Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Portillo
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la Portillo » 10 avg 2011, 20:17

--------------------Asenjo-------------------
Silvio-----Dominguez---Godin------Filipe
--------------Borja------Tiago--------------
Reyes-------------Forlan--------------Arda
--------------------Falcao-------------------

Que equipazo dios mio! Jos profesor Manzano na klupi, neuspijeh bi sa ovom ekipom bio ne biti trece mjesto na kraju.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 avg 2011, 20:20

samo mi ovaj Tiago bode oci opasni 8-) :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 10 avg 2011, 20:35

Portillo je napisao/la:--------------------Asenjo-------------------

Que equipazo dios mio! Jos profesor Manzano na klupi, neuspijeh bi sa ovom ekipom bio ne biti trece mjesto na kraju.
sta je sa Eduardom Salviom...on je veliki potencijal...
a zar Turan nije poluspica...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 10 avg 2011, 20:47

JuveSissoko je napisao/la:samo mi ovaj Tiago bode oci opasni 8-) :mrgreen:
Mislim da Tiaga gledas kroz prizmu Juveta gdje je vjerovatno bio los, ali vjeruj mi da su Tiago iz Juveta i Atletica dva potpuno razlicita igraca, tamo je evo dvije sezone vec standardan na svojoj poziciji, redovan u repci i jedna od svijetlijih karika Atletica, jednako je dobar u destrukciji napada kao i u samom ucescu u napadu, ne cudi jako velik broj njegovih golova otkako je tamo, mislim da ih je dao 10 do sada, a navijaci ga jako vole zbog njegove borbenosti, dobar je on tamo. Gledaj ovo:
[youtube][/youtube]
Ma kakav Maradona... :D

A pogledaj ovdje na 1:50 kako mu je lice izgledalo nakon poraza u finalu kupa:
[youtube][/youtube]

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 10 avg 2011, 21:02

nema price, Tiago definitivno je bolji u spanskoj ligi , vise mu odgovara, al momak puca pod pritiskom, sumnjam da ce u vecim i znacajnijim utakmicama Atl.Madrida da briljira.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 avg 2011, 23:12

Adi_Zepce je napisao/la:Alen Halilović super talentovani bh.mladic koji nije zelio potpisati ugovor sa Dinamom,karijeru bi trebao nastaviti u Atleticu iz Madrida ;)
Vidjeo sam tu vijest ,naravno lijepo bi bilo da se ostvari taj transfer te da imamo jednog Bosanca u Atleticu. Pamte mu babu spanci kao bivseg igraca Valladolida. Nadam se da ce biti bolji igrac od njega :oops:
zeljocity je napisao/la:http://www.vijesti.ba/sport/48493-Najbo ... kluba.html

Falcao izgleda na putu za Athletico??????
Tu nema nista novo sto ja nisam napisao na prethodnim stranicama ,rekao sam da Falcao nema nista protiv dolaska na Calderon ,jedini je problem hoce li Porto pristati na ono sto mu nudi Atleti. 8-)

Ako ne dodje on ima Osvaldo koji je navodno izjavio da zeli napustiti Espaynol ,za njega se interesuje dosta klubova iz Seria A .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 10 avg 2011, 23:47

I Cerezo potvrdio da Atletico pregovara sa Falcaom te da bi ovaj uskoro trebao postati "Rojiblanco". Ufff kakvo pojacanje.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 11 avg 2011, 00:02

Portillo je napisao/la:--------------------Asenjo-------------------

Kakvo trece mjesto ,sa ovakvim sastavom 10 Primera nebi bila nedostizna :mrgreen: :P nema nista od Borje a vidjecemo sta ce biti sa Falcaom u narednih par dana . Ovo da je presao u Real malo mi djeluje glupo obzirom da Real ima Benzemu i Higauina a zele i Neymara dovesti u zimskom prijelaznom roku ,a mozda zele namjerno razhebati Atletico :roll:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 avg 2011, 00:28

Ko bi trebao biti prvi golman pricali se Asenjo ili Courtois.Nisam Asenja odavno gledao moram priznati,nekada veliki talenat ali je odjednom samo nestao da bi kasnije ustupio mesto De Gei,dok mi Courtois ipak deluje dosta sigurno na golu,no zbog iskustva igranja u vecoj ligi cini mi se da je Asenjo prvi izbor.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Air Commodore
Kontakt:

Post Postao/la Air Commodore » 11 avg 2011, 11:44

[youtube][/youtube]

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 avg 2011, 11:52

Devil je napisao/la:Ko bi trebao biti prvi golman pricali se Asenjo ili Courtois.Nisam Asenja odavno gledao moram priznati,nekada veliki talenat ali je odjednom samo nestao da bi kasnije ustupio mesto De Gei,dok mi Courtois ipak deluje dosta sigurno na golu,no zbog iskustva igranja u vecoj ligi cini mi se da je Asenjo prvi izbor.
I ja sam mislio da je Courtois sigurna jedinica Atletica,ali trenutno izgleda da prednost nad ovom dvojicom ima Joel Robles,cini se da je dovodjenje Courtoisa bezpotrebno,mogao bi on proci ko Matej Delac u Vitesseu,a i logicnije mi je da forsiraju svoga talenta,i juznjaku je Joel veoma drag,a Asenjo je izgleda ko Amelia,tj.dobar golman ali jednostavno mu nesto fali :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 11 avg 2011, 21:10

Air Commodore je napisao/la:[youtube][/youtube]
Wow kakvo navijanje :lol: 8-)
Madridistas hijos de puta... :mrgreen: HASTA LA MUERTE ATLETI
[youtube][/youtube]

Respecto a una supuesta oferta que tuvo del Real Madrid en el pasado, el jugador se mostró escéptico y demostró ya sentir la rivalidad de los dos equipos capitalinos: "Nunca recibí una oferta del Madrid, pero si me la hiciera, elegiría antes al Atlético. Quizás me pueda convertir en leyenda en el Atleti, quien sabe, pero lo intentaré. Yo me enamoré del Vicente Calderón hace dos temporadas en Europa League. La afición es tan impresionante como la del Galatasaray. El Atleti me parece un club sincero. Si vuelvo a Turquía, será sólo al club que me crió".

