Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

the scouser
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la the scouser » 12 avg 2011, 02:00

LBJ MVP je napisao/la:
fera je napisao/la: sta fali i da osvojimo :P :P :P
Učešće u ligi prvaka :P
Jel' fakat ?
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 avg 2011, 02:03

the scouser je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
fera je napisao/la: sta fali i da osvojimo :P :P :P
Učešće u ligi prvaka :P
Jel' fakat ?
Ko zna možda može i bez toga nisam baš upućen u pravila
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 12 avg 2011, 02:06

LBJ MVP je napisao/la:
the scouser je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Učešće u ligi prvaka :P
Jel' fakat ?
Ko zna možda može i bez toga nisam baš upućen u pravila
Da mi ne reče ja bih se još nad'o...hvala što si me prosvijetlio.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

The DocTOR!!
Kontakt:

Post Postao/la The DocTOR!! » 12 avg 2011, 02:39

Haha, ponudili smo 25 miliona za Higuaina a oni nas odbili? Ne znam šta je od ta dva detalja smjesnije. :lol:

Meni zvuci kao da je sa Enriqueom za nas zavrsen prelazni rok. Eventualno bi mogao da dođe jedan CB, ali to stvarno nije nikakav prioritet trenutno. Ako se Agger ili neko drugi skrse do zime, onda može. A ako se ne skrse i onda moze, ali da se proda Sotir. :mrgreen:

Ja generalno zadovoljan poslom, moglo je mozda i bolje ali sta sad. Povratak u top four djeluje vrlo realan, a posle cemo da vidimo ... ;)

Hmmm..

Skysports.com understands Bolton Wanderers have made a bid to sign Liverpool striker David Ngog. :D

Upravo mi javio drug Mexikaner da su njihovi mediji objavili da je Marco Bueno napustio Mexico i uputio se u Liverpool. :P

Enrique Welcome !!!
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 12 avg 2011, 10:35

Rizah je napisao/la:Pa normalno da je sve uredu kad pobjedimo, nema Dirka odmah i njegovog drugog accounta Sashe i nema Admira SA od ovih naših, a potom nema ni provokatora ( Trebevic, Virtual, Cartman ... ).

Meni je najviše drago tošto je posjed lopte bio na našoj strani iako smo igrali protiv jedne španske ekipe.

Enrique ako dođe kod nas, onda je sam sebi zabetonirao mjesto u prvoj postavi španije na lijevom beku, oni su svakako deficitni na toj poziciji. Capdevilla je star.
Ovo ti je ujedno posljednji post gdje prozivas na nekakve druge accounte. Kako te nije sramota ti si taj koji izaziva raspravu, nije me bilo 7 dana i nasao se ti prozivati ... Sta si ti sebi umislio, kad je Dirk ovdje prodavao pricu o LFC ti nisi znao sta je to jel se jede ili pije i nadjes se ti vjeciti kontras da prozivas i onda se pitas kako se tema pokvarila. Kvarit ce se dog god bez ikakvog povoda prozivas.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 12 avg 2011, 10:51

Jel enrique zadnje pojacanje ove sezone ili ce doc jos neko ?
BvB Echte Liebe !!!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 12 avg 2011, 10:55

Damir_BvB je napisao/la:Jel enrique zadnje pojacanje ove sezone ili ce doc jos neko ?
Iako se spominje stoper, ja mislim da je zadnje
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 12 avg 2011, 11:15

lopta je napisao/la:Top Four predviđanja:

1.Mjesto: Manchester United - 86% glasova ; Manchester City - 14%

2.Mjesto: Manchester City - 64% ; Chelsea - 29% ; Manchester United - 7%

3.Mjesto: Chelsea - 65% ; Manchester City - 14% ; Liverpool, Arsenal ili ManU - 21%

4.Mjesto: Arsenal - 49% ; Liverpool - 30% ; Chelsea, City ili Tottenham - 21%
Ovo mi nije baš jasno. :|

U borbi za 3.mjesto Arsenal i Liverpool imaju isto šansi,a u borbi za 4.mjesto Arsenal ima daleko više šansi od Liverpoola.

