AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

baresi#6
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la baresi#6 » 11 avg 2011, 23:16

AC Milan are interested in signing Manchester City striker Mario Balotelli, Fifa agent Giorgio De Giorgis has claimed.

The Serie A champions are scouring the market for possible reinforcements as they look to make some adjustments to their squad to mount a serious Champions League challenge.

Liverpool's Alberto Aquilani and Fiorentina's Riccardo Montolivo are both believed to be on the Milanese side's wanted list, but De Giorgis believes that the club's so-called 'Mister X' is City's Italian hitman.

"For the midfield, it will be Aquilani and Montolivo, but I think that Milan's true objective is Balotelli," he told Radio Sportiva.

The 20-year-old striker, who joined City from Inter last summer, has been strongly linked with a return to Italy after claiming he dislikes living in Manchester and revealing that he is homesick.

The San Siro has been tipped as a possible destination for Balotelli, and the striker classified Milan as 'a great club', stating that talks about a potential move could take place in the future.

De Giorgis added he does not think Inter's Wesley Sneijder will join Manchester City, especially if Arsenal's Samir Nasri moves to the Etihad Stadium, before adding that Carlos Tevez is 'suited for every club in the world'.

goal.crap
namjerno u novi post postavljam radi preglednosti. ovo je navodno izjavio neki fifin agent pa ako je to tačno moglo bi nositi neku dozu istine i određenu težinu. po mome skromnom mišljenju pitanje je vremena kad će balonja u milan pošto ga city ne interesuje. međutim kako je i sam berlusconi izjavio ukoliko ne sazrije mentalno nikad neće obući dres milana i ja u to vjerujem. ali kad je talenat u pitanju ne treba trošiti riječi na ovog momka, ko zna možda bi ga stariji igrači tipa neste i seedorfa malo smirili. jbg kad cassano za 6 mjeseci nije napravio neki eksces što je njegov lični rekord sve je moguće :mrgreen:

btw postavio sam ibrin klip u prošlom postu 8-)
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 12 avg 2011, 10:16

baresi#6 je napisao/la: btw ibra lud ko struja :lol:

[youtube][/youtube]
Ovo Sinana odvrno :D
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 12 avg 2011, 10:29

AC Milan to make move for Fiorentina's Riccardo Montolivo in 2012 - report

The Serie A champions are keen to lure the Italy international away from his current club, but might wait until next year in order to get him on the CHEAP

Koji smo mi cigani :roll: , nemozemo sad kad nam treba izdvojit pisljivih 10 miliona ...

Al opet nebi se ljutio ako bi nam došo' sad jedan veznjak dobar i u januaru Monto ...

BTW Evo par vriških slika od prije jedno 2 sata ...

slika
slika
slika
slika

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Juvèntino
Kontakt:

Post Postao/la Juvèntino » 12 avg 2011, 11:00

Mislim da će se na kraju ispostaviti da je Mr.X bio Riccardo Montolivo koji bi vama došao "ko kec na desetku". Momak je pravi borac uz Ambrosinija, Van Bommela i Gattusa bi stasao u pravog igrača, jer njihovo iskustvo bi ga učinilo najboljim.

U napadu ste veoma dobri, odbranu ste pojačali, dakle neko mora zamijeniti Pirla i vrlo je moguće da to upravo bude Montolivo. Vidim da se Viole polako "raspadaju" Juve želi Vargasa i ako vi kupite Montoliva za njih predstoji grčevita borba za opstanak. ;)
Love is all you need ? False ! You need water and rations .

Il' Pinturicchio' #10

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 12 avg 2011, 12:07

flamini se vratio nakon povrede. očekujem da će naredna sezona biti najbolja dosad za njega, prošlu je bio i više nego solidan.

slika
ibra: otkud ti u milanu?
bonera: **** mater ako znam... :lol:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 13 avg 2011, 12:01

Juvèntino je napisao/la:Mislim da će se na kraju ispostaviti da je Mr.X bio Riccardo Montolivo koji bi vama došao "ko kec na desetku". Momak je pravi borac uz Ambrosinija, Van Bommela i Gattusa bi stasao u pravog igrača, jer njihovo iskustvo bi ga učinilo najboljim.

