Jeste budali, ali nije Manciniju.tanzla je napisao/la:Ja mislim da mu se nece vracati kapitenska traka, ma vjerovatno oni sad rade sve da ga prodaju. I budali je jasno da bez njega ustvari lice na tim, dok je s njim u ekipi kolektiv misaona imenica. A kad bi leg'o jedan playmaker, e to bi bila bajka.reds je napisao/la:Mene samo zanima kako će se Mancini sada ophoditi prema Tevezu i kakvu će formaciju igrati ukoliko ovaj ostane u klubu,a sve su prilike da hoće.![]()
Nego šta je sa tim playmakerom ?
Manchester City FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ma sve se nadam da je i njemu doslo iz zicegu u vugla.
Puno su kompaktniji i opasniji bez Carlosa, bez obzira sto je on strasan igrac. Cini mi se da su i najzagrizeniji Tevezovi fanovi iz prosle sezone poceli da to uvidjaju.
Daj boze da im dodje kvalitetan kreativac, da Silva igra lijevo, npr. Sneijder u sredini, sanse za osvajanje lige bi im porasle za 70% odmah.

Daj boze da im dodje kvalitetan kreativac, da Silva igra lijevo, npr. Sneijder u sredini, sanse za osvajanje lige bi im porasle za 70% odmah.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Ja ne vidim te šanse pored Unitedatanzla je napisao/la:Ma sve se nadam da je i njemu doslo iz zicegu u vugla.Puno su kompaktniji i opasniji bez njega, bez obzira sto je on strasan igrac. Cini mi se da su i najzagrizeniji Tevezovi fanovi iz prosle sezone poceli da to uvidjaju.

Mislim da bi Cesc bio puno bolji za njih no evo ode u Barcu.U zadnje vrijeme Arsenal prodaje igrače samo Barci i Cityu

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Mislim da imaju realne sanse da osvoje titulu, samo ako posloze malo stvari u glavi, da im se ne desava da gube dobijenu utakmicu, al' doci ce to vremenom vjerujem. Jedno je sigurno, sa eventualnim kreativcem tipa Sneijdera bi im sanse bile puno vece. Naravno United je United, oni imaju SAF-a, a ovi zaglavili sa Mancinijem, pa ce sve to ici malo teze. Na kraju krajeva, nek izgube od Uniteda, a dobiju sve ostalo.LBJ MVP je napisao/la:Ja ne vidim te šanse pored Unitedatanzla je napisao/la:Ma sve se nadam da je i njemu doslo iz zicegu u vugla.Puno su kompaktniji i opasniji bez njega, bez obzira sto je on strasan igrac. Cini mi se da su i najzagrizeniji Tevezovi fanovi iz prosle sezone poceli da to uvidjaju.
Daj boze da im dodje kvalitetan kreativac, da Silva igra lijevo, npr. Sneijder u sredini, sanse za osvajanje lige bi im porasle za 70% odmah.![]()
Mislim da bi Cesc bio puno bolji za njih no evo ode u Barcu.U zadnje vrijeme Arsenal prodaje igrače samo Barci i CityuNi Sneijder ne bi bio loš no za njega i nije engleska liga,ali ko zna

To bi baš žabarski bilo
Još bi i pomislio da je Mancini stručnjak 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pa Mancini jeste strucnjak, i to vrlo dobar
To sto neko hoce da trofeji i rezultati iz govana rastu nije njegova krivica, uostalom to je jedini covjek na svijetu koji ima zivaca za Balotellija

To sto neko hoce da trofeji i rezultati iz govana rastu nije njegova krivica, uostalom to je jedini covjek na svijetu koji ima zivaca za Balotellija
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Kakav stručnjakPuma je napisao/la:Pa Mancini jeste strucnjak, i to vrlo dobar![]()

noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
Mancini je dobar trener sigurno, al' nije world class poput Murinja, Fergusona, Hidinka, Wengera i ostale kompanije, a smatram da bi jedan takav trebao Cityu da u potpunosti iskoriste svoj potencijal.
Plus sto smo mi bosanci i hercegovci vecinom ljubitelji Gvardiolinog totalnog fudbala (jok Jurcicevog kontrolisanog
), pa nas Mancini sa svojim katanacom nervira. 
Plus sto smo mi bosanci i hercegovci vecinom ljubitelji Gvardiolinog totalnog fudbala (jok Jurcicevog kontrolisanog

Zar ovaj umjetni klub ima navijače ? 

Bas me zanima da li ce taj "bolji" trener kad dodje poslije Roberta napraviti ista vise, a sumnjam da je neko "bolji" trenutno dostupanColo Colo je napisao/la:Kakav stručnjakPuma je napisao/la:Pa Mancini jeste strucnjak, i to vrlo dobar![]()
To sto neko hoce da trofeji i rezultati iz govana rastu nije njegova krivica, uostalom to je jedini covjek na svijetu koji ima zivaca za Balotellijatri pasa ne mogu da izvedu a od decembra 2009. je trener.Igraju antifudbal i ove godine on leti iz City-a.
daj ba u ovom Cityju gotovo sve ludjaci i preplacene klocine (cast izuzecima)

vjerujem da dodju Mourinho i Guardiola da rade zajedno, posteno bi se namucili
Call the coroner!
"Founded in 1880. as St. Mark's (West Gorton), they became Ardwick Association Football Club in 1887. and Manchester City in 1894."Laziale je napisao/la:Zar ovaj umjetni klub ima navijače ?
U meni imaju simpatizera, zna se zbog cega, tj. koga.

tanzla je napisao/la:"Founded in 1880. as St. Mark's (West Gorton), they became Ardwick Association Football Club in 1887. and Manchester City in 1894."Laziale je napisao/la:Zar ovaj umjetni klub ima navijače ?
U meni imaju simpatizera, zna se zbog cega, tj. koga.A imaju i navijaca, no worries.
Mislio sam na navijače sa ex-Yu prostora ..to je slično kao Chelsea,"niko za njih nije čuo",a poslije odjednom Chelsea ima tonu navijača na ovim prostorima,a isto sada City izgleda

Postoje naravno, to su Bosnian Citizeni, MCFC supporters from BiH!
Prepoznatljivi su po svojoj megapopularnoj pjesmi "Blue hat ou granny"

Prepoznatljivi su po svojoj megapopularnoj pjesmi "Blue hat ou granny"

tanzla je napisao/la:Postoje naravno, to su Bosnian Citizeni, MCFC supporters from BiH!![]()
Prepoznatljivi su po svojoj megapopularnoj pjesmi "Blue hat ou granny"![]()
![]()
"Blue Hat Ouuu Grany", stara elegicna i nostalgicna melodija Bosanskih doseljenika. Po nekima prvi naseljenici danasnjeg Manchestera jesu bili iz sjeverne Bosne, iz okoline BOnovica, rudari koji su otisli trbuhom za kruhom u Ameriku i izgubili se kod pogresnog presjedanja. Veza koja ih je prebacivala u Ameriku ostavila ih tu. Ime je kazu nastalo od bosanskog: Ma đe ste!?

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
VanBasten je napisao/la:tanzla je napisao/la:Postoje naravno, to su Bosnian Citizeni, MCFC supporters from BiH!![]()
Prepoznatljivi su po svojoj megapopularnoj pjesmi "Blue hat ou granny"![]()
![]()
"Blue Hat Ouuu Grany", stara elegicna i nostalgicna melodija Bosanskih doseljenika. Po nekima prvi naseljenici danasnjeg Manchestera jesu bili iz sjeverne Bosne, iz okoline BOnovica, rudari koji su otisli trbuhom za kruhom u Ameriku i izgubili se kod pogresnog presjedanja. Veza koja ih je prebacivala u Ameriku ostavila ih tu. Ime je kazu nastalo od bosanskog: Ma đe ste!?

Oplakah! Svaka cast autoru.

Aj sad malo da se uozbiljimo.
http://mcfc.co.uk/News/Club-news/2011/A ... arios-21st" onclick="window.open(this.href);return false;
Behind the scenes, Ballotelijev rodjendan.

Edit: Koji qratz Dzeko i co. igraju tek u ponedjeljak u 21:00 po nasem vremenu?

Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 12 avg 2011, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
Ja npr. City gotivim zbog Dzeke.....al treba biti realan pa reci da je City trenutno institucija za Lazio...koji mi je takodjer drag klub.....jel???Laziale je napisao/la:Zar ovaj umjetni klub ima navijače ?
@Laziale Ne bih se složio puno raje koje ja znam su voljeli City sa Anelkom,Musampom i Markom Vivien Foem,A i plavce iz londona za koje su igrali Zola,Vijali.Flo,Wise,Gulit itd je navijalo puno raje.
-
- Kontakt:
Nadam se da ce Dzeko biti starter sutra.
City vs. Swansea CityElmar78430 je napisao/la:Nadam se da ce Dzeko biti starter sutra.
Barclays Premier League
15 August 2011 20:00

City igra u ponedeljakElmar78430 je napisao/la:Nadam se da ce Dzeko biti starter sutra.
Trenutno korisnika/ca: LiverpoolREDS, StevieG8, Venom i 5 gostiju.