Ma konto sam i ja na Boračko i još uvijek bi se to moglo izorganizovat al izleti koncert Balaša u Zrenjaninu pa mi to nekako preče, **** Balaš može odapet
Usput jel ima ovdje neko ko je kao maloljetan putovo s ličnom iz BiH u Srbiju i nazad
http://thepiratebay.org/torrent/6492706 ... _4-SKIDROWOmerbavarac je napisao/la:Jel' ima neko link za download neke teniske igrice?
Ne mislim na stolni tenis, nego na onaj pravi.![]()
Samo da nije demo, treba mi full verzija.
Lik koji je to sve organizovao je u Njemackoj, al' pokusacu ti nabaviti u toku dana.Ako uspijem saljem na pp. Uglavnom nije lose, cini mi se da sa boravisnom taksom nocenje izadje max 15 maraka, imas finih mjesta za rostiljati, plaza nije nesto, al' kad si pod dejstvom ljepsa je od kopakabane. Parking je osiguran, parkiras ispred bungalova, haha![/quote]kakavdanakneiskustvu je napisao/la:tanzla je napisao/la:Ima motel, imaju i bungalovi, bio sam ja u junu. Nije jako lose.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:zna li ko ima li kakav smještaj na boračkom jezeru?,motel ili nešto slično
imaš li kakav link ili broj telefona?
joj što si mi ti odnekle poznat ,bogami88340 je napisao/la:zna li ko kakav smještaj na vlašiću?ne pitajte zašto![]()
![]()
![]()
tanzla je napisao/la:http://www.hotel-borasnica.com/borasnic ... &Itemid=57
Evo to je taj kompleks, motel i bungalovi, sve je isto.Imas kontakt, a imas gore iznad i cjenovnik.
Lijep provod.
ja sam jalegenda reala je napisao/la:joj što si mi ti odnekle poznat ,bogami88340 je napisao/la:zna li ko kakav smještaj na vlašiću?ne pitajte zašto![]()
![]()
![]()
![]()
haj reci jesi li ti
ja pretpostavljam, da ti je dr*at a da te niko ne vidi88340 je napisao/la:zna li ko kakav smještaj na vlašiću?ne pitajte zašto![]()
![]()
![]()
neboj se ti za meneDushi_Rob je napisao/la:ja pretpostavljam, da ti je dr*at a da te niko ne vidi88340 je napisao/la:zna li ko kakav smještaj na vlašiću?ne pitajte zašto![]()
![]()
![]()
![]()
Ko te to slag'o ??Carlo je napisao/la:Nisam u toku, zašto su svima skinuti moderatori?
kutija voštanih figuraILoveLFC je napisao/la:Imali neko preporuciti neki dobar, al bas dobar horor ?
pa odvedi je u grad. malo na pice, malo se kurcis sa curom. pravi se faca. sta ces u kuci ? neces sigurno nista "opasno" raditi sa njom.QUARESMA 18<<< je napisao/la:ljepote, sam sam u kuci, najeomse cevapa, sad cekam curu da dodje, joj nisam je vidio sedam dana
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 10 gostiju.