U napadu ste veoma dobri, odbranu ste pojačali, dakle neko mora zamijeniti Pirla i vrlo je moguće da to upravo bude Montolivo. Vidim da se Viole polako "raspadaju" Juve želi Vargasa i ako vi kupite Montoliva za njih predstoji grčevita borba za opstanak. ;)

Kokad su Ambro i Gattu vjeshti znalci kreativnosti...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 13 avg 2011, 14:00

Monto ima ugovor do ljeta naredne godine i ne bi me cudilo da ga ostave za januara.
Sad platiti 10 miliona ili da u januaru dođe džaba? Nije galijani idiot i prije će se odlučiti za 2 opciju. Preživjet ćemo prvi dio sezone bez njega. Još ako gansa tada ubodu :D .

Sada neka dovedu Aqulinija za 5-7 milliona i jednog veznjaka za 20 i sasvim ok. Balo nam ne treba sada jer je sredina mnogo preča. Njega ostaviti za sljedeće ljeto.

Iskreno ne bih volio Cesca :lol: jer ako bi nabasali na Barsu u knock out fazi imali bi jednog igrača manje automatski.
Mislim smiješno je kako je igrao protiv Barse sa Arsenalom, tačno ne želi, sklanja se, neće da povuče kada može, slabije se kreće( mislim da je bio i članak o ovome). Uglavnom daj nam Balea, Modrića ili nekoga trećeg.

Moja želja je Gotze, i čini mi se da može za 20 doći. Švabe su se uvijek bili dobri u seriji a za razliku od Španaca.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 13 avg 2011, 15:31

sutra milan igra prijateljsku utakmicu u malmeu protiv istoimenog kluba, inače zlatan je tu počeo profesionalnu karijeru.

slika
vjerovatno je to nekad davno dogovoreno jer sad je baš nezgodan termin za domaćina koji samo 3 dana kasnije igra možda i najvažniju utakmicu sezone protiv zagrebačkog dinama za ulazak u grupnu fazu LP.
karte su već odavno rasprodane, uz zlatana u napadu ili casano ili čak pippo, jer brazilci su na odmoru poslije nastupa za reprezentaciju.
i ovaj el sharawy se oporavio i počeo trenirati s prvim timom tako da možda i on dobije šansu, a u odbrani sam gotovo siguran da ćemo ponovo gledati nama najdražeg boneru, dabogda ga nikad više ne vidio u milanovom dresu :roll:
nemam pojma prenosi li iko utakmicu ali naće se već neki stream na netu garant

sad se opet spominje aquilani kao pojačanje, tog frajera nikako ne gotivim, nije mi ništa posebno, nit je brz, niti ima neku tehniku, samo dobar šut i ništa više, premalo za igrati u milanu, ali eto vjerovatno će ga dobiti jako jeftino pa daj onda bilo koga :roll:
i s njim opet nismo riješili problem u veznom redu jer opet tu treba još neko, kažu sad da bi taj X trebao biti pretstavljen na berlusconi cupu
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 13 avg 2011, 15:36

Dolazak Montoliva, i od prije Mexesa dati će veliku čvrstinu Milanovoj igri... i ove sezone prvi kandidat po svemu viđenom za Scudetto..
Naravno ako ih Juve ne prestigne.. :)
Nije provokacija.. ipak je Milan mnogo tolerantniji kod Juventina nego onaj anamo drugi klub :D
Ako ne može Juve neka uzima Milan..
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 13 avg 2011, 15:45

Danas sam baš na Youtube-u gledo njegov dokumentarac zove se Zlatan Ibrahimović-Teenage Dream, traje oko pola sata i radnja se dešava u Malmeu kako on stasa u velikog igrača al dokumentarac zavrsava kad on potpiše za Ajax ...

