FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mozda vam se Vule vrati.
ovo je cisti bezobrazluk!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Sta,moj post?johnnyHZ je napisao/la:ovo je cisti bezobrazluk!
Pozdrav hordasi !!!
Nemozete vi mrziti BOSNU koliko je ja mogu voliti !!!
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga !!!
Neka mi ne svane nek me nema neka me ne bude,neka me bez tebe ne probude SARAJVO,nananananana samo ti u mome srcu si SARAJVO...
Pozdrav Marinac. 
Volim te Sarajevo!
I kada šuti Sarajevo pjeva, I kada žmiri svjetlucaju mu oči.
Suzama kiša u oluk se slijeva, Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Evo piše vam jedan Veležovac. Pazite se GOŠK -a, to je ekipa, jako nezgodna na svome terenu. Oni su jedna od rijetkih ekipa, gdje sudija redovno na njihovom terenu svira penal, bez obzira protiv koga igrali, nije ovo klevetanje, nego reala, pratim ih dugo, tako, čuvajte se i puno sreće u nedjelju...
Ama Veležovac, ni pitari nisu repa bez korjena, bar što se penala tiče. U zadnjoj sezoni za Sarajevo je svirano najviše penala u ligi, a i jedina su ekipa u PL u kojoj se protiv pitara nije svirao ni jedan penal. Veležovac nemoj se sjekirati za penale. što se konačnog ishoda tiče u igri su sva tri znaka, s tim što je po meni Sarajevo u blagoj prednosti. Pozdrav.AlemC85 je napisao/la:Evo piše vam jedan Veležovac. Pazite se GOŠK -a, to je ekipa, jako nezgodna na svome terenu. Oni su jedna od rijetkih ekipa, gdje sudija redovno na njihovom terenu svira penal, bez obzira protiv koga igrali, nije ovo klevetanje, nego reala, pratim ih dugo, tako, čuvajte se i puno sreće u nedjelju...
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Stvarno?jubitubi je napisao/la:Mozda vam se Vule vrati.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Za ovu konstataciju da nam je svirano najvise penala, OK. Bilo je par sumnjivih ali i dosta postojecih, sto jest jest.avlami97 je napisao/la:Ama Veležovac, ni pitari nisu repa bez korjena, bar što se penala tiče. U zadnjoj sezoni za Sarajevo je svirano najviše penala u ligi, a i jedina su ekipa u PL u kojoj se protiv pitara nije svirao ni jedan penal. Veležovac nemoj se sjekirati za penale. što se konačnog ishoda tiče u igri su sva tri znaka, s tim što je po meni Sarajevo u blagoj prednosti. Pozdrav.AlemC85 je napisao/la:Evo piše vam jedan Veležovac. Pazite se GOŠK -a, to je ekipa, jako nezgodna na svome terenu. Oni su jedna od rijetkih ekipa, gdje sudija redovno na njihovom terenu svira penal, bez obzira protiv koga igrali, nije ovo klevetanje, nego reala, pratim ih dugo, tako, čuvajte se i puno sreće u nedjelju...
A ovo da protiv nas nije bilo penala, jbg to je cisto ko suza.Uopste ne pamtim da je bilo ikakvih sportnih situacija gdje je uopste trebao biti sviran penal. Na Kosevu sem Borca i Olimpika niko nije ni prilazio sesnestercu kako treba.
Ali iskreno , boli me neka stvar. Kad vidim da neki klubovi dobivaju po 7-10 zutih kartona i jedan crveni na gostovanjima i da se golovi primaju 2 minute(go protiv Celika je postignut 30 sekunde poslje 5 minuta kolko je produzeno) poslje nadoknadne jos me vise zaboli.
-
zubizareta
- Kontakt:
sta receavlami97 je napisao/la:Ama Veležovac, ni pitari nisu repa bez korjena, bar što se penala tiče. U zadnjoj sezoni za Sarajevo je svirano najviše penala u ligi, a i jedina su ekipa u PL u kojoj se protiv pitara nije svirao ni jedan penal. Veležovac nemoj se sjekirati za penale. što se konačnog ishoda tiče u igri su sva tri znaka, s tim što je po meni Sarajevo u blagoj prednosti. Pozdrav.AlemC85 je napisao/la:Evo piše vam jedan Veležovac. Pazite se GOŠK -a, to je ekipa, jako nezgodna na svome terenu. Oni su jedna od rijetkih ekipa, gdje sudija redovno na njihovom terenu svira penal, bez obzira protiv koga igrali, nije ovo klevetanje, nego reala, pratim ih dugo, tako, čuvajte se i puno sreće u nedjelju...
Fina Gradska sarajevska raja
Neka provokacija il' imas neku info???BegAx je napisao/la:Stvarno?jubitubi je napisao/la:Mozda vam se Vule vrati.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ako se vrati imas cevape od mene al ne one vase banjaluckejubitubi je napisao/la:Mozda vam se Vule vrati.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- kupus army
- Kontakt:
Vule kao igrac je predobar za nasu ligu,al onda gubimo Dupovca,momka na kojem se mogu uzeti fine pare,a od Vuleta po pitanju para nema nista,tako da ako biram radje Dupovac da igra i da na njemu fino zaradimo.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
samosarajvo
- Kontakt:
a mozda Vule dodje i bude na klupi.kupus army je napisao/la:Vule kao igrac je predobar za nasu ligu,al onda gubimo Dupovca,momka na kojem se mogu uzeti fine pare,a od Vuleta po pitanju para nema nista,tako da ako biram radje Dupovac da igra i da na njemu fino zaradimo.
A zasto se nebi mogoa prodati, 28 mu je godina. Nije ni prestar bas.
Nije provokacija,Vule je cini mi se dobio nogu iz Krakovije,trenutno je u Banjaluci,ali ga nasa uprava ne zeli.A i sam je rekao da bi jedino za Sarajevo i Borac igrao u nasoj ligi.Tako da,ne znam.
jok nego ona cijena karte za onu selendru! 10 maraka... pa nisu normalnI!jubitubi je napisao/la:Sta,moj post?johnnyHZ je napisao/la:ovo je cisti bezobrazluk!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Čuj 10 maraka za selendru karta.
Šta će jadnici nego da zarade , ipak im dolazi Evropski klub.
U novi boj ...
Vjerovatno mnogi znaju,i ne znam da li se o tome govorilo na vasoj temi,jer mozda i ovo nije mjesto za to.Ali bi iskreno uputio saucesce porodici Ferhatovic,povodom smrti Hasetove zene.Kada god sam slusao tu zenu kako prica o Hasetu,jednostavno sam vidio neko bolje vrijeme u kojem su ljudi voljeli svoje klubove vise iznad svega.Nek joj je rahmet vjecni i njoj i njenom Hasetu.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Naravno da znamo i ta tuzna vijest je objevljena na nasoj stranici . Samo takve "teme" i stvari pretezno komentarisemo na nasim forumima.
http://www.fksinfo.com/np-1444-Preminul ... Haseta.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Neka joj je vječni rahmet uz našeg Haseta.
http://www.fksinfo.com/np-1444-Preminul ... Haseta.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Neka joj je vječni rahmet uz našeg Haseta.
Neka joj je vječni rahmet ! 
Volim te Sarajevo!