Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Pojavljuje l' se Scholesy na treninzima (kao trener ofc), ima l' slika kakvih ? 

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Konacno da nesto izađe.

Sneijder salary package so complex/expensive will need to be approved by #MUFC board. Still long way off agreement.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- Sir Matt
- Kontakt:
Potencijalno oplakivanje na vidiku ! 
E da , vrlo važna stvar . Ko sljedeći posta da je Sneijdera vidio u Carringtonu ili sličnu vijest tome , sredim mu ban kod Monologa .

E da , vrlo važna stvar . Ko sljedeći posta da je Sneijdera vidio u Carringtonu ili sličnu vijest tome , sredim mu ban kod Monologa .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
e kada je kraj prelaznog roka ??
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
- Thunderstruck
- Kontakt:
31.8. 23:59CLS je napisao/la:e kada je kraj prelaznog roka ??
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
znaci bio sam u pravu, ubjedjueje me lik da je u ovih par danaThunderstruck je napisao/la:31.8. 23:59CLS je napisao/la:e kada je kraj prelaznog roka ??

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Kada Chelsea počne da kupuje igrače, onda možete biti sigurni da se bliži kraj prelaznog roka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ja cu jednostavno da samo pratim CSKVirtu4l je napisao/la:Kada Chelsea počne da kupuje igrače, onda možete biti sigurni da se bliži kraj prelaznog roka.

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
- _karabaja_
- Kontakt:
Ferguson je u zadnje dvije sezone napravio nekoliko fenomenalnih transfera i posudbi i dokazao je po ko zna koji put da je ubjedljivo najveci u svom poslu. Prosle sezone doveo Hernandeza i Smallinga, poslao na posudbu Welbecka i Cleverlya koji su strasno napredovali i dobili smo odlicne mlade igrace u njima. Ove sezone doveo Jonesa, De Geu za kojeg ja vjerujem da ce bit odlican i Young koji jos treba da se dokaze u Manchesteru.
Covjek ce napravit smjenu generacija koja se nece ni osjetiti, sta vise, mislim da ce Manchester izgledati mnogo bolje. Otisli su Neville, Scholes, Van der Sar, Oshea i Brown koji su popunjavali odredjene praznine u ekipi, Giggs je na zalasku karijere i sve manje igra, a u ovom trenutku imamo i zamjenu za Ferdinanda.
Sada imamo izuzetno mladu ekipu uz nekoliko iskusnim i kvalitetnih igraca sto je potrebno za uspjeh. U svakoj liniji ekipe dosta mladih igraca i po nekoliko iskusnijih koji ce ih voditi, Niko me ne moze ubijediti da Manchester nece narednih 15-ak godina dominirati Engleskom i imati dobre rezultate u Ligi Prvaka, cak i kad Ferguson ode jer je napravio takav klub, sistem rada, ugradio u ekipu pobjednicki mentalitet i stvorio ekipu koja ce i posle njega biti u vrhu, a vjerujem da ce on naci svog nasljednika i da nece pogrijesit kao sto ne grijesi sa transferima.
Covjek ce napravit smjenu generacija koja se nece ni osjetiti, sta vise, mislim da ce Manchester izgledati mnogo bolje. Otisli su Neville, Scholes, Van der Sar, Oshea i Brown koji su popunjavali odredjene praznine u ekipi, Giggs je na zalasku karijere i sve manje igra, a u ovom trenutku imamo i zamjenu za Ferdinanda.
Sada imamo izuzetno mladu ekipu uz nekoliko iskusnim i kvalitetnih igraca sto je potrebno za uspjeh. U svakoj liniji ekipe dosta mladih igraca i po nekoliko iskusnijih koji ce ih voditi, Niko me ne moze ubijediti da Manchester nece narednih 15-ak godina dominirati Engleskom i imati dobre rezultate u Ligi Prvaka, cak i kad Ferguson ode jer je napravio takav klub, sistem rada, ugradio u ekipu pobjednicki mentalitet i stvorio ekipu koja ce i posle njega biti u vrhu, a vjerujem da ce on naci svog nasljednika i da nece pogrijesit kao sto ne grijesi sa transferima.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... -week.aspx" onclick="window.open(this.href);return false; Vrijedi pogledat
Rio ludjak 

