to je vrijeme njegovog tugovanja za barcom, eto mu barca ebala ga onaColo Colo je napisao/la:Realno gledajući u zadnje dvije godine forma Fabregasa je u padu,mislim da se neće biti problem za Arsenal njegov odlazak.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
GK - Szczesny, Fabianski, Mannone
RB - Sagna, Jenkinson
LB - Gibbs, Traore
CB - Vermaelen, Koscielny, Djourou, Squillaci,
DM - Song, Frimpong
CM - Wilshere, Ramsey, Diaby, Rosicky,
LW - Arshavin, Gervinho, Ryo
RW - Walcott, NEW RW, Chamberlain
CF - RVP, Chamakh,
To nam je ekipa ako odu Fabregas, Nasri, Eboue,Bendtner i Almunia.
RB - Sagna, Jenkinson
LB - Gibbs, Traore
CB - Vermaelen, Koscielny, Djourou, Squillaci,
DM - Song, Frimpong
CM - Wilshere, Ramsey, Diaby, Rosicky,
LW - Arshavin, Gervinho, Ryo
RW - Walcott, NEW RW, Chamberlain
CF - RVP, Chamakh,
To nam je ekipa ako odu Fabregas, Nasri, Eboue,Bendtner i Almunia.
Morat će se načekati da Xavi ode penzijucala je napisao/la:to je vrijeme njegovog tugovanja za barcom, eto mu barca ebala ga onaColo Colo je napisao/la:Realno gledajući u zadnje dvije godine forma Fabregasa je u padu,mislim da se neće biti problem za Arsenal njegov odlazak.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
- Megamon
- Kontakt:
http://www.fanatix.com/news/arsenal-boo ... -hint-146/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
http://www.skysports.com/video/inline/0 ... 35,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Preview Newcastle-Arsenal
Preview Newcastle-Arsenal
Celik!3,2,2.
- Megamon
- Kontakt:
Wenger izjavio da mu ne treba stoper
.Koji parmak 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Gdje je to izjavio? Ako je Kicker, mislim da je to onda stara vjest.Megamon je napisao/la:Wenger izjavio da mu ne treba stoper.Koji parmak
- armin arsenalovac
- Kontakt:
e gdje li si to procitao kad je 100 puta rekao da je u potrazi za stoperom !!Megamon je napisao/la:Wenger izjavio da mu ne treba stoper.Koji parmak
- Megamon
- Kontakt:
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 47691.html" onclick="window.open(this.href);return false;armin arsenalovac je napisao/la:e gdje li si to procitao kad je 100 puta rekao da je u potrazi za stoperom !!Megamon je napisao/la:Wenger izjavio da mu ne treba stoper.Koji parmak
- armin arsenalovac
- Kontakt:
ma 100 puta je rekao da trazi stopera,ovo je lazna informacija !!Megamon je napisao/la:http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 47691.html" onclick="window.open(this.href);return false;armin arsenalovac je napisao/la:e gdje li si to procitao kad je 100 puta rekao da je u potrazi za stoperom !!Megamon je napisao/la:Wenger izjavio da mu ne treba stoper.Koji parmak
Ma gluposti, cuj nije u potrazi za defenzivcem. A to sto je Evertonu poslao ponudu za Jagielku, pa zanimanje za Cahila, Dana??Megamon je napisao/la:http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 47691.html" onclick="window.open(this.href);return false;armin arsenalovac je napisao/la:e gdje li si to procitao kad je 100 puta rekao da je u potrazi za stoperom !!Megamon je napisao/la:Wenger izjavio da mu ne treba stoper.Koji parmak
hahaha pazite komentara koji sam uporavo procitao na jednom forumu:
Arsenal isnt a good looking guy who gets the best pussy ANYMORE!

