ko zna sta li je

iskreno se nadam da je ovo zatisje pred buru
p.s. lamela dominira

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
To onaj propalitet sto je igrao za fiorentinuBertrand je napisao/la:Ali je zato umjesto Nilmara, nova napadačka meta Daniel Osvaldo, napadač Espanyola. Procjenjuje se na 25m eura, a navodno je Sabatini ušao u pregovore, i Danielu se jako sviđa ovaj novi projekt.
Znamo kakav je, prosjecan igrac, u Fiorentini nije pokazao apsolutno nistaDesimaL je napisao/la:Daj tvoj "propalitet"je jedan od najbolji napadaca u spani,redovo daje golove barceloni,brz je,imam sjajnu tehniku,udarac glavom,savrsen igrac za romu.Za njega je jos zaintesovan i atletico madrid,ali izgleda da je falaco blizu prelaska u atletico,tako da bi vrlo lako mogao osvaldo mogao preci u romu.
Bati je to demantovao, rekao je kako ima problema sa koljenom ali da moze normalno hodat, trcat, igrat golf, polo itd..Google je napisao/la:hehe Sabatini da da 25mil. za jednog igraca heheheh
za Nilmara nije htio da da vise od 15mil. i to iso i u Spaniju na pregovore i opet nothing![]()
Jedna tuzna vijest:"Gabrijelu Batistuti je postalo teško i da hoda.
To je posledica oštećenja tetive zbog koje Batistuta ne može da stoji duže od pola sata!"
Uz Totti-ja meni najdrazi igrac-Bati bati bati bati bati bati bati BatiGol
ma ti ko da ne znas admira njemu nista ne valjaDesimaL je napisao/la:Daj tvoj "propalitet"je jedan od najbolji napadaca u spani,redovo daje golove barceloni,brz je,imam sjajnu tehniku,udarac glavom,savrsen igrac za romu.Za njega je jos zaintesovan i atletico madrid,ali izgleda da je falaco blizu prelaska u atletico,tako da bi vrlo lako mogao osvaldo mogao preci u romu.
U Spaniji je iznenadjenje ako ne zabije 20 golova za sezonuSi parla di Osvaldo alla Roma. Ma quell'Osvaldo? Si, ex Lecce e Fiorentina. Valore? 17 milioni di euro! Mah... Poi pensiamo che la Roma ha ceduto Menez a 8 mln al Psg e Vucinic per 15 milioni e ci chiediamo: ma Osvaldo vale davvero più di Vucinic e più di Lavezzi che l'Inter valuta 15 milioni? Il Napoli ne chiede 20 ma, anche qui, ci sembrano pochini se Pastore al Psg è stato ceduto per la modica cifra di 43 milioni di euro. In sostanza, Pastore vale il doppio di Lavezzi. Aquilani, conteso da Milan e Juventus,oggi viene valutato 6 milioni di euro, per riscattarlo ce ne volevano 13, un mese fa. Conti che non tornano, la domanda è un'altra: le valutazioni sono giuste o vengono fatte in base a come la torta deve essere divisa, prima che mangiata?
Lo scopriremo solo "morendo"... (di questo passo, molto in fretta)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.