Manchester City FC

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Carlo
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Carlo » 12 avg 2011, 22:43

tanzla je napisao/la:
reds je napisao/la:Mene samo zanima kako će se Mancini sada ophoditi prema Tevezu i kakvu će formaciju igrati ukoliko ovaj ostane u klubu,a sve su prilike da hoće. :D

Nego šta je sa tim playmakerom ?
Ja mislim da mu se nece vracati kapitenska traka, ma vjerovatno oni sad rade sve da ga prodaju. I budali je jasno da bez njega ustvari lice na tim, dok je s njim u ekipi kolektiv misaona imenica. A kad bi leg'o jedan playmaker, e to bi bila bajka.
Jeste budali, ali nije Manciniju.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 12 avg 2011, 22:45

Ma sve se nadam da je i njemu doslo iz zicegu u vugla. :D Puno su kompaktniji i opasniji bez Carlosa, bez obzira sto je on strasan igrac. Cini mi se da su i najzagrizeniji Tevezovi fanovi iz prosle sezone poceli da to uvidjaju.
Daj boze da im dodje kvalitetan kreativac, da Silva igra lijevo, npr. Sneijder u sredini, sanse za osvajanje lige bi im porasle za 70% odmah.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 avg 2011, 22:48

tanzla je napisao/la:Ma sve se nadam da je i njemu doslo iz zicegu u vugla. :D Puno su kompaktniji i opasniji bez njega, bez obzira sto je on strasan igrac. Cini mi se da su i najzagrizeniji Tevezovi fanovi iz prosle sezone poceli da to uvidjaju.
Daj boze da im dodje kvalitetan kreativac, da Silva igra lijevo, npr. Sneijder u sredini, sanse za osvajanje lige bi im porasle za 70% odmah.
Ja ne vidim te šanse pored Uniteda :?
Mislim da bi Cesc bio puno bolji za njih no evo ode u Barcu.U zadnje vrijeme Arsenal prodaje igrače samo Barci i Cityu :mrgreen: Ni Sneijder ne bi bio loš no za njega i nije engleska liga,ali ko zna :?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 12 avg 2011, 22:54

LBJ MVP je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Ma sve se nadam da je i njemu doslo iz zicegu u vugla. :D Puno su kompaktniji i opasniji bez njega, bez obzira sto je on strasan igrac. Cini mi se da su i najzagrizeniji Tevezovi fanovi iz prosle sezone poceli da to uvidjaju.
Ja ne vidim te šanse pored Uniteda :?
Mislim da bi Cesc bio puno bolji za njih no evo ode u Barcu.U zadnje vrijeme Arsenal prodaje igrače samo Barci i Cityu :mrgreen: Ni Sneijder ne bi bio loš no za njega i nije engleska liga,ali ko zna :?
Mislim da imaju realne sanse da osvoje titulu, samo ako posloze malo stvari u glavi, da im se ne desava da gube dobijenu utakmicu, al' doci ce to vremenom vjerujem. Jedno je sigurno, sa eventualnim kreativcem tipa Sneijdera bi im sanse bile puno vece. Naravno United je United, oni imaju SAF-a, a ovi zaglavili sa Mancinijem, pa ce sve to ici malo teze. Na kraju krajeva, nek izgube od Uniteda, a dobiju sve ostalo. :lol: :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 avg 2011, 22:56

To bi baš žabarski bilo :mrgreen: Još bi i pomislio da je Mancini stručnjak :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 12 avg 2011, 23:00

Pa Mancini jeste strucnjak, i to vrlo dobar ;)

To sto neko hoce da trofeji i rezultati iz govana rastu nije njegova krivica, uostalom to je jedini covjek na svijetu koji ima zivaca za Balotellija
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 12 avg 2011, 23:05

Puma je napisao/la:Pa Mancini jeste strucnjak, i to vrlo dobar ;)

To sto neko hoce da trofeji i rezultati iz govana rastu nije njegova krivica, uostalom to je jedini covjek na svijetu koji ima zivaca za Balotellija
Kakav stručnjak :? tri pasa ne mogu da izvedu a od decembra 2009. je trener.Igraju antifudbal i ove godine on leti iz City-a.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 12 avg 2011, 23:09

Mancini je dobar trener sigurno, al' nije world class poput Murinja, Fergusona, Hidinka, Wengera i ostale kompanije, a smatram da bi jedan takav trebao Cityu da u potpunosti iskoriste svoj potencijal.
Plus sto smo mi bosanci i hercegovci vecinom ljubitelji Gvardiolinog totalnog fudbala (jok Jurcicevog kontrolisanog :D), pa nas Mancini sa svojim katanacom nervira. :D

Laziale
Kontakt:

Post Postao/la Laziale » 12 avg 2011, 23:15

Zar ovaj umjetni klub ima navijače ? :lol:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 12 avg 2011, 23:15