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
I jos jedan zanimljiv video sa turneje : " onclick="window.open(this.href);return false; 

[youtube][/youtube]
Buduci lider Uniteda na sredini terena samo ovako treba nastaviti!
Buduci lider Uniteda na sredini terena samo ovako treba nastaviti!
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Wengera bije glas da je pronalazač talenata, a Ferguson redovno od anonimusa pravi igračine... međutim na rumenog niko ne obraća pažnju po tom pitanju, valjda su trofeji bitniji pa njegov osjećaj zbog toga pada u drugi plan....
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nova sezona na Otoku samo što nije krenula, a jedan od najboljih igrača aktualnog prvaka, branič Manchester Uniteda i njihov kapetan Nemanja Vidić iznio je svoje viđenje o novom izdanju Premiershipa.
Kapetan Manchester Uniteda Nemanja Vidić s nestrpljenjem očekuje novu premierligašku sezonu. Jedan trofej već se našao u njegovim rukama, u Community Shieldu svladali su gradskog rivala Manchester City, a za novu sezonu priželjkuje osvajanje novih naslova.
U razgovoru za CNN World Sport branič Uniteda najavio je pohod na naslov u Ligi prvaka, obranu naslova u Premiershipu, a htio bi da zajedno sa suigračima stigne do kraja i u FA Kupu.
''Želim ponovno osvajati naslove. Glavni cilj su nam obrana naslova u Premiershipu i pokušaj osvajanja Lige prvaka, ali rado bih htio i osvojiti FA Kup. Očekivanja su uvijek velika,'' izjavio je Vidić.
''Ako želite igrati u Unitedu, morate biti željni trofeja. Morate biti uspješni, jer dolaze novi igrači i trebate se izboriti za svoje mjesto u sastavu. Još uvijek sam željan igre, trofeja, i stvarno sam sretan ovdje,'' nastavio je kapetan Uniteda.
Posebno se Vidić osvrnuo na očekivanja u FA Kupu ove sezone: ''Nisam još osvojio FA Kup, a to je trofej koji bih stvarno želio imati u svojim rukama.''
Naravno, srpski internacionalac očekuje kako će United ove sezone obraniti naslov najbolje engleske momčadi, a smatra kako će im najveći rivali biti City i Chelsea: ''Chelsea je uvijek tu, morate računati na njih zbog njihova iskustva. Imaju igrače koji su na okupu već nekoliko godina, poznaju se dobro i sigurno će biti 'gladni' da ponovno osvoje naslov prvaka.''
City je ponovno potpisao nekolicinu novih i dobrih igrača i ove sezone će biti snažniji nego ikad. Mislim da će nam oni biti najveći rivali ove sezone,'' osvrnuo se na potencijale gradskog rivala u borbi za naslov.
O očekivanjima Manchestera na početku sezone Vidić je izjavio: Samo se nadam kako ćemo i na početku sezone biti u formi, jer imamo težak raspored u prvih nekoliko tjedana. Ako ćemo biti dobri na terenu, očekujem i vjerujem kako ćemo obraniti naslov prvaka.''
Kapetan Manchester Uniteda Nemanja Vidić s nestrpljenjem očekuje novu premierligašku sezonu. Jedan trofej već se našao u njegovim rukama, u Community Shieldu svladali su gradskog rivala Manchester City, a za novu sezonu priželjkuje osvajanje novih naslova.
U razgovoru za CNN World Sport branič Uniteda najavio je pohod na naslov u Ligi prvaka, obranu naslova u Premiershipu, a htio bi da zajedno sa suigračima stigne do kraja i u FA Kupu.
''Želim ponovno osvajati naslove. Glavni cilj su nam obrana naslova u Premiershipu i pokušaj osvajanja Lige prvaka, ali rado bih htio i osvojiti FA Kup. Očekivanja su uvijek velika,'' izjavio je Vidić.
''Ako želite igrati u Unitedu, morate biti željni trofeja. Morate biti uspješni, jer dolaze novi igrači i trebate se izboriti za svoje mjesto u sastavu. Još uvijek sam željan igre, trofeja, i stvarno sam sretan ovdje,'' nastavio je kapetan Uniteda.
Posebno se Vidić osvrnuo na očekivanja u FA Kupu ove sezone: ''Nisam još osvojio FA Kup, a to je trofej koji bih stvarno želio imati u svojim rukama.''
Naravno, srpski internacionalac očekuje kako će United ove sezone obraniti naslov najbolje engleske momčadi, a smatra kako će im najveći rivali biti City i Chelsea: ''Chelsea je uvijek tu, morate računati na njih zbog njihova iskustva. Imaju igrače koji su na okupu već nekoliko godina, poznaju se dobro i sigurno će biti 'gladni' da ponovno osvoje naslov prvaka.''
City je ponovno potpisao nekolicinu novih i dobrih igrača i ove sezone će biti snažniji nego ikad. Mislim da će nam oni biti najveći rivali ove sezone,'' osvrnuo se na potencijale gradskog rivala u borbi za naslov.
O očekivanjima Manchestera na početku sezone Vidić je izjavio: Samo se nadam kako ćemo i na početku sezone biti u formi, jer imamo težak raspored u prvih nekoliko tjedana. Ako ćemo biti dobri na terenu, očekujem i vjerujem kako ćemo obraniti naslov prvaka.''
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- OleGunnarSolskjær20
- Kontakt:
Pozz svima ev ja se nakon dugo vremena odlucio regat..Pratim ovaj forum dugo vremena al se nisam htjeo regat zbog provokatora jer sam poznat kao osoba kratkih zivaca al nadam se da cu ostati smiren.
Inace navijam za Man.Utd 11-12 godina a poceo sam navijati zbog solskjaera...
Nadam se da cemo svi zajedno uzivati u novim pobjedama i titulama najboljeg kluba
Inace navijam za Man.Utd 11-12 godina a poceo sam navijati zbog solskjaera...
Nadam se da cemo svi zajedno uzivati u novim pobjedama i titulama najboljeg kluba
- Sir Matt
- Kontakt:
Ostani aktivan . Za provokatore sam ja zadužen tako da ne moraš brinut . Samo mi reci molim te , jel možda drkaš na Berbatova ? 

