FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
jel veceras trening u 7 ?
Hvala !
dobar vam je bio visca samo sto je mali i brz a sto se tice ostalog mrka kapa !!!
ako je istina da dobijate 400 hiljada mislim da su se turci precijenili i dali toliko ali eto neka mu je sa srecom !!!
ako je istina da dobijate 400 hiljada mislim da su se turci precijenili i dali toliko ali eto neka mu je sa srecom !!!
Sramota stvarno za ovu akciju.Ovo danas sto nas je bilo,tu su sve momci koji su svaki dan dolazili.Da nas je bilo duplo vise sve bi se zavrsilo.A vi se nesto furate da pravimo stadion kao Berlin.Za ove koji nisu mogli doci,koji su van grada,danas se ismirglala ograda na jugu,ofarbana,zid se poceo malterisat,i bice sutra gotov,hala se takodje pocela farbati.Na sjeveru neki radnici postavljaju reklame i neke zelene ploce da ljepse izgleda...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
dao Bog da se oni više puta precijene oko naših igrača, samo nek se pare slijevaju u klupsku kasuPINKI_HZ je napisao/la:dobar vam je bio visca samo sto je mali i brz a sto se tice ostalog mrka kapa !!!
Za zivot cijeli!
Ma 400.000 je malo trebali smo uzeti barem duplo..
Ovo je samo za pitare bilo
Ovo je samo za pitare bilo

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
kad je trening veceras ?
ja mislim da je u 7 ja cu doci tada valjda ce bitiSweex je napisao/la:kad je trening veceras ?

I ako neko ode na trening usput nek uslika jug da vidimo to ? Stvarno nisam u mogucnosti otici
Hvalabrajla95 je napisao/la:ja mislim da je u 7 ja cu doci tada valjda ce bitiSweex je napisao/la:kad je trening veceras ?

- blueman-TM87
- Kontakt:
Kazu Zlaja odabrao nas za treninge. Ako je istina, Zlatane dobro dosao na treninge najveceg kluba u BiH!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
Koliko su karte ?
Sad javiše na TV 8 Km jug pa ne kontam ?
Sad javiše na TV 8 Km jug pa ne kontam ?

Na TV Sa rekoše da su karte za Rudar 8 - jug, 12 - istok i - 20 zapad. To je greška, jer su karte 5, 8 i 20 KM. Neko iz kluba bi trebao reagovati da na TV Sa isprave grešku, jer je već krivom informacijom nanesena šteta klubu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Ajde mi molim te objasni kakva steta, mozda moj IQ nije dovoljan da ovo shvatim, ali stvarno ne vidim kakva je steta nanesena klubu ?avlami97 je napisao/la:Na TV Sa rekoše da su karte za Rudar 8 - jug, 12 - istok i - 20 zapad. To je greška, jer su karte 5, 8 i 20 KM. Neko iz kluba bi trebao reagovati da na TV Sa isprave grešku, jer je već krivom informacijom nanesena šteta klubu.
Mislim nemam namjeru da te provociram ili takvo nesto !
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...
- spielführer_21
- Kontakt:
neko ko nije stalan je možda načuo to na tvsa i odustao od posjete dolinirexxxoNa_ je napisao/la:Ajde mi molim te objasni kakva steta, mozda moj IQ nije dovoljan da ovo shvatim, ali stvarno ne vidim kakva je steta nanesena klubu ?avlami97 je napisao/la:Na TV Sa rekoše da su karte za Rudar 8 - jug, 12 - istok i - 20 zapad. To je greška, jer su karte 5, 8 i 20 KM. Neko iz kluba bi trebao reagovati da na TV Sa isprave grešku, jer je već krivom informacijom nanesena šteta klubu.
Mislim nemam namjeru da te provociram ili takvo nesto !

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Ma prijatelju svi znaju kolike su cjene karti tako da ta prica pada u vodu, a ko je htjeo sutra da dodje doci ce da je 50 km karta za jug ... ne kontam vise dokle ove nebuloze po forumima, jos samo da neko napise da trebamo tuziti TVSAspielführer_21 je napisao/la:neko ko nije stalan je možda načuo to na tvsa i odustao od posjete dolinirexxxoNa_ je napisao/la:Ajde mi molim te objasni kakva steta, mozda moj IQ nije dovoljan da ovo shvatim, ali stvarno ne vidim kakva je steta nanesena klubu ?avlami97 je napisao/la:Na TV Sa rekoše da su karte za Rudar 8 - jug, 12 - istok i - 20 zapad. To je greška, jer su karte 5, 8 i 20 KM. Neko iz kluba bi trebao reagovati da na TV Sa isprave grešku, jer je već krivom informacijom nanesena šteta klubu.
Mislim nemam namjeru da te provociram ili takvo nesto !lako moguće, samo sa nadam da je tvsa slabo gledana..

... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...
po vecerasnjem treningu sljedeci bi sastav sutra nastupio:
karic,colic,nyema,bogicevic,kvesic,savic,stanceski,zeba,beslija,smajic,selimovic(adilovic)
karic,colic,nyema,bogicevic,kvesic,savic,stanceski,zeba,beslija,smajic,selimovic(adilovic)
Ovo se i pretpostavljalobrajla95 je napisao/la:po vecerasnjem treningu sljedeci bi sastav sutra nastupio:
kasnije je malo zamijenio : izasao beslija a usao adilovic i druga izmjena colic-markovicnime_tm87 je napisao/la:Ovo se i pretpostavljalobrajla95 je napisao/la:po vecerasnjem treningu sljedeci bi sastav sutra nastupio:
Ovog Vuleta treba nafatat jos sad imamo para
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], PeppermintSA i 56 gostiju.