Kao i Chelsea i City.U borbi za 3.mjesto Chelsea favorit,a u borbi za 4.mjesto imaju isto šansi ? :mrgreen:
Jimmy from the hood je napisao/la:Liga prvaka i FA cup!!! Mjera ! 8-)
I ja sam to jednom rekao,FA Cup(ma može i Carling :mrgreen: ) i plasman u LP i svi zadovoljni. 8-)
FK Pjetlovi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 12 avg 2011, 11:26

Tom Warner ''Liverpool will not stop spending''

http://www.guardian.co.uk/football/2011 ... CMP=twt_gu" onclick="window.open(this.href);return false;

Čekamo štopera :mrgreen: (nadam se Cahilla)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 12 avg 2011, 11:43

Carlo je napisao/la:Tom Warner ''Liverpool will not stop spending''

http://www.guardian.co.uk/football/2011 ... CMP=twt_gu" onclick="window.open(this.href);return false;

Tako je,treba se ispucati koliko god se može(zbog financijskog fair playa).

Evo kako smo počinjali proteklih 10 sezona u EPL

Statistika:4 pobjede,4 remia i 2 poraza uz gol razliku 11:9(kući smo odigrali svega 3 utakmica na početku sezone uz skor od 1 pobjede,1 remi i 1 poraz,gol razlika 4:4) 8-)

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... contention" onclick="window.open(this.href);return false;

Sutra će tek pasti odluka da li će Suarez igrati,trenirao bez problema. 8-)
Također pitanje je da li će igrati i Glen.

P.S. Danas nam je rođendan @King Kenny-u (mislim kolegi sa foruma :mrgreen: ).
Zadnja izmjena: reds, dana/u 12 avg 2011, 11:50, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 12 avg 2011, 11:48

reds je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Tom Warner ''Liverpool will not stop spending''

Tako je,treba se ispucati koliko god se može(zbog financijskog fair playa).

Evo kako smo počinjali proteklih 10 sezona u EPL

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... contention" onclick="window.open(this.href);return false;

Sutra će tek pasti odluka da li će Suarez igrati,trenirao bez problema. 8-)
Također pitanje je da li će igrati i Glen.
bez Suareza i Glena se moze dobiti Sunderlend tako da izostanak njih dvojice nebi trebao predstavljati problem
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 12 avg 2011, 11:50

Ma ja ne znam sto ce nam optimizam pred sezonu :lol:

LFC's player of the year - Lucas Leiva.
Sunderland's young Player Of the Year - Jordan Henderson
Newcastle United's player of the Year - José Enrique
Aston Villa's Player Of the Year - Stewart Downing
Blackpool's Captain - Charlie Adam
Juventus Player Of The Year - Alberto 'Aquaman' Aquilani
Copa America's best player - Luis Suarez

BTW. Zabit ce nam ga Gyan ako bude Spearing na zadnjem veznom a Carra i Aurelio u odbrani..

Bas kao sto sam i mislio.. Kenny dovodi igrace koji zele igrati za Liverpool " Jose Enrique admits signing for Liverpool is one of the 'happiest days' of his life - and has immediately set his sights on helping bring silverware back to Anfield." a ne neke tamo da nas izdaju nakon godinu-dvije i predju u Barcelonu i Real Madrid cim se malo dokazu.. Isto tako i Downing je presretan sto je dosao, kao Adam i Henderson .. Dosta mi je prodanih dusa bolje Enrike za 6 miliona koji voli klub i poginut ce za njega nego Coentrao za 26 koji ne voli ;)

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 12 avg 2011, 13:22

Liverpul - o kralju, revoluciji i Kerolu

Veliko renoviranje je uveliko u toku u Liverpulu. Slobodan pad kluba u kom se o Rafi Benitezu i Roju Hodžsonu govori tihim glasom uspeo je da zaustavi Keni Dalgliš čiji su rezultati, status legende i pozitivna energija naterali upravu da se isprsi za trajan trenerski ugovor.

"Kralj Keni" je oraspoložio Kop buđenjem ekipe, brzo je pridobio i puno poverenje novih vlasnika kluba koji su mu obećali velika sredstva za transfere, a u sve se uklopila i odluka da se Liverpul reši balasta i igrača koji su cedili budžet, a nisu donosili ništa novo.

Klub vredno radi na fudbalskoj pijaci, a na kraju, "crvenima" možda i pomogne minus od 22 boda u odnosu na Junajted iz prošle sezone i činjenica da ove godine neće biti nastupa u Evropi.

