jok nego ona cijena karte za onu selendru! 10 maraka... pa nisu normalnI!jubitubi je napisao/la:Sta,moj post?johnnyHZ je napisao/la:ovo je cisti bezobrazluk!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Čuj 10 maraka za selendru karta.
Šta će jadnici nego da zarade , ipak im dolazi Evropski klub.

U novi boj ...
Vjerovatno mnogi znaju,i ne znam da li se o tome govorilo na vasoj temi,jer mozda i ovo nije mjesto za to.Ali bi iskreno uputio saucesce porodici Ferhatovic,povodom smrti Hasetove zene.Kada god sam slusao tu zenu kako prica o Hasetu,jednostavno sam vidio neko bolje vrijeme u kojem su ljudi voljeli svoje klubove vise iznad svega.Nek joj je rahmet vjecni i njoj i njenom Hasetu.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Naravno da znamo i ta tuzna vijest je objevljena na nasoj stranici . Samo takve "teme" i stvari pretezno komentarisemo na nasim forumima.
http://www.fksinfo.com/np-1444-Preminul ... Haseta.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Neka joj je vječni rahmet uz našeg Haseta.
http://www.fksinfo.com/np-1444-Preminul ... Haseta.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Neka joj je vječni rahmet uz našeg Haseta.
Neka joj je vječni rahmet ! 

Volim te Sarajevo!
I kada šuti Sarajevo pjeva, I kada žmiri svjetlucaju mu oči.
Suzama kiša u oluk se slijeva, Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Suzama kiša u oluk se slijeva, Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Nek joj je vjecni rahmet i lahka zemlja bosanska !!! 

Nemozete vi mrziti BOSNU koliko je ja mogu voliti !!!
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
vrijedi pogledati, ko nije ranije gledao: http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/voli ... sebe/50629" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
sjever je napisao/la:Neka joj je vjecni rahmet...
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Samo da znate ovo je korisnik el-ninh0. Bolji ovaj nick.
Da ne bude off:
Šta ima za Vuleta, da li dolazi ili...?

Da ne bude off:
Šta ima za Vuleta, da li dolazi ili...?
Volim te Sarajevo !
Suzama kiša u oluk se slijeva, Sarajevo će biti, sve drugo će proći !
- Giallorossi
- Kontakt:
Svaka cast majstore,ovako se navija za voljeni klub..QUARESMA 18<<< je napisao/la:Neka joj je vjecni rahmet...
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... komentari#

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Stvarno mu svaka čast, Smajo aferim ! 

Volim te Sarajevo !
prava rijetkost i u svijetu je vidjeti ovako nesto.stvarno vrijedno postovanja.Giallorossi je napisao/la:Svaka cast majstore,ovako se navija za voljeni klub..QUARESMA 18<<< je napisao/la:Neka joj je vjecni rahmet...
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... komentari#
![]()
VOLIM TE ZELJO
Treba ovom sarajlici zabranit da komentarise na ovoj temi vidi se da je saban samo nas bruka gdje god stigne,sigruno mu ovo nije 1 acc.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Cekicar je napisao/la:Treba ovom sarajlici zabranit da komentarise na ovoj temi vidi se da je saban samo nas bruka gdje god stigne,sigruno mu ovo nije 1 acc.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Smirite tenzije, 'ajmo preći na raspravu o klubu koji svi volimo. 

Volim te Sarajevo !
Nisam pitar ali Hase i sve oko Haseta zasluzuje iskreno postovanje!!!
"Vahida Ferhatovic" nek ti je vječni rahmet!!!
"Vahida Ferhatovic" nek ti je vječni rahmet!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Stvarno mu svaka čast. Vidio sam sličnih navijača ali nikoga u ovolikoj mjeri. Skidam mu kapu.Giallorossi je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... komentari#
Svaka cast majstore,ovako se navija za voljeni klub..![]()
U novi boj ...
I šta čovjek kaže odakle nosi najružnija iskustva , iz Tuzle naravno , odakle će drugo. 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House