- OleGunnarSolskjær20
- Kontakt:
Berbatov mi je izuzetno drag igrac jest da nekad uspori napad al svejedno dobar igrac
- Sir Matt
- Kontakt:
Opa . Great minds think alike . 

- majestic24
- Kontakt:
Ji-Sung Park signs a new 2-year deal
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Thunderstruck
- Kontakt:
@OleGunnarSolskjær20 dobrodošao.
Park signs new contract
Ji-sung Park has signed a new contract which will see the South Korean stay at Old Trafford until at least the end of the 2012/13 season.
Što se tiče tekme u nedjelju, Fletcher, Valencia i Chicarito sigurno propuštaju. Fletch i Valencia će igrati u ponedjeljak za rezerve, dok Hernandez mora još oko 10-ak dana pauzirati.
Upitni su Carrick, Welbeck i Evra.
Navodno se Evra povrijedio protiv Cityja, tačno da ga je SAF izvadio petnaestak minuta prije kraja ali ja mislim da je to bilo samo da se Blancu zamažu oči da ne bi nastupio za reprezentaciju u prijateljskom meču. Evra nije pokazivao nikakve znake povrede a i kad je izlazio očigledno mu nije bilo jasno zašto ga vadi pa je i sam zbunjeno širio ruke.
Park signs new contract
Ji-sung Park has signed a new contract which will see the South Korean stay at Old Trafford until at least the end of the 2012/13 season.
Što se tiče tekme u nedjelju, Fletcher, Valencia i Chicarito sigurno propuštaju. Fletch i Valencia će igrati u ponedjeljak za rezerve, dok Hernandez mora još oko 10-ak dana pauzirati.
Upitni su Carrick, Welbeck i Evra.
Navodno se Evra povrijedio protiv Cityja, tačno da ga je SAF izvadio petnaestak minuta prije kraja ali ja mislim da je to bilo samo da se Blancu zamažu oči da ne bi nastupio za reprezentaciju u prijateljskom meču. Evra nije pokazivao nikakve znake povrede a i kad je izlazio očigledno mu nije bilo jasno zašto ga vadi pa je i sam zbunjeno širio ruke.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.