Sidje legendo, sta se radi?legenda reala je napisao/la:oj evo tanzlana ,đesi ba šta ima kako ide![]()
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/ph ... 5_460s.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderator/ica: insider
Sidje legendo, sta se radi?legenda reala je napisao/la:oj evo tanzlana ,đesi ba šta ima kako ide![]()
jel to Mia Secerovic sara po ziduT-MAC je napisao/la:pocele me cure ganjat..tooooooooooooooo
vidite sta mi jedna stavi na zid na fejs![]()
[youtube][/youtube]
ma ništa ba ,evo čekam sehur ,kod tebe ,trebali smo i nena zvati da zajedno čekamotanzla je napisao/la:Sidje legendo, sta se radi?legenda reala je napisao/la:oj evo tanzlana ,đesi ba šta ima kako ide![]()
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/ph ... 5_460s.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
legenda reala je napisao/la:Šta je ovo nigdje žive duše ,pa dječice niste zar zaspali nije još škola počela![]()
![]()
mali Sarajlijica ti si mi jedina nada ,da se družimo do sehura![]()
Ima i onih koji misle ocistiti godinulegenda reala je napisao/la:Šta je ovo nigdje žive duše ,pa dječice niste zar zaspali nije još škola počela![]()
ma svaka vama čast ,ali ja ne mogu bez malog Sarajlijice ,on je vamo moj čovjek Istočnjakalacious je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Šta je ovo nigdje žive duše ,pa dječice niste zar zaspali nije još škola počela![]()
![]()
mali Sarajlijica ti si mi jedina nada ,da se družimo do sehura![]()
Im nas jos,nije @Samo FKS budan..
nadam se da ti nisi jedan od njihEmir ZENICA je napisao/la:Ima i onih koji misle ocistiti godinulegenda reala je napisao/la:Šta je ovo nigdje žive duše ,pa dječice niste zar zaspali nije još škola počela![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma nisam al etolegenda reala je napisao/la: nadam se da ti nisi jedan od njih![]()
![]()
drago mi je ,nisam ni jaEmir ZENICA je napisao/la:Ma nisam al etolegenda reala je napisao/la: nadam se da ti nisi jedan od njih![]()
![]()
![]()
hej mogo si pravo vamo ostati ,da treniraš djecu ,da ih podučiš toj plemenitoj igrineno#4 je napisao/la:Legenda, ako navratim u septembar kod ove jedne drugarice u Gorazde, ostavis mi broj da popijemo kafu![]()
![]()
![]()
Da te uzivo poducim osnovama plemenite kosarkaske igre![]()
Profesor je napisao/la:Nego ljudi sta cemo za sehura?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.