Naravno da koštaju, čak i ime sponzora moraš staviti na prsa....Saurman je napisao/la:Da trofeji koštaju to Roman Abramovič najbolje zna.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
blaugrana1899
- Kontakt:
ma **** 40 miliona za fabregasa to ce se za sezonu vrait kroz dresove to je najmanji problem takvi transferi se uvjek zavrse u plusu to je najmanji problem veci je problem kako ce se igra uskladit jer puno vrhunskih igraca je sad a ne moze se izvest 15 na teren
Ko kad će se vratiti kroz dresove. Još jedan neupućeni navijač Barcelone... onaj Paja je u pravu, svaka mu je zlatna....blaugrana1899 je napisao/la:ma **** 40 miliona za fabregasa to ce se za sezonu vrait kroz dresove
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ali ja stvarno ne znam kako navijaci Barse misle da su veci klub od Reala??Mozda jedino ova djeca koja prate fudbal zadnjih 5 god.Ja stvarno nemam nista protiv Barse a nisam navijac Reala,tako da ne mislite da nesto provociram...
Nije mi jasno kako mozete pricat nesto a Real za Barsu GIGANT...Ljudi uzeli 31 titulu a Barsa 21,halo nidje veze...
Real uzeo 9 puta LP a Barsa 4,halo nidje veze opet
...Takodje medjusobni duel na strani Reala 
I Barsa je veliki klub ali moje misljenje i vecene ljudi da je Real veci od Barse...
Jojj sace me napast

Nije mi jasno kako mozete pricat nesto a Real za Barsu GIGANT...Ljudi uzeli 31 titulu a Barsa 21,halo nidje veze...
Real uzeo 9 puta LP a Barsa 4,halo nidje veze opet
I Barsa je veliki klub ali moje misljenje i vecene ljudi da je Real veci od Barse...
Jojj sace me napast
INTER SIAMO NOI ! ! !
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
a evo sad malo gledam po transfermarktu, ni Arsenal sto se transfera tice nije poslovo u plusu, oni su na gubitku nekih 10-ak miliona, istina to je 12x manja cifra od Barcine, al Barca osvaja trofeje a ovi nista...
dok Bayern je u gubitku nekih 70-ak miliona mada su i oni tanki sa trofejima...
definitvno nema danas veceg kluba koji posluje u plusu...
al u svakom slucaju omjer ulozenog i dobijenog kod Barce je moze se reci solidan za razliku od ostalih klubova...iako je mogo biti jos bolji da nismo kupovali igrace poput Henriquea, Caceresa, Cigrinskog, Hleba i ostalih...
al u svakom slucaju omjer ulozenog i dobijenog kod Barce je moze se reci solidan za razliku od ostalih klubova...iako je mogo biti jos bolji da nismo kupovali igrace poput Henriquea, Caceresa, Cigrinskog, Hleba i ostalih...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ZELJO DO GROBA je napisao/la:a evo sad malo gledam po transfermarktu, ni Arsenal sto se transfera tice nije poslovo u plusu, oni su na gubitku nekih 10-ak miliona, istina to je 12x manja cifra od Barcine, al Barca osvaja trofeje a ovi nista...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Da imalo pratis to stanje duga znamo za koliko je on pao, pa tako ovo tvoje "vec" je malo smijesno, ocigledno je da pokusavas samo biti pametantrebevic je napisao/la:Ja sam napisao koliko su potrosili. Sto se tice zarade, Barca svake godine posluje u debelom minusu kao i svi veci klubovi Evrope osim Arsenala i Bayerna.Scof1eld je napisao/la:fakat jarane... koliko ono real dade u jednoj sezoni ? 80% od ove barcine cifre![]()
![]()
btw city ne prodaje igrace.. tj prodaje po 5x nizoj nego sto plate dok malo pogledaj koliko je barca zaradila prodajom
Cinjenica je da imaju najbolju skolu fudbala , a da to slabo koriste i uvaljuju se u minus koji vec sada iznosi oko 370m miliona eura!
Mes Que Un Club
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ne kontam sta je smjesno,Saurman je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:a evo sad malo gledam po transfermarktu, ni Arsenal sto se transfera tice nije poslovo u plusu, oni su na gubitku nekih 10-ak miliona, istina to je 12x manja cifra od Barcine, al Barca osvaja trofeje a ovi nista...
ovo u vezi Bayerna se odnosi samo na transfere,
70 miliona je guitak Bayerna sto se tice kupovine i prodaje igraca, a ostali dugovi, odnosno da li Bayern ima ili nema doguova ja ne znam...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- čUVAR GRADA
- Kontakt:
cesc4official Cesc Fàbregas Soler
Just got my new blackberry bold 9900. Its amazing!!!