Da sam dobio ponudu Reala ,prije bi izabrao Atletico. Mozda postanem legenda Atletica,ko zna, pokusat cu .Zaljubio sam se u Vicente Calderon prije 2 godine u Evropa Ligi .Navijaci su fantasticni kao kod Galatesaray .Atleti mi izgleda kao iskren klub .Ako se budem vratio u Tursku ,bice samo u klub koji me stvorio .

Svidja mi se vec ...cini se dobar decko . 8-)
Inace kazu da se radi o Turskom Bechamu , ima dosta sponzora , Nike zmedju ostalih . Vole ga djevojcice 8-) mislim da je u vezi sa nekom poznatom turkinjom ,posto me show bizz ne interesuje nemam volje traziti koja je to .

Mog'o bi Atleti dobiti dosta publike u Turskoj .
[youtube][/youtube]

E moj Senna :oops:

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 11 avg 2011, 23:41

Šta je sa tim napadačem ?

Ako je vjerovati ss.ba :mrgreen: Roma će poslati ponudu sa Osvalda koji je na listi želja i Atletica,Falcao navodno potpisao predugovor sa Realom ?
FK Pjetlovi

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 11 avg 2011, 23:59

slika
Eh kad bi bio dobar kao Simao to bi bio pun pogodak.

Juvèntino
Kontakt:

Post Postao/la Juvèntino » 12 avg 2011, 11:17

Dakle, tko dolazi na Vicente Calderón ? Falcao ili Osvaldo ?

Ja bih bio za opciju Osvalda koji me je impresionirao igrama u Espanyolu, Falcao jeste dobar, ali ja bih prije izabrao napadača Espanyola. Pravi je golgeter, ono što se kaže prava 9-ka. 8-)
Love is all you need ? False ! You need water and rations .

Il' Pinturicchio' #10

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 12 avg 2011, 11:35

A Falcao nije prava 9-ka? :roll:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 12 avg 2011, 12:00

Bertrand je napisao/la:A Falcao nije prava 9-ka? :roll:
Falcao je ubica. 8-)

Nego sad će baš biti zanimljivo vidjeti šta će se desiti.

Znam da je Atletico poslao ponudu za Osvalda(ako se ne varam oko 12 miliona) dok ovi traže oko 20.
S druge strane opet spominjalo se da je Atletico poslao ponudu i za Falcaoa(ne znam tačno koliko ali je jedan igrač bio uključen u transfer),a sad se opet spominje da je ovaj potpisao predugovor sa Realom. :|

Imaju love za transfere to je sigurno ali sumnjam da će platiti za Osvalda oko 20 miliona,dok pokušavaju da smanje odštetu za Falcaoa uključivanjem jednog igrača u transfer.
FK Pjetlovi

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 12 avg 2011, 18:20

Za Osvalda je poslata ponuda od 13,5 mil eura + 2 mil eura bonusi .

Kazu da je radio Marca objavila da bi Falcao do kraja sedmice trebao biti novi igrac Atletica. Navodno ponudjeno je 25-30 mil eura + Elias ,kojeg bi Porto volio vidjeti u svojim redovima . Mislim da je ponuda i vise nego dobra ako ne prihvate hebat ga onda bolje dovesti Zaratea ili Osvalda za 20 mil eura.

Raul Garcia produzio ugovor na jos 3 god ali ce ovu sezonu provesti na posudbi u Osasuni,gdje je vec igrao i to sa veliki uspjehom ,ako se ne varam tada je bio i reprezentativac Furije . Znaci Koke ce sada imati mnogo vise prostora za igru .

slika

Arda se lakse povredio u prijateljskom mecu za Tursku tako da nece moci debitovati u Evropa ligi.

Prosao je medicinski . 8-)

Da sam Manzano bio bi na slatkim mukama .

--------------------------------------------joel----------------------------------------------

silvio---------------------dominguez-------miranda------------------------filipe

-------------------------gabi-------------------------m.suarez-------------------------

----reyes-----------------------------------------------------------------arda turan---

-----------------------falcao----------------------forlan--------------------------------

4-3-3:

-----------------joel-------------------

silvio--dominguez--miranda--filipe

----gabi-----m.suarez----arda turan

----reyes-----falcao------forlan----

Inace veceras prijateljski susret izmedju Atletica i Recrea na Colombinu trofeju .Navodno ce Manzano probati formaciju 4-3-3. :ugeek:

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 13 avg 2011, 00:41

Ne budu li se sa Seviljom i Valensijom borili za ligu sampiona smatram sezonu propalom!!!
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 13 avg 2011, 12:59

Ovog Falcaa koda roda nosi pa ga treba cekat 9 mjeseci :lol: :lol: :lol: :lol:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.