Na press-konferenciji ga pitali kada je došao u Ajax, koji tip igrača si ti, kaze on tehničar. Oni se svi odvalise smijat. Kaze novinar pa kako si ti tehničar visok si 192, on kaze neka sam imam brz rad nogu ;)

Stvarno je karakter kakvog nigdje nisam vidio. Moj najdraži igrač trenutno u Milanu ...

Evo ga ovdje sa svojim idolom oko njega 8-)

slika

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 13 avg 2011, 15:48

ramiral je napisao/la:Dolazak Montoliva, i od prije Mexesa dati će veliku čvrstinu Milanovoj igri... i ove sezone prvi kandidat po svemu viđenom za Scudetto..
Naravno ako ih Juve ne prestigne.. :)
Nije provokacija.. ipak je Milan mnogo tolerantniji kod Juventina nego onaj anamo drugi klub :D
Ako ne može Juve neka uzima Milan..
ma dovešće i inter još pojačanja ovaj morati sad neku šuplju prosipa, a milan je i lani bio vrlo solidan, najtanja karika već par sezona bila lijevi bek-sad je tu taiwo kojeg nisi spomenu od njega većina milanista dosta očekuje, mada gori od antoninija nemože biti ni da se trudi.
mexes će biti vjerovatno back up ove sezone, ali ko to ima 3 bolja stopera u timu(ne samo u italiji već i šire 8-) )
napad sa ibrom, patom, robinjom, casanom i pipom isto beton, ali vezni red tanak zasad ma i da taj montolivo dođe i aqua opet nema tu fantazije :D

juve je jači nego lani sigurno, ali realno ta stalna promjena trenera(a često i formacija u kojim igraju), pa velik broj novih igrača kojima treba vremena da se uigraju, a navijači juventusa uvijek hoće pobjede pa će biti velik pritisak, ali ako daju vremena conteu mogao bi biti juventus opet onaj stari, mada će vjerovatno biti bar u početku i slabijih partija baš zbog neuigranosti ekipe.
a inter ima isti kostur samo 1-2 izmjene i to je dobar tim, ostali teško, napoli igra LP i nemaju širinu za 2 fronta, roma i lazio imaju ekipu za gornji dio ali ne i za sam vrh i to je otprilike to

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 13 avg 2011, 15:56

Napad vam je sigurno vrhunski, sve gol igrači, iskusni, jaki, tehničari i što je najvažnije - mangupi.

Vidjećemo kako će to sve funkcionisati u Evropi, mislim da imate potrebnu širinu, a nije ni vezni red za baciti..
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 13 avg 2011, 16:13

Evo čitam Boateng izjavio da mu je Allegri rekao da će igrati na poziciji lijevog ili desnog vezno, što znači da jedan Trequartista 100% dolazi ... nešto mi se ušutilo ovo oko Gansa, nadam se da je zatišje pred buru, pa i ovo oko Hamšika :mrgreen:

I da Boa je još izjavio da mu je ove sezone cilj 10 golova barem 8-)

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 13 avg 2011, 17:23

baresi#6 je napisao/la:flamini se vratio nakon povrede. očekujem da će naredna sezona biti najbolja dosad za njega, prošlu je bio i više nego solidan.

slika
ibra: otkud ti u milanu?
bonera: **** mater ako znam... :lol:
Haha prejako.
Osim - drugo ime za Želju !

