Ah ok, ja mislio da ne bude ponovo slucaj Miske, pa da covjek mora slati neke X-ray snimke nasim neumorljivim kreatorima teorija.bilalx je napisao/la:
Nije poenta u tome nego u pogresnoj dijagnozi!

Ah ok, ja mislio da ne bude ponovo slucaj Miske, pa da covjek mora slati neke X-ray snimke nasim neumorljivim kreatorima teorija.bilalx je napisao/la:
Ma ne. Nisam ljubitelj teorija zavjere, qraca-palaca. Ali mi je "cudno" i tuzno a i malo smjesno da reprezentativni hecim ne moze razlikovati jaku prehladu od upale pluca.Principatus je napisao/la:Ah ok, ja mislio da ne bude ponovo slucaj Miske, pa da covjek mora slati neke X-ray snimke nasim neumorljivim kreatorima teorija.bilalx je napisao/la:
Nije povreda bila nego upala pluca!k_c je napisao/la:Nadam se da se Papac oporavio od povrede,mnogo ce nam znaciti u anstavku kvalifikacija...nadam se da nije ispao iz forme..ipak je on iskusan igrac...
+1NoName je napisao/la:Evo, poslije utakmice se raspravljamo o nekim glupostima, a ovog čovjeka niko da spomeneSaša, majstore, maestralna igra, takva sigurnost i rutina se rijetko viđa. Uvijek na pravom mjestu, uvijek prava rekacija, bez ikakvih komplikacija. Osim što je odlično držao svoju stranu, cijelo vrijeme je radio i backup za štopere, nema dalje. Sa njim smo 50% jači u odbrani.
SAŠA, HVALA ŠTO SI SE VRATIO!
Tek je večeras potpuna slika koliko smo bili hendikepirani njegovim ne igranjem u prošlom ciklusu, a bogme i u ovom.NoName je napisao/la:Evo, poslije utakmice se raspravljamo o nekim glupostima, a ovog čovjeka niko da spomeneSaša, majstore, maestralna igra, takva sigurnost i rutina se rijetko viđa. Uvijek na pravom mjestu, uvijek prava rekacija, bez ikakvih komplikacija. Osim što je odlično držao svoju stranu, cijelo vrijeme je radio i backup za štopere, nema dalje. Sa njim smo 50% jači u odbrani.
SAŠA, HVALA ŠTO SI SE VRATIO!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.