Dresovi su jedno veliko shitSaurman je napisao/la:Air Commodore je napisao/la:La segunda camiseta de la Champions es roja
ne...
![]()
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
koji je ovo k..Air Commodore je napisao/la:La segunda camiseta de la Champions es roja
ne...

ser del barça es el millor que hi ha !
Budala je ko je u ovo povjerovo... Kakve veze crvena ima s Real Maridom? 
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
- anonymousHD
- Kontakt:
A kakve je prošle godine veze imala ljubičasta sa Real Madridom? Pa ovo su treći dresovi, nosiiti će ih možda jednom... I dresovi su isti kao i prošle godine samo crveni, i nisu ni sekunde loši, predobro će im stajati... 
- Air Commodore
- Kontakt:
anonymousHD je napisao/la:A kakve je prošle godine veze imala ljubičasta sa Real Madridom? Pa ovo su treći dresovi, nosiiti će ih možda jednom... I dresovi su isti kao i prošle godine samo crveni, i nisu ni sekunde loši, predobro će im stajati...
Ima ljubicasta veze..
- Air Commodore
- Kontakt:
Buyo: "Ganará el Real Madrid
5-0 en la ida y 1-3 en la vuelta"
Zadnja izmjena: Air Commodore, dana/u 11 avg 2011, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
- anonymousHD
- Kontakt:
A crvena nema, oke.. 
po ovome onda ima i crvenaAir Commodore je napisao/la:anonymousHD je napisao/la:A kakve je prošle godine veze imala ljubičasta sa Real Madridom? Pa ovo su treći dresovi, nosiiti će ih možda jednom... I dresovi su isti kao i prošle godine samo crveni, i nisu ni sekunde loši, predobro će im stajati...
Ima ljubicasta veze..
ser del barça es el millor que hi ha !
- Air Commodore
- Kontakt:
Znaci liga nece poceti