Dalgliš će tako moći da se fokusira samo na povratak u vrh Premijer lige i uklapanje ekipe u kojoj ima nekoliko novih imena. Liverpul je ovog leta kupio Stjuarta Dauninga, Džordana Hendersona i Čarlija Adama i tako napravio potpuno novi vezni red od kog se očekuje da hrani loptama Luisa Suareza i Endija Kerola. Novajlije će imati vremena da se nametnu, jer sezona počinje bez povređenog Stivena Džerarda.

Kada se kapiten vrati, verovatno će se još očekivati od dvojca Suarez - Kerol, koji bi vrlo lako mogli da eksplodira ove sezone. Urugvajac je u nekoliko navrata pokazao da mu prija dres Liverpula i da priče o "još jednom golgeteru iz holandske lige koji se neće snaći" padaju u vodu, dok bi Kerol mogao vrlo brzo da upali i iskoristi snagu i ubacivanja Dauninga i Adama.

Bivši napadač Njukasla neće opravdati nerealno visoku cenu osim ako ne postigne 50 golova, ali ako proradi podrška nije nemoguće da završi sezonu sa veoma dobrim golgeterskim saldom. Jedino što bi moglo da napravi problem jeste njegov izuzetno nezgodan temperament.

Disciplina druge vrste će biti možda i najveći problem za Dalgliša. Igrači su na pripremnim utakmicama pokazali da se nisu još rešili negativnog stava koji se svima uvukao pod kožu dok je ekipu vodio Roj Hodžson, pa je i sam Dalgliš rekao da će morati da poradi na tome da njegovi puleni počnu da "drugačije razmišljaju na terenu". Srećom po njih, ako neko zna šta treba da im kaže, onda je to fudbalska legenda kakav je Dalgliš.

Kada se sve sabere i uzme u obzir potrošenih 100 miliona funti, jasno je da su očekivanja u Liverpulu velika, ali je olakšavajuća okolnost za ekipu to što niko realan ne očekuje titulu u prvoj sezoni u kojoj se promeni pola prve postave.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

steven_gerrard
Kontakt:

Post Postao/la steven_gerrard » 12 avg 2011, 14:24

nadam se da ce enrique sutra poceti utakmicu,on je izjavio da je spreman da zaigra vec za ovaj vikend i ja se iskreno nadam da ce poceti,ja ocekujem ssljedeci sastav
REINA
CARRAGHER
AGGER
G,JOHNSON
ENRIQUE
LUKAS
ADAM
KUYT
AQVA
DOWNING
CARROLL

Laziale
Kontakt:

Post Postao/la Laziale » 12 avg 2011, 14:41

Redsi pozdrav.

Dobra pojačanja ste doveli,ove sezone je red da se vratite u LP.

Jose Enrique (dugo niste imali dobrog lijevog beka),sada ga imate ..po statistici jedan od najboljih bekova u ligi (bolji i od A.Colea)

Biti će Liverpool zanimljiv ove sezone ..sretno vam.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 12 avg 2011, 14:58

Onda u drugom udje Suarez i dokrajci levate. :mrgreen:
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 12 avg 2011, 15:25

Što jes', jes'... Moram se složiti s Rizom.

Enrique trenirao s ekipom što znači da će sutra igrati!

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 12 avg 2011, 15:28

Carlo je napisao/la:Što jes', jes'... Moram se složiti s Rizom.

Enrique trenirao s ekipom što znači da će sutra igrati!
Nemoj me prepadati, pa i Poulsen je trenirao ... :o

:mrgreen:

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 12 avg 2011, 16:12

steven_gerrard je napisao/la:nadam se da ce enrique sutra poceti utakmicu,on je izjavio da je spreman da zaigra vec za ovaj vikend i ja se iskreno nadam da ce poceti,ja ocekujem ssljedeci sastav
REINA
CARRAGHER
AGGER
G,JOHNSON
ENRIQUE
LUKAS
ADAM
KUYT
AQVA
DOWNING
CARROLL
Umjesto Enriquea Aurelio, umjesto Aqulania Meireles i to je to. ;)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 12 avg 2011, 16:14

Izgleda da Aqua 100% ostaje. Nosiće broj 15, a prije ga nije bilo na spisku.

http://www.liverpoolfc.tv/team/first-team" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Jabroni i 8 gostiju.