Postao/la AllGunsBlazing » 12 avg 2011, 15:47
Hajd razumijem sto je steta sto ode Cesc, covjek je ipak godinama na nivou, ali Nasri??? Pa covjek je u citavoj karijeri u Arsenalu odigrao 3 mjeseca kako treba, na nivou Arsenala, i odjednom on posta neki neizostavni dio Arsenala???? Njega ce se lahko zamjeniti, evo Gervinho je dosao, dosao i Ryo, dosao i Chamberlain svakako da su ta tri bolja od jednog Nasrija, jos je tu Shava i Theo tako da su krila sasvim popunjena, i cisto radi neke informacije bolju statistiku ima Shava u svojoj katastrofa sezoni nego Nasri, jednostavno Arshavin je imao fenomenalne zadnje pasove, i svakako da je on bio korisniji za Arsenal nego Nasri.. Sto se tice Cesca on vec ionako nije igrao pola sezone, tako da znamo kako to izgleda bez njeg, i mislim da ce ga Jack i Ramsey moci zamjenuti, ali problem ostaje onda te druge pozicije CM, i ukoliko se nece mijenjati taktika dovesti igraca, ukoliko ce se mijenjati,onda se mora dovesti odlican spic,Parker i Cahill, i moze se rok smatrati uspjesnim(ja sam za ovu varijantu)
p.s. "And for all the questions, I will not say I want to go back to barcelona when I am 24, I owe nothing to them"
-Ignasi Miquel.
Celik!3,2,2.