FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

ellaxaz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ellaxaz » 12 avg 2011, 14:27

Osvojite ulaznice...

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/os ... -s-rudarom" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 avg 2011, 14:29

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/vis ... dina/62383" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ga i ovdje ...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 12 avg 2011, 14:32

u zadnje dvije godine Zeljo je zaradio bruku para, sto od dzeke, sto od prodaje igraca , ulaznica , od evrope, od sponzora itd

sd je vrijeme da se podigne klub na jos veci nivo
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 12 avg 2011, 14:37

pile87 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/vis ... dina/62383
Evo ga i ovdje ...
opa, pet godinica.. malo li je.. sad je najvažnije da se Višća razigra i ode u prve dvije godine ugovora za masnu lovu, čujem da imamo fin postotak na idući transfer..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 12 avg 2011, 14:38

ovo da se nogom u guzicu nabijamo...

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 12 avg 2011, 14:43

400k € za viscu, sasvim solidan iznos uzimajuci u obzir da je imao jos godinu dana ugovora, sad se zujo nemoze zalit na losu financijsku situaciju, jer se klub dobro opario od sehe,visce i jedne dzekine rate, plus nesto love sto smo igrali u europa ligi
kupljen za 15k KM mislim a prodat za 400k €, ma joj i kad mi neko kaze nezna zeljo sa igracima
Zadnja izmjena: cala, dana/u 12 avg 2011, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 12 avg 2011, 14:44

Zna li neko tacan postotak koji ce,od transfera Visce,pripasti banovickoj Buducnosti ? ;)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 12 avg 2011, 14:46

nime_tm87 je napisao/la:
Konzerva je napisao/la:znali se koliko ce Zeljo dobiti para od Istambulspora ???
440 000 KM
Eura :D
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 12 avg 2011, 14:53

Jos jedan dobar posao 8-)
AMAR OSIM!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 avg 2011, 14:54

ŽELJO ZA VIŠĆU DOBIO 400.000 EURA!
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/zelj ... eura/62385" onclick="window.open(this.href);return false;
Toliko samo da se ne raspravlja vise za koliko je otisao ovo je istinit podatak!
Medjutim da nebi bilo zabune Amar se ogradio od toga da cemo spiskat pare odmah kao sto je to i do sad bilo, sto bi drugim rijecima znacilo nece biti nekih zvucnih pojacanja koja bi bila dovedena za te pare.
"Međutim, ako neko misli da sa tim novcima riješavamo probleme, odnosno da možemo napraviti stadio ili dovesti neko skupo pojačanje, grdno se vara. Istina, novci će nam dobro doći, klub mora živjeti, a kako svake godine imamo bolju ekipu, tako su nam i troškovi viši", dodao je Osim.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 12 avg 2011, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 12 avg 2011, 14:55

"Međutim, ako neko misli da sa tim novcima riješavamo probleme, odnosno da možemo napraviti stadio ili dovesti neko skupo pojačanje, grdno se vara. Istina, novci će nam dobro doći, klub mora živjeti, a kako svake godine imamo bolju ekipu, tako su nam i troškovi viši", dodao je Osim.
NO PYRO NO PARTY

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 12 avg 2011, 14:55

pile87 je napisao/la:ŽELJO ZA VIŠĆU DOBIO 400.000 EURA!
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/zelj ... eura/62385" onclick="window.open(this.href);return false;
Toliko samo da se ne raspravlja vise za koliko je otisao ovo je istinit podatak!
Vjerujem da ti znaš koliko od tih 400.000 eura pripada Budućnosti ?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 12 avg 2011, 14:56

kalimero je napisao/la:Jos jedan dobar posao 8-)
Vidjet cemo kako ce sad potrosit to :D Visca,pa Sehić pa legla neka rata od Dzeke mislim da imamo love tj za nadati se da nije Zujo strpo to u svoje dzepove a bogami koliko vidim dovode se sve neki polovnjaci ili igraci kojima je istekao ugovor pa dodju kao slobodni igraci! :roll:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 12 avg 2011, 14:59

Medjutim da nebi bilo zabune Amar se ogradio od toga da cemo spiskat pare odmah kao sto je to i do sad bilo, sto bi drugim rijecima znacilo nece biti nekih zvucnih pojacanja koja bi bila dovedena za te pare.
Pa čovjeće ovo je veči novac nego trečine premier ligaša buđet .Zrinjski prodao Salčinovića za 15000 Eura. :mrgreen:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 12 avg 2011, 14:59

neutralan__ je napisao/la:
Vjerujem da ti znaš koliko od tih 400.000 eura pripada Budućnosti ?
CCA 3% otprilike..