- čUVAR GRADA
- Kontakt:
uvijek sam volio istraživati, pa evo jedne analize koliko je kraljevski klub potrošio na pojačanja u zadnje 4 sezone(sa * su označena pojačanja u sezoni 2008-2009 kada još Perez nije postao predsjednik Real Madrida)
-C. Ronaldo 94 mil. eura
-Kaka 65.8
-Xabi Alonso 35.5
-Benzema 35
-Coentrao 30
-Di Maria 25
-Huntelaar 20 *
-Lass 20 *
-Albiol 15
-Ozil 15
-Khedira 14
-Van der Vaart 13 *
-Garay 10 *
-Pedro Leon 10
-Sahin 10
-Varane 10
-Carvalho 8
-De la Red 5 *
-Callejon 5
-Negredo 5
-Canales 4.5
-Granero 4
-Javi Garcia 4 *
-Arbeloa 4
TOTAL - 461.8 mil. eura
-C. Ronaldo 94 mil. eura
-Kaka 65.8
-Xabi Alonso 35.5
-Benzema 35
-Coentrao 30
-Di Maria 25
-Huntelaar 20 *
-Lass 20 *
-Albiol 15
-Ozil 15
-Khedira 14
-Van der Vaart 13 *
-Garay 10 *
-Pedro Leon 10
-Sahin 10
-Varane 10
-Carvalho 8
-De la Red 5 *
-Callejon 5
-Negredo 5
-Canales 4.5
-Granero 4
-Javi Garcia 4 *
-Arbeloa 4
TOTAL - 461.8 mil. eura
- Air Commodore
- Kontakt:
uvijek sam volio istraživati
Pa kad volis, mozes li da istražis koliko su zaradili na prodatim igracima tj. eto koliko je Madrid zaradio na C.Ronaldu?
Zarada od samog Ronalda je vec pola od cijene svih tih transfera, a uskoro ce pokriti i drugu polovinu.
Nego, "sutra" spektakl... .. ne mogu docekati.
Edit: pa ja sam kont'o da je u subotu, fuj....
Nego, "sutra" spektakl... .. ne mogu docekati.
Edit: pa ja sam kont'o da je u subotu, fuj....
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 12 avg 2011, 00:46, ukupno mijenjano 2 puta.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Bravo momcino! Trebao si staviti na taj spisak jos i Zidanea i Figa.čUVAR GRADA je napisao/la:uvijek sam volio istraživati, pa evo jedne analize koliko je kraljevski klub potrošio na pojačanja u zadnje 4 sezone(sa * su označena pojačanja u sezoni 2008-2009 kada još Perez nije postao predsjednik Real Madrida)
TOTAL - 461.8 mil. eura
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- čUVAR GRADA
- Kontakt:
Dobar sam i u pobijanju, na Ronaldu su već 4 puta više zaradili nego što su ga kupili, al bolje da ne istražujem zaradu o prodatim igračima (ove sezone ništa, lani=15-20, isto tako i prije, samo što su 2008 zaradili prodajom Robinha 42 i to je uglavnom to)Air Commodore je napisao/la:uvijek sam volio istraživati![]()
Pa kad volis, mozes li da istražis koliko su zaradili na prodatim igracima tj. eto koliko je Madrid zaradio na C.Ronaldu?
- Air Commodore
- Kontakt:
Samo Robinho
Znam Real Madrid nije klub koji zivi od prodaje svoji igraca ali je morao jer je decko umislio se..Uostalom evo ti nekih igraca koji su otisli posle Robinha..
Evo iz glave neke :
Arjen Robben
Wesley Sneijder
Cicinho
Baptista
Huntelaar
Soldado
V.Vart
Haman 100 milki
Znam Real Madrid nije klub koji zivi od prodaje svoji igraca ali je morao jer je decko umislio se..Uostalom evo ti nekih igraca koji su otisli posle Robinha..
Evo iz glave neke :
Arjen Robben
Wesley Sneijder
Cicinho
Baptista
Huntelaar
Soldado
V.Vart
Haman 100 milki
Zadnja izmjena: Air Commodore, dana/u 12 avg 2011, 00:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Jadan ti s takvom pamecu. Jesi kad cuo za Pedra Leona, Canalesa, Lassa, Gaga...?čUVAR GRADA je napisao/la:Dobar sam i u pobijanju, na Ronaldu su već 4 puta više zaradili nego što su ga kupili, al bolje da ne istražujem zaradu o prodatim igračima (ove sezone ništa, lani=15-20, isto tako i prije, samo što su 2008 zaradili prodajom Robinha 42 i to je uglavnom to)Air Commodore je napisao/la:uvijek sam volio istraživati![]()
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
- čUVAR GRADA
- Kontakt:
S obzirom koliko su odriješili kesu na ove igrače, malo su dobili zauzvrat, bolje se ne hvaliti. A Robinha sam isticao za sezonu 2008-2009 (jbg. neda mi se piskarati na više frontova a ne može svatko neke stvari skončati NHF)Air Commodore je napisao/la:Samo Robinho![]()
![]()
Evo iz glave neke :
Arjen Robben
Wesley Sneijder
Cicinho
Baptista
Huntelaar
Soldado
Samo pucajte
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
sto se Reala tice, odnosno transfera Reala, tu ste na gubitku od nekih 270 miliona u zadnje cetri goine, odnosno od sezone 2008/2009..a osvojili ste samo jedan trofej...malo je trofeja za toliko ulozene love...
u principu bilo je dosta losih transfera, slicno kao kod Barce...
u principu bilo je dosta losih transfera, slicno kao kod Barce...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- Air Commodore
- Kontakt:
Citas li sta sam napisao..S obzirom koliko su odriješili kesu na ove igrače, malo su dobili zauzvrat
Sve to ima svoju racunicu, R.Madrid je u 3 godine osv. samo 1 trofej.sto se Reala tice, odnosno transfera Reala, tu ste na gubitku od nekih 270 miliona u zadnje cetri goine, odnosno od sezone 2008/2009..a osvojili ste samo jedan trofej...malo je trofeja za toliko ulozene love...
u principu bilo je dosta losih transfera, slicno kao kod Barce..
Ali vidi cuda u sve 3 godine vladavine F.Pereza i njegovih ljudi imao je bolju ekonomsku racunicu (profit) od Barcelone...
Valjda to znas o ne..
Sam je Rossel pricao o tome, kako ih R.Madrid pobj. van terena..
Zadnja izmjena: Air Commodore, dana/u 12 avg 2011, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.
- čUVAR GRADA
- Kontakt:
Air Commodore je napisao/la:Citas li sta sam napisao..S obzirom koliko su odriješili kesu na ove igrače, malo su dobili zauzvrat
Sve to ima svoju racunicu, R.Madrid je u 3 godine osv. samo 1 trofej.sto se Reala tice, odnosno transfera Reala, tu ste na gubitku od nekih 270 miliona u zadnje cetri goine, odnosno od sezone 2008/2009..a osvojili ste samo jedan trofej...malo je trofeja za toliko ulozene love...
u principu bilo je dosta losih transfera, slicno kao kod Barce..
Ali vidi cuda u sve 3 godine vladavine F.Pereza i njegovih ljudi imao je bolju ekonomsku racunicu (profit) od Barcelone...
Valjda to znas o ne..
Zahvaljujući Perezu, koji vlastitim novcem i novcem svojih kolega dodatno puni blagajnu kraljevskog kluba. Sigurno znaš da spada medju 300 najbogatijih ljudi na svijetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

.jpg)