Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Dylan Dog » 12 avg 2011, 15:29

majestic24 je napisao/la:
bega_afc je napisao/la:evo sad procita da je moguca zamjena alan dzagoev,jel mozda jos neko naletio na to ime??
Dzagoev je krilni igrac. Nikakve logike da on bude zamjena za fabregasa.
Moze on igrati i u veznome redu.
Vec sam pisao da ga smatram najboljim igracem ruske lige,nasljednik Arshavina u reprezentaciji,sjetite se kakav je samo gol postigao Unitedu na old trafordu sa nekih 18-19 godina.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 avg 2011, 15:37

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 68,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ode i on,Wengeru da mi je znati sta li je u toj tvojoj glavi :roll:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 12 avg 2011, 15:40

pa ako nista dobili ste fine pare, pa eto mozete dovesti neka pojacanja...
doveli ste vec onog malo, codo od djeteta, neznam sad kako se zove...
samo steta ce biti ako vam ode i Nasri...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

realan_coek
Kontakt:

Post Postao/la realan_coek » 12 avg 2011, 15:42

Ma ako nista sad ste jos vise u plusu mozete slavit :P

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 avg 2011, 15:42

ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa ako nista dobili ste fine pare, pa eto mozete dovesti neka pojacanja...
Ma kakve pare,klepili smo samo 31 milion funti.Pa vise je Newcastle zaradio na CArollu nego mi na njemu :(
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 avg 2011, 15:47

Hajd razumijem sto je steta sto ode Cesc, covjek je ipak godinama na nivou, ali Nasri??? Pa covjek je u citavoj karijeri u Arsenalu odigrao 3 mjeseca kako treba, na nivou Arsenala, i odjednom on posta neki neizostavni dio Arsenala???? Njega ce se lahko zamjeniti, evo Gervinho je dosao, dosao i Ryo, dosao i Chamberlain svakako da su ta tri bolja od jednog Nasrija, jos je tu Shava i Theo tako da su krila sasvim popunjena, i cisto radi neke informacije bolju statistiku ima Shava u svojoj katastrofa sezoni nego Nasri, jednostavno Arshavin je imao fenomenalne zadnje pasove, i svakako da je on bio korisniji za Arsenal nego Nasri.. Sto se tice Cesca on vec ionako nije igrao pola sezone, tako da znamo kako to izgleda bez njeg, i mislim da ce ga Jack i Ramsey moci zamjenuti, ali problem ostaje onda te druge pozicije CM, i ukoliko se nece mijenjati taktika dovesti igraca, ukoliko ce se mijenjati,onda se mora dovesti odlican spic,Parker i Cahill, i moze se rok smatrati uspjesnim(ja sam za ovu varijantu)
p.s. "And for all the questions, I will not say I want to go back to barcelona when I am 24, I owe nothing to them"
-Ignasi Miquel.
Celik!3,2,2.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 12 avg 2011, 15:51

Megamon je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa ako nista dobili ste fine pare, pa eto mozete dovesti neka pojacanja...
Ma kakve pare,klepili smo samo 31 milion funti.Pa vise je Newcastle zaradio na CArollu nego mi na njemu :(
au, pa o ovome nisam razmisljo...
Caroll nije los igrac, al ne moze se ni porediti sa Cescom, i on je kosto nekih 40 miliona cini mi se..
sve je otislo u pm,
al ako cemo realno gledati ni Cesc ne vrijedi ove pare (ukljucujuci sve klauzule cini mi se trebate dobiti negdje oko 40 miliona) a kamoli Caroll

joj jedva cekam ova nova pravila UEFE, da se kolko-tolko spuste cjene transfera...i da se pocne ulagati u akademije...
jeb.em ti vise ove velike transfere...dati za nekog igraca 50-60 miliona je stvarno previse...
kad se ova pravila uvedu, tad ce doci do izrazaja klubovi koji ulazu vec dugi niz godina u svoje akademije, a ne samo oni koji trose...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 12 avg 2011, 15:57

Bosco je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Nas Vodja nece sjediti skrstenih ruku u pustiti da neko uzme ono sto je nase a to su Fabregas, Nasri, Clichy mirno spavajte najbolji igraci ostaju.
Volio bih Paja da je tako, ali čisto sumnjam. :cry: Da hoće barem Nasri ostat.
Evo sta cuveni paja zna :lol: :lol: i evo zasto ja Bosca najvise postujem od svih navijaca Arsenala.
Razlika nebo i zemlja jedan konstantno pise gluposti i provocira i kao takav ima svoje sljedbenike, a Bosco je realan na svakoj temi i zna vjerovatno o fudbalu i situaciji u Arsenalu vise nego paja zajedno sa svim svojim sljedbenicima.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 12 avg 2011, 16:00

slika

Žašto Paja šuti?

Iako vlada opšta pomama svih otočkih medija za njegovim očitovanjem oko prelaska dominantnog kapitena u mrsku FC Smrdalonu i u jos mržu Špansku poluligu, do najdominantnijeg topnika poznatijeg pod akronimom -Paja trenutno nije moguće doći. Kako javljaju engleski mediji svih šest Pajinih dominantnih mobitela je isključeno, a i ne logira se u javnost. Od njegovog glasnogovornika poznatijeg pod nadimkom Bosco smo dobili šturo priopćenje u kojem stoji da će se povodom ovog sramnog čina sutra 13.08.2011 u za sada neutvrđeno vrijeme -Paja obratiti prisutnima pismenim putem.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 12 avg 2011, 16:12

Čuj ja Pajin glasnogovornik. :D Velika je to čast.

