Znaci jedan igrac da ima 30.000 platu a ostalim da ne prelazi 5 milja kako je sad stanje

To je bas dobro za ekipu nema dalje

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Adilović je mašinerija , hvala vam !Srce_Tebi je napisao/la:Sta je ??? Vec ste primjetili koliki je kloc taj cuveni Adilovic
Pile87 , njegove informacije su 99% tačne uvijek!Gluposti je napisao/la:Cuj ovo Muslimovic u Zelji pa ovo je nesto bas smijesno al dvno je prosao 1. april pa nema svoju tezinu ova vijest. Ali sad realno pa kako da ge Zeljo privoli da dodje u ovaj klub kakva god bila velicina u BIH u evropskim okvirima smo kanta za nabijanje(nazalost pokazali nam Jevreji) on je razarac da dodje u saban ligu mi se granici sa ludoscu, jer ovaj covjek je zabijao u Italiji u Grckoj gdje nije bas jednostavno dati go. Svakako bih skako od srece kad bi se ostvarilo mada mislim da nema sanse. Nasa liga moze samo napredovati da se nasi igraci pocnu vracati da zavrse svoje karijere u nasim klubovima kad bi Zlatan dosao to bi bilo prvorazredna senzacija u rangu pobjede Dodiga nad Nadalom.
Vala da je i Pijetao87 dzaba mu.ragazzidelsud1987 je napisao/la:Pile87 , njegove informacije su 99% tačne uvijek!Gluposti je napisao/la:Cuj ovo Muslimovic u Zelji pa ovo je nesto bas smijesno al dvno je prosao 1. april pa nema svoju tezinu ova vijest. Ali sad realno pa kako da ge Zeljo privoli da dodje u ovaj klub kakva god bila velicina u BIH u evropskim okvirima smo kanta za nabijanje(nazalost pokazali nam Jevreji) on je razarac da dodje u saban ligu mi se granici sa ludoscu, jer ovaj covjek je zabijao u Italiji u Grckoj gdje nije bas jednostavno dati go. Svakako bih skako od srece kad bi se ostvarilo mada mislim da nema sanse. Nasa liga moze samo napredovati da se nasi igraci pocnu vracati da zavrse svoje karijere u nasim klubovima kad bi Zlatan dosao to bi bilo prvorazredna senzacija u rangu pobjede Dodiga nad Nadalom.
Nek si im rekao, Mr. Railroad... a sta mislis kako bi Cesi Piletu dali ime?Sarajlijc@ je napisao/la:Vala da je i Pijetao87 dzaba mu.ragazzidelsud1987 je napisao/la:Pile87 , njegove informacije su 99% tačne uvijek!Gluposti je napisao/la:Cuj ovo Muslimovic u Zelji pa ovo je nesto bas smijesno al dvno je prosao 1. april pa nema svoju tezinu ova vijest. Ali sad realno pa kako da ge Zeljo privoli da dodje u ovaj klub kakva god bila velicina u BIH u evropskim okvirima smo kanta za nabijanje(nazalost pokazali nam Jevreji) on je razarac da dodje u saban ligu mi se granici sa ludoscu, jer ovaj covjek je zabijao u Italiji u Grckoj gdje nije bas jednostavno dati go. Svakako bih skako od srece kad bi se ostvarilo mada mislim da nema sanse. Nasa liga moze samo napredovati da se nasi igraci pocnu vracati da zavrse svoje karijere u nasim klubovima kad bi Zlatan dosao to bi bilo prvorazredna senzacija u rangu pobjede Dodiga nad Nadalom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.