Ja odje patim a on kupuje blackberry
Da više ne idemo u offtopic par onako zanimljivh podataka- Bayern Munchen : Vrijednost 1 (milijuna $) 1,110 $ / Dug(%) 0 / Godišnji prihodi (u mil. $) 465 mil / Stvarni prihod3(u mil. $) 59 mil end of story.ZELJO DO GROBA je napisao/la:ne kontam sta je smjesno,Saurman je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:a evo sad malo gledam po transfermarktu, ni Arsenal sto se transfera tice nije poslovo u plusu, oni su na gubitku nekih 10-ak miliona, istina to je 12x manja cifra od Barcine, al Barca osvaja trofeje a ovi nista...
ovo u vezi Bayerna se odnosi samo na transfere,
70 miliona je guitak Bayerna sto se tice kupovine i prodaje igraca, a ostali dugovi, odnosno da li Bayern ima ili nema doguova ja ne znam...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pa ne govorim ja za to...sve OK sto se toga tice...govorim ti da oni daju vise love na igrace koje kupuju nego sto dobiju za igrace koje prodaju...
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Dug Barce je bio oko 450 miliona, spustili su ga na 370 tako sto su prodali arapima za 150 miliona eura ono sto nisu u citavoj historiji postojanja kluba. Pa tako kad sljedeci put budes pominjao seike i njihov novac...amertiger je napisao/la:Da imalo pratis to stanje duga znamo za koliko je on pao, pa tako ovo tvoje "vec" je malo smijesno, ocigledno je da pokusavas samo biti pametantrebevic je napisao/la:Ja sam napisao koliko su potrosili. Sto se tice zarade, Barca svake godine posluje u debelom minusu kao i svi veci klubovi Evrope osim Arsenala i Bayerna.Scof1eld je napisao/la:fakat jarane... koliko ono real dade u jednoj sezoni ? 80% od ove barcine cifre![]()
![]()
btw city ne prodaje igrace.. tj prodaje po 5x nizoj nego sto plate dok malo pogledaj koliko je barca zaradila prodajom
Cinjenica je da imaju najbolju skolu fudbala , a da to slabo koriste i uvaljuju se u minus koji vec sada iznosi oko 370m miliona eura!
Ovo su cinjenice balavac!
-
Elmar78430
- Kontakt:
Fabregas presao?
A onda ga neki tim retweeto i napis'o:čUVAR GRADA je napisao/la:cesc4official Cesc Fàbregas Soler
@piersmorgan Does it auto-spell 'Captain leaving his ship'?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Neko bi trebao otvoriti temu o predstojecem superkupu.
Ne mogu vjerovati koliko gluposti je napisano u prethodne dvije stranice...
...
Al stvarno - nigdje skoro nista vezano za Barcelonu. Sad se i o Chelziju pocelo pisatenobarca je napisao/la:Ne mogu vjerovati koliko gluposti je napisano u prethodne dvije stranice......
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Izgleda da nemaju pametnijeg posla nego nama dosadjivati s brojkama o dugovima i sl glupostima...Kao da paru idu iz njhovog dzepa..bparena je napisao/la:Al stvarno - nigdje skoro nista vezano za Barcelonu. Sad se i o Chelziju pocelo pisatenobarca je napisao/la:Ne mogu vjerovati koliko gluposti je napisano u prethodne dvije stranice......
Pedro pokrenuo svoj oficijelni website
http://www.pedro17.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.pedro17.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- JuveSissoko
- Kontakt:
neko proda marketinsko "mjesto" za 150 miliona stranom sponzoru ili ti investitoru, a neko cijelu klub proda strancu da bi osvojio ista, to dvoje je neuopredivo.trebevic je napisao/la: Dug Barce je bio oko 450 miliona, spustili su ga na 370 tako sto su prodali arapima za 150 miliona eura ono sto nisu u citavoj historiji postojanja kluba. Pa tako kad sljedeci put budes pominjao seike i njihov novac...
Ovo su cinjenice balavac!
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 4 gosta.