Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
boccaccio
-
Kontakt:
Pile nigdje nije rekao da ce Muslimovic biti moguce pojacanje,on je rekao da ce mozda trenirati s nasima,a onda je rekao da bi vrijedilo pokusati

,nemojte izvrtati covjekove rijeci,mislim svi bi mi pokusali

,i ja bi pokusao,ali realno je da smo mi u dometu dovodjenja igraca poput Adilovica a ne Muslimovica
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
pile87
-
Kontakt:
boccaccio je napisao/la:Pile nigdje nije rekao da ce Muslimovic biti moguce pojacanje,on je rekao da ce mozda trenirati s nasima,a onda je rekao da bi vrijedilo pokusati

,i ja bi pokusao,ali realno je da smo mi u dometu dovodjenja igraca poput Adilovica a ne Muslimovica
Upravo to nije post sa nekakvom zackoljicom niti sta krije u sebi, situacija je takva da ce MOZDA trenirati sa nama, radi odrzavanja forme jer nema klub a ako nas sreca pogleda treba probati jer ne vjerujem da je njemu draze nemati klub nego negdje odigrat sezonu.A i jedini smo klub u BiH koji mu moze nesto i ponuditi osim neredovnih plata.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
Baja_Zvjerka
-
Kontakt:
Postao/la Baja_Zvjerka » 12 avg 2011, 09:07
Ma nema nista od toga.. I da ga pozovemo kod sebe, dao bi mu Mamic (cisto primjera radi) duplo vise nego mi i naravno otisao bi tamo.. Svi znaju da je on slobodan igrac, i sigurno je i imao do sad nekih ponuda, ali dok ne odvaga gdje bi otisao mozda bude trenirao sa Zeljom i to je sve..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
ellaxaz
-
Kontakt:
pile87 je napisao/la:boccaccio je napisao/la:Pile nigdje nije rekao da ce Muslimovic biti moguce pojacanje,on je rekao da ce mozda trenirati s nasima,a onda je rekao da bi vrijedilo pokusati

Upravo to nije post sa nekakvom zackoljicom niti sta krije u sebi, situacija je takva da ce MOZDA trenirati sa nama, radi odrzavanja forme jer nema klub a ako nas sreca pogleda treba probati jer ne vjerujem da je njemu draze nemati klub nego negdje odigrat sezonu.A i jedini smo klub u BiH koji mu moze nesto i ponuditi osim neredovnih plata.
Ma sve je to u redu, samo da nam se Olimpick ne umiješa.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
-
pile87
-
Kontakt:
ellaxaz je napisao/la:Ma sve je to u redu, samo da nam se Olimpick ne umiješa.
Oni nek podjele plate koje su vec duzni ...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
tm87gigo
-
Kontakt:
MA TO SU SAMOTRENINZI MISLIM DA NEMA NISTA OD TOGA, ALI ETO LIJEPO ZVUCI, JEL SE STA URADILO NA JUGU OD ULJEPSAVANJA, KAKO JE BILO RIJECI DA CE BITI.
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
-
user_name
-
Kontakt:
Hajde eto fino smo se sinoc prepustili fantaziranju i hajmo se svi onako kolektivno vratiti u realnost i normalu..
Potvrda da Muslimovic zaista pocinje trenirati sa nama iz bilo kojih razloga bila bi zaista lijepa vijest sama za sebe jer je to jos jedan dokaz da je kvaltet i ozbiljnost u radu prepoznata i podrzana samim tim sto jedan igrac evropskog kvaliteta odabira bas nas da trenira sa nasom ekipom i to je veoma pohvalna stvar na koju mozemo svi zajedno biti ponosni ukoliko se informacija pokaze tacnom.
Sto se tice Muslimovica vjerujem da ima dosta ponuda ali isto tako mislim da ima i svoje uslove kojih se drzi i vjerujem da je to osnovni razlog zbog kojeg on vec do sada nije potpisao ni za jedan klub.
Tesko i skoro da je neostavrivo da on potpise za nas jer siguran sam da ima bar dvije bolje ponude nego sto mu mi mozemo pruziti i sve je do njega i njegovih prioriteta u zivotu...da li mu je draze potpisati za jedan osrednji evropski ili evropski drugoligaski klub bez ikakvih ambicija u pogledu evropskih takmicenja kao i pozicije u ligi u kojoj obitava sa nesto vecom platom koju mu mi mozemo ponuditi ili da ostane sa nama sa manjom platom,finasijama i pomogne u ostvarenju nasih ideala koji su sigurno okrenuti u najmanju ruku igranjem u evropi...trideset mu je godina i kao klasicni spic moze odraditi najvise jos sezonu ili dvije i moje skromno misljenje je da bi trebao ostati u okvirima nase drzave napraviti legendaran potez koji bi ostao zapamcen kao senzacija i trasa ostalim igracima koji zavrsavaju karijere i postaju igracke legende na prostorima u kojim su se rodili,odrasli i ostali upamceni sto u evropi nikada nece uspjeti jer se gore tretiraju samo potrosni materijal,iskoristi i baci bez ikakvih emocija..!!
-
RagazziDelSud
-
Kontakt:
Postao/la RagazziDelSud » 12 avg 2011, 10:18
Danas (petak) idu i zadnji radovi, a počinje u 9 ujutro...
Radit će se:
- farbanje reflektora
- farbanje WC-a
- nastavak radova na maltrisanju zida
- farbanje zida...
Zbog svega toga fakat treba više od 5-6 ljudi koji dolaze svaki dan, a ima dosta raje besposlena... Evo sutra se mogu realno svi uključiti da se ovo završi da nam svima lijepo izgleda... Potrebni i dalje ljudi koji znaju oko malterisanja...
preuzeto sa (
http://www.themaniacs.org" onclick="window.open(this.href);return false;).

Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
-
zizinjo
-
Kontakt:
ŠTETA ŠTO ONAJ WOLFSBURG DOVEDE SALIHAMIDŽIĆA VALJO BI PRAVO
-
nick
-
Kontakt:
zizinjo je napisao/la:ŠTETA ŠTO ONAJ WOLFSBURG DOVEDE SALIHAMIDŽIĆA VALJO BI PRAVO
mrni je najgore pao povratak rikelmea u Bocu juniors, sta bi on sa zebom na sredini radio
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
nookey
-
Kontakt:
RagazziDelSud je napisao/la:Danas (petak) idu i zadnji radovi, a počinje u 9 ujutro...
Radit će se:
- farbanje reflektora
- farbanje WC-a
- farbanje zida...
Zbog svega toga fakat treba više od 5-6 ljudi koji dolaze svaki dan, a ima dosta raje besposlena... Evo sutra se mogu realno svi uključiti da se ovo završi da nam svima lijepo izgleda... Potrebni i dalje ljudi koji znaju oko malterisanja...
preuzeto sa (

Ja bih došao ali radim do pola 5
ali stvarno treba pomoći ko god može, da se bar malo sredi stadion, pa majka mu stara naš je kakav je god...
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
-
legenda79
-
Kontakt:
RagazziDelSud je napisao/la:Danas (petak) idu i zadnji radovi, a počinje u 9 ujutro...
Radit će se:
- farbanje reflektora
- farbanje WC-a
- farbanje zida...
preuzeto sa (

Teško da farbanje reflektora moze obaviti bilo ko od amatera koji se ne bave tim poslovima pogotovo poslovima na visinama..to je malo opasno za ljude koji nisu u toj struci pa tako mislim da tu vrstu posla ukoliko se zaista ima namjera uraditi treba angazovati firmu koja je osposobljena za izvodjenje takvih vrsta radova..bilo bi odradjeno u kratkom roku kao i dosta profesionalnije siguran sam...
-
arbitar
-
Kontakt:
legenda79 je napisao/la:RagazziDelSud je napisao/la:Danas (petak) idu i zadnji radovi, a počinje u 9 ujutro...
Radit će se:
- farbanje reflektora
- farbanje WC-a
- farbanje zida...
preuzeto sa (

Teško da farbanje reflektora moze obaviti bilo ko od amatera koji se ne bave tim poslovima pogotovo poslovima na visinama..to je malo opasno za ljude koji nisu u toj struci pa tako mislim da tu vrstu posla ukoliko se zaista ima namjera uraditi treba angazovati firmu koja je osposobljena za izvodjenje takvih vrsta radova..bilo bi odradjeno u kratkom roku kao i dosta profesionalnije siguran sam...
mislim da ce farbati samo donji dio stubova, nije niko budala da se spusta s konopcem niz reflektore i farba ono, a nema ni para za takvo sto
-
Bianconeri1988
-
Kontakt:
Postao/la Bianconeri1988 » 12 avg 2011, 12:40
Pa normalno da se neće farbati čitavi reflektori
Samo onih prvih par metara...
Nego ima li šta za Muslimovića!?

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
tm87gigo
-
Kontakt:
Bianconeri1988 je napisao/la:Pa normalno da se neće farbati čitavi reflektori
Samo onih prvih par metara...
Nego ima li šta za Muslimovića!?

Ma farbaju citave refletore, eno dvojica vise na uzetu hahahahahha
-
ellaxaz
-
Kontakt:
nookey je napisao/la:RagazziDelSud je napisao/la:Danas (petak) idu i zadnji radovi, a počinje u 9 ujutro...
Radit će se:
- farbanje reflektora
- farbanje WC-a
- farbanje zida...
preuzeto sa (

Ja bih došao ali radim do pola 5
ali stvarno treba pomoći ko god može, da se bar malo sredi stadion, pa majka mu stara naš je kakav je god...
Treba ovo finansijski pogurati, još nije kasno. 
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
-
legenda79
-
Kontakt:
arbitar je napisao/la:legenda79 je napisao/la:RagazziDelSud je napisao/la:Danas (petak) idu i zadnji radovi, a počinje u 9 ujutro...
Radit će se:
- farbanje reflektora
- farbanje WC-a
- farbanje zida...
preuzeto sa (

mislim da ce farbati samo donji dio stubova, nije niko budala da se spusta s konopcem niz reflektore i farba ono, a nema ni para za takvo sto
Predpostavljam da je to veca investicija ali ovaj je trebao navesti da ce se farbat samo onoliko koliko se moze dohvatit sa merdevina
Malo sam se ja ufuro da smo giganti pa reko sto ih nebi puhnuli u kompletu

-
KB-TM87
-
Kontakt:
Ja sanj'o da su ofarbani reflektori, i to u tamno plavu

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
tm87gigo
-
Kontakt:
Ako ima neko da je u blizini grbavice pa da nam kaze jel se sta radi
-
lopta
-
Kontakt:
evo sad gledam kako su robijasi uradili super grafit, kontam kad bi i mi te grafite radili koji krase grad al nemozes ti od seljaka napraviti grafit mi napravimo pitari posaraju i obrnuto tako da nema smisla, a kako je lijepo kad krenes na remo pa vidis one sve grafite hajduka al mi o tome u sarajevu mozemo samo sanjat !