PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- samir_tm87
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
imal ikakav nacin da se nekako nastima master liga da se igra..osvojio sam sa burazerom sve one trofeje pa jos ovi iz master lige ostali 
Dobre 4 pripremne utakmice protiv Benficejasko_juve je napisao/la:ajd za 5 minuta..eu2..jasko_juve..123S-Y-L-A-R je napisao/la:Haj napravi,nisam dugo poigraojasko_juve je napisao/la:hocel ko prijatelji moji????
Raduje cinjenica da je moja glavna uzdanica Beckford u top formi sa 7 golova iz 4 utakmice(o ona 2 ne treba trosit rijeci bila su fenomenalna
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =44&t=5110
@alocious, jel ovo još jedan od tvojih brojnih ne dovršenih poslova ili planiraš nastaviti sa ovim, da znam, ako ne planiraš da brišem topic?
@alocious, jel ovo još jedan od tvojih brojnih ne dovršenih poslova ili planiraš nastaviti sa ovim, da znam, ako ne planiraš da brišem topic?
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
juventus 0244 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... =44&t=5110
Jrane..sta da pisem..kad raja neigra nikakve turnire...to ce bit pravo tek kad pocne liga
Udure, pitam, jer znam da si do sad imao mnogo propali projekata ovdjealacious je napisao/la:Jrane..sta da pisem..kad raja neigra nikakve turnire...to ce bit pravo tek kad pocne liga![]()
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
jasko_juve
- Kontakt:
dr.van nostrand je napisao/la:ima li ko za friendly?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
kojih??
im'o onaj kao menager...al' sam se precijenio..jednostavno nisam mog'o gledat svaki dan 20 utakmica na pesu,a da neigram

im'o onaj kao menager...al' sam se precijenio..jednostavno nisam mog'o gledat svaki dan 20 utakmica na pesu,a da neigram
dao si sam sebi odgovor
!
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Dajte pomozite oko PES-a.... Od neki dan mi se pojavljivao crni ekran i ponekad ono izbaci me i bude ono
Edit: Uspio sam da ga pokrenem kad sam ubacio CD i "refreshao" crack....
....I neki dan sam pokušao više puta da ga pokrenem i tu poruku mi je konstantno izbacivalo to tako da ga nisam uspio pokrenuti.... Reinstaliram ga, poskidam patch i ostale dodatke, samo par stadiona.... Jest da sam maloprije pokušavao sa onim programom Virtual Joystick nešto na tastaturi, ali ok.... Bez patcha sam ga uspio pokrenuti, ali nije htjelo ući u ono Deemaz 6 online jer nisam imao patcha.... Jučer skinuo patch, odigrao jednu utakmicu i isključio.... Danas sam nešto čačkao oko kontrola sa gore pomenutim programom, ali vratio sam se kasnije na stare kontrole jer skoro sve što bih kliknuo otvaralo mi je chat, na kraju mi je opet izbacilo ovo"PES 6 has stopped working!"
.... Sad neke još stadione poskidao, i da uđem kad opet ista poruka kao i neki dan...."PES 6 has stopped working!"
Edit: Uspio sam da ga pokrenem kad sam ubacio CD i "refreshao" crack....
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:

Ponovo sam dvaput refreshovao crack i uključio da odigram, ušao u online i nekako mi je grafika skroz čudna, evo vidite i sliku, sve je nekako grubo, i imena kod igrača nisu ovakva bila Salihović nego Salihovic itd.... Igrao sam sa Hoffenheimom (N.E.C Nijemegenom) protiv jačeg kluba i vodio sam 3-0 na poluvremenu mada je i Arsenal imao svojih šansi i na poluvremenu crni ekran opet.... Dresovi su bili stari itd.... Vidio sam da nije instaliran kitserver, ponovo sam ubacio crack sa CD-a i instalirao kitserver, da uključim i izbaci mi ovu poruku opet
Nezz je li ovo do PES-a jer mi ovako izbacuje nekad i Mozilla više prije, sad rijetko i Chrome mi pada često...."PES 6 has stopped working!"
Edit: Evo uspjelo je i više slika nije gruba....
@desimal
hvala druze
hvala druze
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
..pridruzujem se cestitkama

- Unforgotten
- Kontakt:
Sretan 
Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
hvala drugovi
!
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Sretno i od mene sa malim zakasnjenjemjuventus 0244 je napisao/la:hvala drugovi!
41.21.1.
Hvala i tebe takodjer sretan rodjendan i sve najboljeS-Y-L-A-R je napisao/la:Sretno i od mene sa malim zakasnjenjem
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
jasko_juve
- Kontakt:
mogli smo turnir kakav napravit??? pa da igramo veceras,a??
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
jasko_juve
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.