Ipak moram nadodat, iako ne poštujem Cesca ni mrvice, nekako mi je i dalje drag, trudio je se on za ovaj klub, niko ne m,ože reći da nije. Da nije bio ovoliki pakaš u zadnje 2-3 godine vjerovatno bi otišao kao legenda iz Arsenala iako nije osvojio ništa, ovako ćemo ga pamtiti kao još jednog klasnog igrača koji je otišao.

Što se tiče Nasrija, on nije neizostavan dio, on je lahko zamjenljiv, i ako neko stvarno nudi za njega 25 miliona onda sam za prodaju. Bolje je i te pare uzet nego da na godinu ode džaba jer sigurno neće produžit ugovor.

Kako bi nam sada dobro došao Parker, to je čudo jedno.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 12 avg 2011, 16:27

nadPaja se ocekuje sa obrazlozenjima kako su fabregas i nasri, kao i clishy ionako bili najslabije karike
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 12 avg 2011, 16:57

-----------------Sczcesny

Sagna-----Koscelny--------Vermaelen-----Gibbs

----------Ramsey---------Song

Walcott----------Rosicky-----------Gervinho

-----------------Van Persie

Sa ovakvim sastavom u sutrasnjem duelu protiv NC nebi trebali imati problema. Iako AW nije iskljucio Nasria, te je rekao da ce o tome danas jos razmisliti. Inace Nasri je trenirao sa ekipom.
p.s.
Pingpong (citaj Frimpong) nije odletio u NC posto je zaboravio pasos/licnu. :lol: :lol:

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 12 avg 2011, 17:20

Faraon iz Visokog je napisao/la:
Profesor je napisao/la: -----------------Sczcesny--------------------------
Sagna-----Koscelny--------Vermaelen-----Gibbs
-----------------Song-------------------------------
Rosicky----------Ramsey------------Arsavin----
----------Gervinho---Persie---------------------

Sa ovakvim sastavom u sutrasnjem duelu protiv NC nebi trebali imati problema.
Stvarno mislis da ce AW igrati sa dva napadaca??

Carlsberg je oficijalno pivo Arsenala. Potpisali sa njim 3 godine. Neznam koliko para cemo dobit.
Mora da je to superpojacanje o kome je Arsene govrio :lol:

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 12 avg 2011, 17:58

" onclick="window.open(this.href);return false;
danasnja presica,svi koji su bili povrijedjeni mogu igrat,a na pitanje jel odlaze samir i sesk,arsen se smije isto blentav i veli da niko ne napusta klub,volio bi da mu mogu vjerovat,il mediji lazu il je on stvarno blentav covjek
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 12 avg 2011, 18:05

hahaha tek sad vidim ovo jos jedan trac, nista nema sluzbeno, a vodja je jutros izjavio da niko ne ide, zao mi je sto sam preuranjeno reagovao kontao sam da je to sve na nasoj divnoj stranici objavljeno ali jok.

:lol: :lol: :lol:
Dio Arsenala

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 12 avg 2011, 18:11

Mi smo dominantni sa njim ili bez njega i bez premca smo na ovoj planeti u svakom slucaju i nije meni do nas mi smo dominacija nego mi njega zao sjebace sam sebi karijeru i postace kloc i poluigrac.
Dio Arsenala

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 12 avg 2011, 18:12

bega_afc je napisao/la:
danasnja presica,svi koji su bili povrijedjeni mogu igrat,a na pitanje jel odlaze samir i sesk,arsen se smije isto blentav i veli da niko ne napusta klub,volio bi da mu mogu vjerovat,il mediji lazu il je on stvarno blentav covjek
I expect no one to leave... to je rekao na 3:08, a nije rekao da niko ne napusta klub ;)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 12 avg 2011, 18:16

kamo puste srece da ne dodje, ali svi znamo kako zavrsi nesto sto venger ocekuje, uvijek zavrsi suprotno

u nedjelju dolazi u barcelonu, u ponedjeljak potpisuje, dobio je poziv od kluba da moze ici, a i predstavnicima barcelone u pregovorima je receno da je pao dogovor, ovi iz arsenala ce jos samo napismeno to potvrditi i gotovo je sve, jbg, da bogdo nije, ali transfer je vec sad mozemo reci gotova stvar
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 12 avg 2011, 18:16

-Paja je napisao/la:Mi smo dominantni sa njim ili bez njega i bez premca smo na ovoj planeti u svakom slucaju i nije meni do nas mi smo dominacija nego mi njega zao sjebace sam sebi karijeru i postace kloc i poluigrac.
Normala, neka ga što dalje od svetog kluba sa Nou Campa najveceg hrama fudbala ;) taj nas je davno izdao i poletio za pedofilom i njegovim obecanjima ;) ...nego, kako planirate u pretkolu sa Udinese-om... da vas žabari ne izdominiraju, e to bi bila bruka

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 12 avg 2011, 18:18

Profesor je napisao/la:
I expect no one to leave... to je rekao na 3:08, a nije rekao da niko ne napusta klub ;)
i sta pita novinar poslije toga a sta ovaj odgovara,kako god,da se hoce rijesit,sam da nas vise ne prave budalama,tako je i tako,da se zna jednom za sva vremena
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.