošao i ostao živ. Džaba kukaš, a vi ko nikad niste nikoga kamenovali a gosti radi svoje sigurnosti iz Sarajeva moraju odlaziti sa utakmice ranije. Jednom prilikom kad sam bio na utakmici u Sarajevu pitam policajca zašto izlazimo on veli "to je radi vaše sigurnosti da ne bi domaći navijači bacali šta na autobuse ili vas napali". Znači i mi manji prepisujemo od vas većih.LudLo 4 je napisao/la:Javio se onaj kome je drug dobro prosao i ostao ziv,a krivi ste vi fini i ugladjeni zmajceki

Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
kao prvo da ti ja sad nesto kazem to sve kad je bilo navijaci su bili u gradu u jednom kaficu gdje smo sve to lagano promatrali jeli vam na stadionu ko sta reko pa nemogu ja sad po citavom gradu gledat hocel ko vas kamenovat ili ne bas radi toga grupa navijaca zmajevi su bili u kaficu gdje nas je i policija vidjela i njima nije bilo jasno sta se dogadja i ko je kad mi nismo sta ja znam ko je bio a jeste mi vi zanimljivi da vas kamenujemLudLo 4 je napisao/la:Javio se onaj kome je drug dobro prosao i ostao ziv,a krivi ste vi fini i ugladjeni zmajceki
ima li ko kakvih novijih slika sa stadionabondich je napisao/la:husein veličanstveni je napisao/la:
uglavnom stolice su napunile još 2 sektora
-
- Kontakt:
Mirza imas ovdje slika.
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... &start=840" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... &start=840" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Lijepo!mmmirza je napisao/la:ima li ko kakvih novijih slika sa stadionabondich je napisao/la:husein veličanstveni je napisao/la:
U bojama kluba?

Vratimo Mostaru prijeratni sjaj
dobro jutro Kolumbomaximus je napisao/la: Lijepo!
U bojama kluba?
Dali tko zna jesul postavljenje stolice do kraja.....hocel bit spremno do sutra.....
presli su polovicu sada radi i vise ljudi tesko da bude do tekme sve zavrseno al sve je mogucemoranjak je napisao/la:Dali tko zna jesul postavljenje stolice do kraja.....hocel bit spremno do sutra.....
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.