Ne svidja mi se ova izjava Osima, pa zar je toliko veca plata igracima nego prije 2 godine kada smo titulu uzeli, pa da sada ovo nisu OGROMNE pare za nase uslove, pa jbte sve dugove mozemo vratiti sa ovim parama ove godine, a od Evrope i sponzora se mogu plate cijelu godinu dijeliti...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 12 avg 2011, 15:00

Dosta masalla ;) Iz godine u godinu sve cemo za vise i vise prodavati igrace

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 12 avg 2011, 15:01

Ad0 je napisao/la:
Vidjet cemo kako ce sad potrosit to :D Visca,pa Sehić pa legla neka rata od Dzeke mislim da imamo love tj za nadati se da nije Zujo strpo to u svoje dzepove a bogami koliko vidim dovode se sve neki polovnjaci ili igraci kojima je istekao ugovor pa dodju kao slobodni igraci! :roll:
Pa bolje to nego kao Zvezda i Partizan dovoditi polovne a skupe brazilce .Amarova fabrika radi dan i noć , samo je pitanje ko je sljedeći. :arrow:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 12 avg 2011, 15:13

aleksandar_veliki je napisao/la:
Ad0 je napisao/la:
Koja lova, nemojte ljudi beze pricati. Odnosno za nase uslove je idealno, ali morate shvatiti da i od transfera Sehe i Visce, lova stize u ratama. Nije to kako mi svi zamisljamo. Treba zivjeti, treba plate podijeliti. Najlakse je sad dovesti igraca od 200.000 eura, ali ko garantuje da sa istim dobijas titulu ili bolji rezultat u Evropi. Ovo sto radi Amar je nevjerovatno i meni kao nekom ko nije zaludjen plavom bojom ostaje samo da kazem. Kapa do poda Sir.
Što se tiče sportskog dijela kluba ja sam poprilično zadovoljan. Ovo sa Višćom, Šehom i ranije Bekrićem, ali i sa Cocalićem i Kerlom pokazuje da su naši igrači traženi i da imaju svoju cijenu. Do skoro ih niko nije htio ni džabe, a sad rušimo rekorde u BiH. Da prodamo dva igrača i uzmemo nekih 800.000 € u jednom prelaznom roku i da smo opet glavni kandidat za titulu je stvarno za respekt. Za korak više u Evropi je ipak potrebno jačanje i lige i reprezentacija (i mlade i A) i infrastrukture i okruženja, ali ja ovdje govorim samo o sportskom dijelu našeg kluba.

Već sam spominjao kako bi volio da se dio ovih para usmjeri na omladinsku školu, koja bi sa manjim dijelom ovih para mogla sigurno da bude beton i da radovno proizvodi ovakve igrače.

Također, nadam se da će i marketinški dio kluba početi pratiti ovaj sportski.
Zadnja izmjena: fczeljo, dana/u 12 avg 2011, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 avg 2011, 15:14

aleksandar_veliki je napisao/la:
Ad0 je napisao/la:
Koja lova, nemojte ljudi beze pricati. Odnosno za nase uslove je idealno, ali morate shvatiti da i od transfera Sehe i Visce, lova stize u ratama. Nije to kako mi svi zamisljamo. Treba zivjeti, treba plate podijeliti. Najlakse je sad dovesti igraca od 200.000 eura, ali ko garantuje da sa istim dobijas titulu ili bolji rezultat u Evropi. Ovo sto radi Amar je nevjerovatno i meni kao nekom ko nije zaludjen plavom bojom ostaje samo da kazem. Kapa do poda Sir.
Ko ne vidi slijep je.
Znaci treba odigrati polusezonu vidjeti gdje stojimo i dovesti onda jednog igraca kako treba na pozicji gdje najvise skripi.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 12 avg 2011, 15:17

Dobro se radi. Nisu male pare, važno je da svake sezone ostvarimo jedan-dva solidna transfera. Evo, prošle sezone jedan dobar transfer ( Bekrić ) , a ove dva (Šehić, Višća) . E pa sad onda recite da se dobro ne radi u klubu 8-)
Btw, može li neko postaviti slike radova na južnoj tribini, nisam u mogućnosti da odem pogledati, niti pomoći.

PS : Stanić će eksplodirati na krilu ove sezone, zapamtite šta sam rekao ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []