http://cdn.styleforum.net/3/3b/3bcf4274 ... ouse29.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;samosarajvo je napisao/la:pa da nije...da nije Osim osvojio prvu i drugu titulu sa Zeljom bog zna sta bi bilo....da nije Real osvojio 9 puta LP sad bi Mancester bio najuspjesniji klub itd..DRHAUSE je napisao/la:Mehmed Janjoš je najbolji trener Sarajeva od ranije nabrojanih .Tada smo imali igru i rezultat . A što se Plišeka tiče ,po meni dobar trener ali da nije otkrio đzeku radio bi i dalje u Češkoj trečoj ligi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Vidim da je visca otisao u Istanbul BB, Subasic ide u rusiju. Hoceli mo ikog iz Fk Sarajeva ekspotirati ovog ljeta...?
Koga kad naša omladinska škola nije proizvela igrača desetljećima.TKC je napisao/la:Vidim da je visca otisao u Istanbul BB, Subasic ide u rusiju. Hoceli mo ikog iz Fk Sarajeva ekspotirati ovog ljeta...?
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Jel' istina braćo da Lede i dalje trenira sa našom ekipom?
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jeste brate taj ti samo u Sarajevu i može igrati.ramiral je napisao/la:Jel' istina braćo da Lede i dalje trenira sa našom ekipom?
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Hehe.. pozz svim navijačima kojima je bordo boja prirasla srcuDRHAUSE je napisao/la:Jeste brate taj ti samo u Sarajevu i može igrati.ramiral je napisao/la:Jel' istina braćo da Lede i dalje trenira sa našom ekipom?
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Sad će ova nova generacija koja je bila osvajač duple krune u juniorima čuda da pravi, treba ih podržatiDRHAUSE je napisao/la:Koga kad naša omladinska škola nije proizvela igrača desetljećima.TKC je napisao/la:Vidim da je visca otisao u Istanbul BB, Subasic ide u rusiju. Hoceli mo ikog iz Fk Sarajeva ekspotirati ovog ljeta...?
Čini se malo previše. Navijači su željni trofeja...
Govorim o kvalitetnom i dugoročnom rješenju. Potrebno je napraviti sinergiju sa omladinskim pogonom, napraviti iskorake u organizaciji i sistematizaciji samog kluba, treba riješiti logistiku dugoročno, uslove za rad prvog tima... S tim planom i idejama sam i došao u Sarajevo, na tome trebamo svi raditi, od Uprave, do menadžmenta, preko svih uposlenih u klubu, igrača, pa i navijača... Ako se svi ujedinimo s istim ciljem i istrajemo u tome, onda možemo napraviti kvalitetan klub. Svaka organizacija, pa i fudbalski klub kakav je Sarajevo, treba biti ustrojena kao kompanija, sve je dio mozaika. Ako jedan dio fali ili ne funkcioniše kako treba, to se osjeti u drugim dijelovima. Ako sve posložimo kako treba, možemo biti spremni za velike rezultate.{qoute}
Ovaj dio mi je posebno ostao i volio bi kad svi mi tako gledali kako je rekao Plisek,cinjenica jeste da mi navijaci cesto zbog svojih ambicija i ljubavi prema klubu zaboravimo nekad na realnost jer svi bi mi da titule dolaze i da budemo najboli a cinjenice su drugacije jer nikad u ovom poslijeratnom periodu u Sarajevu nije bilo organizacije i logistike jer ko god bi to iole pokusao brze je izasao iz kluba nego usao,primjer Gracic pa i Granov,ja sam i jednom spominjao da nama navijacima treba nekad strpljenja jer dobrim dijelom i mi pravimo atmosferu oko kluba dal pozitivnu il negativnu al uticemo itekako,iskreno volio bi da ovi ljudi sa svojim idejama uspiju i da konacno vidimo moje i nase Sarajevo tamo gdje svi zelimo
I jos jedna stvar vidim ovdje svi samouvjereno najavljuju pobjedu protiv goska al treba biti itekako oprezan ove novajlije uvijek su zeznute na pocetku sezone da se dokazu jos pogoovo prva domaca tekma a ne treba ni zaboravit da ce biti velika sparina u hercegovini,termin u 17,30, tako da na 3 boda se treba ici al nebi volio ovdje da vidm komentare ako se kiksa i drvlje i kamenje na igrace,trenera i upravu, samo treba strpljenja i pruzit ljudima da rade
Govorim o kvalitetnom i dugoročnom rješenju. Potrebno je napraviti sinergiju sa omladinskim pogonom, napraviti iskorake u organizaciji i sistematizaciji samog kluba, treba riješiti logistiku dugoročno, uslove za rad prvog tima... S tim planom i idejama sam i došao u Sarajevo, na tome trebamo svi raditi, od Uprave, do menadžmenta, preko svih uposlenih u klubu, igrača, pa i navijača... Ako se svi ujedinimo s istim ciljem i istrajemo u tome, onda možemo napraviti kvalitetan klub. Svaka organizacija, pa i fudbalski klub kakav je Sarajevo, treba biti ustrojena kao kompanija, sve je dio mozaika. Ako jedan dio fali ili ne funkcioniše kako treba, to se osjeti u drugim dijelovima. Ako sve posložimo kako treba, možemo biti spremni za velike rezultate.{qoute}
Ovaj dio mi je posebno ostao i volio bi kad svi mi tako gledali kako je rekao Plisek,cinjenica jeste da mi navijaci cesto zbog svojih ambicija i ljubavi prema klubu zaboravimo nekad na realnost jer svi bi mi da titule dolaze i da budemo najboli a cinjenice su drugacije jer nikad u ovom poslijeratnom periodu u Sarajevu nije bilo organizacije i logistike jer ko god bi to iole pokusao brze je izasao iz kluba nego usao,primjer Gracic pa i Granov,ja sam i jednom spominjao da nama navijacima treba nekad strpljenja jer dobrim dijelom i mi pravimo atmosferu oko kluba dal pozitivnu il negativnu al uticemo itekako,iskreno volio bi da ovi ljudi sa svojim idejama uspiju i da konacno vidimo moje i nase Sarajevo tamo gdje svi zelimo
I jos jedna stvar vidim ovdje svi samouvjereno najavljuju pobjedu protiv goska al treba biti itekako oprezan ove novajlije uvijek su zeznute na pocetku sezone da se dokazu jos pogoovo prva domaca tekma a ne treba ni zaboravit da ce biti velika sparina u hercegovini,termin u 17,30, tako da na 3 boda se treba ici al nebi volio ovdje da vidm komentare ako se kiksa i drvlje i kamenje na igrace,trenera i upravu, samo treba strpljenja i pruzit ljudima da rade
Zadnja izmjena: adnanhz, dana/u 12 avg 2011, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Pozdrav svim Hordašima ! 
Volim te Sarajevo!
I kada šuti Sarajevo pjeva, I kada žmiri svjetlucaju mu oči.
Suzama kiša u oluk se slijeva, Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
XDRHAUSE je napisao/la:Mehmed Janjoš je najbolji trener Sarajeva od ranije nabrojanih .Tada smo imali igru i rezultat . A što se Plišeka tiče ,po meni dobar trener ali da nije otkrio đzeku radio bi i dalje u Češkoj trečoj ligi.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
pozdrav brate i dobro dosao !!!el-ninh0 je napisao/la:Pozdrav svim Hordašima !
pa ni dvojica navedenih nisu proizvod njihovih skola nego dobrih kupovina s tim da subasic nije nigdje otisao bar tako pisu po drugim temama ovog forumaDRHAUSE je napisao/la:Koga kad naša omladinska škola nije proizvela igrača desetljećima.TKC je napisao/la:Vidim da je visca otisao u Istanbul BB, Subasic ide u rusiju. Hoceli mo ikog iz Fk Sarajeva ekspotirati ovog ljeta...?
- Giallorossi
- Kontakt:
Subasic je trebo otic u Ukrajinski Volyin kolko me sjecanje sluzi ,sad zasto nije potpiso nezz.hordas'87 je napisao/la:pa ni dvojica navedenih nisu proizvod njihovih skola nego dobrih kupovina s tim da subasic nije nigdje otisao bar tako pisu po drugim temama ovog forumaDRHAUSE je napisao/la:Koga kad naša omladinska škola nije proizvela igrača desetljećima.TKC je napisao/la:Vidim da je visca otisao u Istanbul BB, Subasic ide u rusiju. Hoceli mo ikog iz Fk Sarajeva ekspotirati ovog ljeta...?
@el-ninh0 dobrodosao brate.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
haha, ne lupetaj, Janjoš nas je u crno zavio, prekino tradiciju NE poraza sa malim plavim, gdje su te titule što ih je on osvojio. Ono u Evropi što smo prošli je bio solidan žrijeb i igrači ginuli na terenu nebi li se prodali. Šta bi sa ostatkom te sezone, jedva Evrope vidjeli na kraju. Daj ne lupetajte molim vas ! Poslije Musemića nismo više imali trenera da valja ! Plišek će ove sezone čudo napraviti !DRHAUSE je napisao/la:Mehmed Janjoš je najbolji trener Sarajeva od ranije nabrojanih .Tada smo imali igru i rezultat . A što se Plišeka tiče ,po meni dobar trener ali da nije otkrio đzeku radio bi i dalje u Češkoj trečoj ligi.
U novi boj ...
znam da je trebao ali evo nigdje nema zvanicno je li otisao ili nije a na temi o njemu i na olimpikovoj kazu da nije
@ hz033 nismo te godine ni otisli u evropu jer je doktor mirza peuzeo ekipu
@ hz033 nismo te godine ni otisli u evropu jer je doktor mirza peuzeo ekipu
- Giallorossi
- Kontakt:
Nikad docekat ovu nedjelju ,da je hebes ! 
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- Crni gavran
- Kontakt:
Dzafic ce vam biti strasan igrac, vidjecete. Mi smo glupi sto ga nismo zadrzali, ali ko nas vodi nije ni cudo 
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Jedva čekam GOŠK, napokon će biti i gostujuća pobjeda. 
Volim te Sarajevo!
Pliseku treba dati sansu kad je vec dosao, ne treba ga kao trenera potrositi nakon samo par utakmica i sutnuti i to navodeci razloge kao nije imao rezultata u karijeri.
Pa svi vi koji ste protiv Pliseka hajde navedite koji su to bili treneri Sarajeva u posleratnom periodu i koje su to trenerske karijere napravili mimo Sarajeva(pa mozda su neki vodili neke reprezentativne selekcije nase BiH poslije Sarajeva)
Covjek je u pravu, titula je nasa zelja i to je to po meni najpostenije od svih prethodnih trenera koji su odmah najavljivali titule i duple krune, a poslije se borili da vidimo evrope, I sada nam ne valja Plisek zato sto ne obecava ono sto nije siguran da moze ispuniti. Treba nam reci da cemo se prosetati kroz ligu a svi mi znamo da je to gotovo pa nemoguce sto zbog suđenja na nasim terenima, zbog stanja samih terena(bolje receno blata ili prasine sa pokojom travkom), sto zbog toga sto se svi igraci napale pa protiv nas ginu kao ludi da bi se dokazali, neprofesionalnosti nasih igraca pa pred utakmicu vise do jutra po kafanama(opravavam ih jer nikad nismo na svim pozicijama imali konkurenciju u igrackom kadru pa ljudi znaju da ce igrati i mahmurni)...
Daj ba spustite se na zemlju, da ste trebali biti treneri bili bi ste treneri.
Pa svi vi koji ste protiv Pliseka hajde navedite koji su to bili treneri Sarajeva u posleratnom periodu i koje su to trenerske karijere napravili mimo Sarajeva(pa mozda su neki vodili neke reprezentativne selekcije nase BiH poslije Sarajeva)
Covjek je u pravu, titula je nasa zelja i to je to po meni najpostenije od svih prethodnih trenera koji su odmah najavljivali titule i duple krune, a poslije se borili da vidimo evrope, I sada nam ne valja Plisek zato sto ne obecava ono sto nije siguran da moze ispuniti. Treba nam reci da cemo se prosetati kroz ligu a svi mi znamo da je to gotovo pa nemoguce sto zbog suđenja na nasim terenima, zbog stanja samih terena(bolje receno blata ili prasine sa pokojom travkom), sto zbog toga sto se svi igraci napale pa protiv nas ginu kao ludi da bi se dokazali, neprofesionalnosti nasih igraca pa pred utakmicu vise do jutra po kafanama(opravavam ih jer nikad nismo na svim pozicijama imali konkurenciju u igrackom kadru pa ljudi znaju da ce igrati i mahmurni)...
Daj ba spustite se na zemlju, da ste trebali biti treneri bili bi ste treneri.
Koliko sam primjetio doveli su par mesara iz Travnika, a Dudic im je glavna uzdanica. Bio sam optimista ali kada se uzme u obzir da ovaj Gosk svake godine u prijateljskim nekoga nabije ili namuci, nisu bas za optisat. Jos kad se naloze na nas...Mislim da ce utakmica remijem zavrsiti iako svi prizeljkujemo 3 boda.
Bez euforije da nam se ne desi, "ko visoko leti, nisko pada".
Info za sve koji planiraju ici u sopstvenom aranzmanu, karta za tekmu je 10 KM
Bez euforije da nam se ne desi, "ko visoko leti, nisko pada".
Info za sve koji planiraju ici u sopstvenom aranzmanu, karta za tekmu je 10 KM
Volim te Sarajevo!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.