Colo Colo je napisao/la:
Puma je napisao/la:Pa Mancini jeste strucnjak, i to vrlo dobar ;)

Kakav stručnjak :? tri pasa ne mogu da izvedu a od decembra 2009. je trener.Igraju antifudbal i ove godine on leti iz City-a.
Bas me zanima da li ce taj "bolji" trener kad dodje poslije Roberta napraviti ista vise, a sumnjam da je neko "bolji" trenutno dostupan

daj ba u ovom Cityju gotovo sve ludjaci i preplacene klocine (cast izuzecima) :mrgreen:

vjerujem da dodju Mourinho i Guardiola da rade zajedno, posteno bi se namucili
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 12 avg 2011, 23:17

Laziale je napisao/la:Zar ovaj umjetni klub ima navijače ? :lol:
"Founded in 1880. as St. Mark's (West Gorton), they became Ardwick Association Football Club in 1887. and Manchester City in 1894."

U meni imaju simpatizera, zna se zbog cega, tj. koga. :D A imaju i navijaca, no worries. ;)

Laziale
Kontakt:

Post Postao/la Laziale » 12 avg 2011, 23:23

tanzla je napisao/la:
"Founded in 1880. as St. Mark's (West Gorton), they became Ardwick Association Football Club in 1887. and Manchester City in 1894."

U meni imaju simpatizera, zna se zbog cega, tj. koga. :D A imaju i navijaca, no worries. ;)

Mislio sam na navijače sa ex-Yu prostora ..to je slično kao Chelsea,"niko za njih nije čuo",a poslije odjednom Chelsea ima tonu navijača na ovim prostorima,a isto sada City izgleda :D

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 12 avg 2011, 23:24

Postoje naravno, to su Bosnian Citizeni, MCFC supporters from BiH! :mrgreen:
Prepoznatljivi su po svojoj megapopularnoj pjesmi "Blue hat ou granny" :lol: :lol: :lol:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 avg 2011, 23:26

tanzla je napisao/la:Postoje naravno, to su Bosnian Citizeni, MCFC supporters from BiH! :mrgreen:
Prepoznatljivi su po svojoj megapopularnoj pjesmi "Blue hat ou granny" :lol: :lol: :lol:

"Blue Hat Ouuu Grany", stara elegicna i nostalgicna melodija Bosanskih doseljenika. Po nekima prvi naseljenici danasnjeg Manchestera jesu bili iz sjeverne Bosne, iz okoline BOnovica, rudari koji su otisli trbuhom za kruhom u Ameriku i izgubili se kod pogresnog presjedanja. Veza koja ih je prebacivala u Ameriku ostavila ih tu. Ime je kazu nastalo od bosanskog: Ma đe ste!?

:lol:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 12 avg 2011, 23:30

VanBasten je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Postoje naravno, to su Bosnian Citizeni, MCFC supporters from BiH! :mrgreen:

"Blue Hat Ouuu Grany", stara elegicna i nostalgicna melodija Bosanskih doseljenika. Po nekima prvi naseljenici danasnjeg Manchestera jesu bili iz sjeverne Bosne, iz okoline BOnovica, rudari koji su otisli trbuhom za kruhom u Ameriku i izgubili se kod pogresnog presjedanja. Veza koja ih je prebacivala u Ameriku ostavila ih tu. Ime je kazu nastalo od bosanskog: Ma đe ste!?

:lol:
:lol: :lol:
Oplakah! Svaka cast autoru. :mrgreen:

Aj sad malo da se uozbiljimo.
http://mcfc.co.uk/News/Club-news/2011/A ... arios-21st" onclick="window.open(this.href);return false;
Behind the scenes, Ballotelijev rodjendan. :mrgreen:

Edit: Koji qratz Dzeko i co. igraju tek u ponedjeljak u 21:00 po nasem vremenu? :(
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 12 avg 2011, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 12 avg 2011, 23:32

Ja npr. City gotivim zbog Dzeke.....al treba biti realan pa reci da je City trenutno institucija za Lazio...koji mi je takodjer drag klub.....jel???

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 12 avg 2011, 23:33

@Laziale Ne bih se složio puno raje koje ja znam su voljeli City sa Anelkom,Musampom i Markom Vivien Foem,A i plavce iz londona za koje su igrali Zola,Vijali.Flo,Wise,Gulit itd je navijalo puno raje.

Elmar78430
Kontakt:

Post Postao/la Elmar78430 » 12 avg 2011, 23:34

Nadam se da ce Dzeko biti starter sutra.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 12 avg 2011, 23:35

Elmar78430 je napisao/la:Nadam se da ce Dzeko biti starter sutra.
City vs. Swansea City
Barclays Premier League
15 August 2011 20:00 :?:

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 12 avg 2011, 23:35

Elmar78430 je napisao/la:Nadam se da ce Dzeko biti starter sutra.
City igra u ponedeljak

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: LiverpoolREDS, StevieG8, Venom i 5 gostiju.