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 13 avg 2011, 22:08

evo mexes počeo trenirati i s loptom, kaže još uvijek osjeća laganu bol, ali da je sve bolje i da očekuje da za 2-3 sedmice bude potpuno fit i da jedva čeka da zaigra za milan.
inače za sutrašnju utakmicu max je pozvao 21 igrača, 5 primaveraca, valjda će neki od njih dobiti koji minut
Abbiati, Amelia, Roma, Abate, Antonini, Bonera, Ely (53), Oddo, Taiwo, Zambrotta, De Sciglio (52), Ambrosini, Boateng, Emanuelson, Gattuso, Van Bommel, Valoti (57), Cassano, Comi (58), Ibrahimovic, Boateng Kingsley (59).
od ovog boatenga bi nešto moglo biti, tek je upao u primaveru a već mu daju šansu i u prvom timu, inače je 94. godište i on je zabio jedini gol u finalu prvenstva italije do 17 godina, oni alievi ili tako nešto, a neki dan primavera pobjedila napoli 3-1 i takođe bio strijelac, mogli bi 2 boatenga imati u timu u budućnosti.
princu je max obećao mjesto u timu i ako dođe taj X, samo što neće biti polušpic već malo povučeniji, po meni mu ta pozicija i više leži jer dolazi do uzrašaja njegova fizička snaga i brzina, nema on svakako tehniku za trequartistu

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 13 avg 2011, 22:54

Boateng_27 je napisao/la:Danas sam baš na Youtube-u gledo njegov dokumentarac zove se Zlatan Ibrahimović-Teenage Dream, traje oko pola sata i radnja se dešava u Malmeu kako on stasa u velikog igrača al dokumentarac zavrsava kad on potpiše za Ajax ...

Na press-konferenciji ga pitali kada je došao u Ajax, koji tip igrača si ti, kaze on tehničar. Oni se svi odvalise smijat. Kaze novinar pa kako si ti tehničar visok si 192, on kaze neka sam imam brz rad nogu ;)

Stvarno je karakter kakvog nigdje nisam vidio. Moj najdraži igrač trenutno u Milanu ...

Evo ga ovdje sa svojim idolom oko njega 8-)

slika
[youtube][/youtube]

ronaldo je zaista najbolji napadač kojeg sam gledao izuzev maradonne kojeg se baš i ne sjećam.

usput mislim da je montolivo igrač milana, nekako me ovo podsjeća na neki tajni dogovor kao i sa taiwom i mexesom, sljedeći je aquilani. kada bi mercato završio sa ovom dvojicom ja zadovoljan ako cassano ostane.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 13 avg 2011, 23:01

baresi#6 je napisao/la: usput mislim da je montolivo igrač milana, nekako me ovo podsjeća na neki tajni dogovor kao i sa taiwom i mexesom, sljedeći je aquilani. kada bi mercato završio sa ovom dvojicom ja zadovoljan ako cassano ostane.
ma sve ok, ali ko će igrati tequartistu-sedorf jedino da igra do 65. pa onda u punu penziju :roll:
da formaciju mjenjamo nema smisla, niti imamo krila niti imamo potrebe mjenjati konja koji pobjeđuje, treba nam prava 10-ka onog starog kova, neko poput kake prije nekoliko godina, čak i ne mora biti ta vrhunska klasa(tkvih svakako sad i nema), ali tehnički potkovan igrač, da nije star sa solidnom brzinom i šta će nam više iko

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 13 avg 2011, 23:05

Ma vratit ce vam Gourcuffa, on je klasicni trequartista :D
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 13 avg 2011, 23:06

E njega sad nebi nikako volio, Ganso je jedini koga mogu zamisliti tu. Baš je onaj pravi Trequatrista kakav nam treba 8-)

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 13 avg 2011, 23:19

Puma je napisao/la:Ma vratit ce vam Gourcuffa, on je klasicni trequartista :D
ma propo lik skroz naskroz, a bilo mi je žao kad je otišao, plus prva sezona mu bila extra i u reprezentaciji se ustalio, kontam koje su budale u milanu pustiše takvu igračinu, kad on ispuha brzo, čito sam skoro izjavu maldinija za njega, kaže da nije vidio mladog igrača koji je tako lijen i da slabije (ne)radi na treningu, jbg nemože se samo na talenat ići, ronaldinjo je vjerovatno najtalentovaniji igrač ikad pa čim je prestao ozbiljno trenirati odma se osjeti.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Hardzavi i 6 gostiju.