Arsenal isnt a good looking guy who gets the best pussy ANYMORE!
kolko god da fabregas zelio ici u barcu i koliko god njegova forma bila u padu,boljeg veznjaka od njega za te pare Arsenal ne moze naci !veliki ce to biti gubitak.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Sad ce paja napisati ako vec nije napisao da je Fabregas najslabija karika u timu, da vodja zna sta radi, da vodja pametno posluje, da su to basnoslovni novci, da su i dalje dominantni, da je ovo najbolji potez sto se mogao napraviti, da ce nekakav wilshir biti 10x bolji od fabregasa i slicno... 
nema potpisa
hahaha koliko je Paja bitna karika ovog foruma, kad ga stalno spominju. A ko fol ne podnose ga 
Čuj nekakav Wilshere...očigledno ga nisi gledao u više od jedne utakmice čim kažeš nekakav. 
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nemoj tako kod njih ti igraju takvi igraci da su igraci kvaliteta Wilshere-a jednostavno bezveze...Bosco je napisao/la:Čuj nekakav Wilshere...očigledno ga nisi gledao u više od jedne utakmice čim kažeš nekakav.
Celik!3,2,2.
Koliko me nervira "VELIKI" VODJA sa ovim svojim odlukama(imam dojam kao da ih moljaka na ostanak) o buducnosti Nasria i Fabregasa,neznam sta se tu ima odlucivat(kad je sve jasno) ako su igraci nezadovoljni i nece da igraju za Arsenal(treba ih otjerat u tri,ma sta u tri u sto P.M. i uzet pare,a zamjene ce se naci),Arsenal je bio i prije njih bice i poslje njih,a to moljakanje od strane Wengera narusava ugled Arsenala(bar meni pao u ocima,a vidim da nisam jedini).
Nisu mi ni jasni neki navijaci Arsenala to jest oni koji zele da ovaj dvojac ostane,sta ih zalite kad oni hoce,zele da idu iz kluba,a takvi(mislima u drugom klubu,bez prave zelje da se bore za Arsenal) sigurno nece puno pomoci Arsenalu samo ce unositi nemir u svlacionici koji ce se prenositi i na druge igrace,a njihove kvalitete sigurno nece doci do punog izrazaja sto nepomaze ni njima,a ni Arsenalu.
Siguran sam da ce prodavanje ovog dvojca(uz dobre pare(oko 55-65 mil).,naravno) biti jedan od boljih poteza kluba mozda je "VELIKI" VODJA ovo trebao uraditi puno ranije(na samom pocetku prjelaznog roka) da se na vrjeme nadu zamjene koje hoce i zele da budu dio Arsenala i da se ljepo uklope tako da ce ovaj potez doci sa zakasnjenjem al opet smatram da bi taj potez bio ispravan.
Nisu mi ni jasni neki navijaci Arsenala to jest oni koji zele da ovaj dvojac ostane,sta ih zalite kad oni hoce,zele da idu iz kluba,a takvi(mislima u drugom klubu,bez prave zelje da se bore za Arsenal) sigurno nece puno pomoci Arsenalu samo ce unositi nemir u svlacionici koji ce se prenositi i na druge igrace,a njihove kvalitete sigurno nece doci do punog izrazaja sto nepomaze ni njima,a ni Arsenalu.
Siguran sam da ce prodavanje ovog dvojca(uz dobre pare(oko 55-65 mil).,naravno) biti jedan od boljih poteza kluba mozda je "VELIKI" VODJA ovo trebao uraditi puno ranije(na samom pocetku prjelaznog roka) da se na vrjeme nadu zamjene koje hoce i zele da budu dio Arsenala i da se ljepo uklope tako da ce ovaj potez doci sa zakasnjenjem al opet smatram da bi taj potez bio ispravan.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
- armin arsenalovac
- Kontakt:
SVAKA CASTlfc.tz je napisao/la:Koliko me nervira "VELIKI" VODJA sa ovim svojim odlukama(imam dojam kao da ih moljaka na ostanak) o buducnosti Nasria i Fabregasa,neznam sta se tu ima odlucivat(kad je sve jasno) ako su igraci nezadovoljni i nece da igraju za Arsenal(treba ih otjerat u tri,ma sta u tri u sto P.M. i uzet pare,a zamjene ce se naci),Arsenal je bio i prije njih bice i poslje njih,a to moljakanje od strane Wengera narusava ugled Arsenala(bar meni pao u ocima,a vidim da nisam jedini).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.